KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Vieras

/ #923 Re: Re: Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään

14.02.2011 00:55

#913: Vieras - Re: Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään 

 Osaatko sanoa, mitä Terttu Kanervo on tehnyt viime vuosina kissojen hyväksi? Minä en ainakaan! Kaikki Tertun toimet ovat viime vuosina lähinnä vain supistaneet toimintaa. Kissoja tässä yhdistyksessä ei ainakaan enää näköjään haluta auttaa! Ei, jos Terttu ja tynkähallitus saisivat asiasta päättää ja senhän he ovat nyt aika hyvin tehneetkin. Jätetään vaan kaikki kissat ulos pakkaseen kuolemaan ja potkitaan aktiivitoimijat ulos! Terttujengi ei halua kehittää toimintaa, sillä aina on näin toimittu ja joku muu voisi saada liikaa kunniaa ja mainetta hyvistä ideoista. Kaikki uudet kehitysehdotukset tyrmätään, vaikka ne olisivat elinkelpoisia ja edistäisivät toimintaa. Jo hyväksi havaittuja ja tarpeellisia toimintoja on lakkautettu, kuten esimerkiksi neuvova puhelin, josta ei ollut edes mitään kuluja ja vaivaa yhdistykselle. Kyseistä työtä tehneet ihmiset olisivat halunneet sitä edelleenkin jatkaa.  

Miksi Terttu Kanervo ja tynkähallitus yrittävät estää uusien jäsenien tulon yhdistykseen ja estävät myös Pirjo Peltoniemen mahdollisuudet tavoittaa nykyistä jäsenistöä jäsenlehden kautta ja muutoinkin? No silloinhan Pirjo voisi informoida heille puheenjohtajaehdokkuudestaan! Jäsenten ottokieltoon on ainoastaan ja vain syynä se, että he pelkäävät joutuvansa ulos hallituksesta ja että Pirjo valittaisiin uudeksi puheenjohtajaksi. Voin kertoa, että pelko on hyvin aiheellinen!

Onneksi yhdistyksessa kuitenkin jäsenillä on valta päättää myös hallituksesta ja ainakin toiminnan päälinjoista. Vuosikokouksessa nähdään, mitä jäsenistö oikeasti haluaa ja mikä heistä on tämän yhdistyksen tarkoitus. Eikös se ole kodittomien kissojen pelastaminen? 

Tiedättekö Terttu ja tynkähallitus, että sen minkä taakseen jättää, sen edestään aina löytää? Kaikki ne "pahat" teot, joita olette tehneet toisia yhdistyksessä toimivia ihmisiä ja kissojakin kohtaan, joudutte nyt vastaamaan niistä. Siihen ei tarvita edes selvinnäkijää. Meillä on laki ja totuus puolellamme! Teillä on vain valheita ja panettelua sekä älytöntä huutoa!