KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Vieras

/ #921 Re: Re: Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään

14.02.2011 00:15

#913: Vieras - Re: Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään 

 Kyllä nyt luulen, että se räkä on tainnut tukkia lähinnä ihan sinun oman pääsi, enkä olisi niin varma Terttu Kanervosta ja tästä tynkähallituksestaan! ;)

 Pirjo Peltoniemi on toiminut parissa muussakin yhdistyksessä niin sihteerinä kuin puheenjohtajana. Pyörittänyt vuosikymmeniä omaa yritystä. Kyllä se jo todistaa, että Pirjolla on kykyä "pyöritellä papereita" suuntaan jos toiseen, ja hän ei vain pyörittele niitä vaan osaa myös lukea ja toimia niin kuin pitää. Hänellä on lisäksi roppakaupalla konkreettista kokemusta kissojen kanssa työskentelystä ja on toiminut monissa eri tehtävissä yhdistyksessä. Pirjo omaa siten hyvän ja kokonaisvaltaisen näkökannan yhdistyksen toimintaan aivan sen ruohonjuuritasolta alkaen ja on myös mitä loistavin valinta uudeksi puheenjohtajaksi.

Mikään nykyisen puheenjohtajan toimista, varsinkaan ihan viimeisen vuoden sisällä, ei osoita minusta millään tavalla kyvykästä toimintaa. Tuntuu, että Terttu Kanervolta on karannut mopo käsistä ja pahasti! Hänen toimintatapansa ovat hyvin arveluttavat ja yhdistyslakejakin on rikottu rankasti, puhumattakaan ihmisten kiusaamisesta ja painostuksesta! Miten kukaan järkevä ihminen voi toimia sillä tavoin?