Maahanmuuttajien tuet

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Maahanmuuttajien tuet.


Vieras

#751

11.03.2013 23:20

Se on väärin, että mamuille maksetaan Suomessa korkeampia sosiaalietuuksia kuin valtaväestölle. Mamuille maksetaan Suomessa korkeampia sosiaalietuuksia kuin missään muussa Euroopan maassa. Kantaväestön kuuluu oikeudenmukaisuuden nimissä saada maassamme suhteessa samansuuruisia sosiaalietuuksia kuin mamutkin. Terveisin Esko A Perälä Suomen Turusta.

Vieras

#752

13.03.2013 09:59

minun mielestäni oli jo aikakin että tälle kyseiselle asialle aletaan tekemään jotain. Iso kiitos sinulle joka tämän takana olet
äiti+4 lasta

#753 Re: mitä potaskaa te kirjotatte!

13.03.2013 23:17

#742: - mitä potaskaa te kirjotatte!

Mikä ihmeen ilmainen kouluruoka? Mikä ihmeen ilmainen terveydenhuolto? Olisi ihan oikein ja kohtuullista, että ulkomaiset opiskelijat maksaisivat lukukausimaksuja tullessaan opiskelemaan Suomeen, niin kuin joutuisivat muuallakin maksamaan. Miksi ulkomaalaisten opiskelijoiden pitäisi saada samat tuet kuin suomalaisten, veronmaksajien rahoilla?

Niinhän se on, täytyyhän suomalaistenkin maksaa velkansa takaisin. Ei täällä kuule kukaan saa mitään ilmaiseksi, varsinkaan suomalaiset. Eikä ole kuule mitään kulutusjuhlaa nähty eikä uusia vaatteita, hyvä jos kerran vuodessa.

Jos kerran olet opiskellut täällä ja nostanut valtion maksamia tukia, kannattaisi ehkä olla ihan hiljaa. Ei tänne ole pakko tulla, jos on niin vaikeaa. Maailmassa on paljon maita, joihin voi mennä.

Tuomion aika ,,,vaikka Perä edellä !

#754 Kaikki mukaan Adressiin : Ympäristön Puolesta -Stop Talvivaara !

15.03.2013 18:27


Hälyytys ,,,! Ympäristön Puolesta -Stop Talvivaara,,,!

1 . Uraani on edelleen Vesiliokoinen Tappava myrkky !

2 . Uraania ei saa louhia missään muualla Euroopassa !

3. Talvivaarassa on tehty Ympäristö Murha !

4. Luodut itkee Ihmisen pahuutta ,Vesistöissä kuolema edessä !

5. Uraania laskettu tuhansia kiloja vesistöihin !

Vieras

#755

16.03.2013 23:14

Suomalaisille kuuluisi myös suuremmat tuet.Miksi aina etusijalla lukutaidottomat jotka ei tee yhtään mitään? Toisilta vaaditaan vastinetta tuille.Suomalaisilta.
TittelinTuure

#756 Asia on tärkeä, koskettaa monia

17.03.2013 19:24

En malta olla laittamatta tähän 80v äitini lempparia; hän käski kuunnella sanoja https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=CF_-ThDLF34

Juice kertoi jo aikoinaan totuudenja eikä saanut maksasiirtoa sen vuoksi. Onnea matkaan allekirjoitusten keräämiseen :)

Vieras

#757

18.03.2013 00:55

Kerranki joku puhuu asiaa
HESE

#758 MUUTOSTA PERKLE

18.03.2013 11:43

Suomessa ei ole ollut työvoimapulaa jonka perusteella näitä maahanmuuttajia on tuotettu liikaa Suomeen. Suomessa on tälläkin hetkellä avoinna vain sellaisia työpaikkoja, joista ei makseta riittävästi palkkaa, että sillä voisi Suomalainen kustantaa elämisensä kalliissa Suomessa. Nyt näitä maahanmuuttajille räätälöityjä avoimia alipalkka työpaikkoja täytetään maahanmuuttajilla, joille ei makseta Suomalaisen alkuasukkaan elämiseen tarvitsevaa palkkaa, vaan alipalkan lisäksi maahanmuuttajien palkan lisäksi valtio antaa sopeuttamisrahaa yms. muita lisiä maahanmuuttajille, mitä ei alkusuomalainen tietenkään saa, vaikka työskentelisikin alipalkka työssä ja tarve olisi kuinka suuri. Kun maahanmuuttajia on tullut enemmän, alkavat Kataisen yrittäjä kaverit sanomaan, että tässä olisi työpaikka, josta maksetaan 5 euroa tunti, ota tai jätä. Muuta ei ole. Suomesta tulee jatkuvasti vain kalliimpi ja kalliimpi paikka asua, mitä enemmän näille "Suomen pelastajille" maksetaan turhia avustuksia, koska me kaikki Suomalaiset maksamme nämä ulkomaalaisten palkanlisät ja muut avustukset meidän omina lisääntyvinä palkkaveroina ja ostamiemme tuotteiden- ja palveluiden arvonlisäveroina sekä siraanhoidon ja muiden verorahoilla kustannettavien palveluiden heikkenemisenä tai jopa loppumisena. Myös pimeäntyön teettäminen maahanmuuttajilla on lisääntynyt, joka taas aiheuttaa sen, että nekin työt on pois normaaleilta työmarkkinoilta ja verotulot jää valtiolta saamatta, mutta avustukset maahanmuuttaja saa jokatapauksessa, esimerkkinä vaikka Heidi Hautalan harrastama pimeäntyön teettäminen. En yhtään ihmettele maahanmuuttajiin kohdistuvan vihamielisyyden lisääntymistä, koska juuri he aiheuttavat alkusuomalaisten köyhtymistä ja ihmisarvon menetystä omassa maassaan. Minulle tämä tilanne on rasismiin vastaava tilanne, eli minua Suomalaista nöyryytetään jatkuvasti omassa maassani, kun minulle tarjotaan työtä, jonka palkalla ei voi tulla toimeen ja ulkomaalainen kuulemma voi tulla hyvin toimeen. Tämä tilanne aiheuttaa koko Suomeen vielä erittäin raakoja joukkotappeluita, joiden alettua Suomen hallituksen sössöt ja lässyt ihmettelevät tapahtumia, joiden aiheuttajia heidänmielestään on työtävieroksuvia hulttioita. Ei, kyllä ne on rehellisiä ja omanarvon tuntevia Suomalaisia, jotka ovat saaneet tarpeekseen tästä maanpäällisestä helvetistä.


Vieras

#759 Re: MUUTOSTA PERKLE

18.03.2013 12:31

#758: HESE - MUUTOSTA PERKLE saaneet tarpeekseen tästä maanpäällisestä helvetistä.

Ulos pääsee. Tämä ei ole mikään Pohjois-Korea.

HESE

#760 Re: Re: MUUTOSTA PERKLE

18.03.2013 16:52

#759: - Re: MUUTOSTA PERKLE 

 HAISTA TYPERÄ ÄÄLIÖ PAS-KA, JOS TUNTISIN SINUT, TULISIN LUOKSESI JA SAISIT TURPAASI OIKEIN HUOLELLISESTI JA AIKAA SÄÄSTÄMÄTTÄ ! En tietenkään lähde kotimaastani minnekkään, vaan teen kaiken voitavani, että tässä maassa voisi vielä joskus jokainen Suomalainen elää ihmisarvoista elämää. Me Suomalaiset olemme nähneet vaivaa ja verta sekä tehneet  kauan suuren ja raskaan työn saavuttaaksemme ja säilyttääksemme itsellemme itsenäisen maan ja kehittäneet tätä jokainen omalla työpanoksellaan, että me kaikki Suomalaiset voisimme tehdä työtä ja elää ihmisarvoista elämää ja nyt kaikki saavutetut hyödyt täytyy antaa taistelematta pois. Kaikki Suomelle ja Suomalaisille aiheutettu vääryys on aiheutunut vain sen takia, että jotkin poliitikot eivät näe suurten palkkojensa sokaisemana ja omanedun tavoittelun huumassa tavallisten Suomalaisten ja Suomen ongelmia. En usko että kukaan uskaltaisi sanoa minulle kasvotusten, että "ulos pääsee", kun kyseessä on ihmisarvoinen riittävä palkkainen työpaikka Suomalaiselle tai verorahoilla tuettu työpaikka elintasopakolaisellle. Voit tietenkin kertoa ositteesi, niin minä tulen kyllä kyläilemään, mutta tietenkin muutama vierailija saattaa keretä jo ennen minua.


Vieras

#761 Re: Re: Re: MUUTOSTA PERKLE

18.03.2013 18:08

#760: HESE - Re: Re: MUUTOSTA PERKLE

Mestarin opetuslapsia selvästi. "Väkivalta on aliarvioitu ongelmaratkaisukeino".

Mestari

#762

18.03.2013 19:03

Voin vakuuttaa, että tälläkerralla toimii ongelmaan ja arvostus kasvaa.
HESE

#763 VÄKIVALTA ?

18.03.2013 19:41

Mielestäni tällähetkellä Suomessa pahinta väkivaltaa on vanhusten ja sairaiden hoitamatta jättäminen sekä ihmisten pitäminen niin köyhänä ettei ne voi edes syödä terveellisesti tai yleensäkään syödä jokapäivä, eikä kaikilla ole edes asuntoa. Nämä kaikki väkivallan teot tapahtuu nykyisen hallituksen käskystä Suomessa jokapäivä 24 tuntia ja kaikki vain siksi, että maahanmuuttajille riittäisi antaa rahaa.

Vieras

#764 Re: Re: Re: MUUTOSTA PERKLE

18.03.2013 22:21


Vieras

#765

18.03.2013 23:18

Suurimmat suunsoittajat ovat yleensä myös suurimpia pelkureita.
mukavaa kevättä vaan

#766 tuet

18.03.2013 23:26

Kuulkaas nyt kun ne maahanmuuttajat ei saa mitään erityisiä tukia, pakolaiset on asia erikseen. Minun maahanmuuttaja-poikaystäväni saa pienen palkkansa siivoamalla kännikalojen ym. räät ja sotkut lattioilta ja vessoista 7 päivää viikossa sekä yö- että päivätyönä. Mutta kai sekin on kadehtimisen ja valittamisen sekä solvaamisen paikka. Tämä on myös hänen ystäväpiirissään ihan tavallinen kuvio, millä tullaan jotenkuten toimeen peläten vielä yötöihin mennessä skinien hyökkäyksiä. Moni maahanmuuttaja-tuttuni ei sitäpaitsi hyväksy ns. elintasopakolaisuutta ollenkaan ja eivät edes haluaisi ottaa mitään tukia vastaan, vaikka olisivat oikeutettuja, koska haluavat itse tienata ja yrittää, eivätkä edes valita, vaikkei vapaa-aikaa juurikaan ole. Kyllä monella mielikuvitus laukkaa aika lujaa kun kuvitellaan kaikenlaista yhden tietyn ryhmän perusteella. Huom. myös Venäjältä ja euroopan eri maista tulee maahanmuuttajia. Eipä niputeta kaikkea samaan nivaskaan. Kyllä minuakin elintasopakolaisuus inhottaa, tuskin sitä kukaan hyväksyykään, mutta esim. yhden tietyn Afrikan maan pakolaisten takia ei kannata ajatella että kaikki afrikkalaiset tulisivat tänne vain etuja nostamaan, kun ei se ole edes mahdollista, maahanmuutto kun on asia erikseen. Ei suomalainenkaan olisi pakolainen muuttaessaan ulkomaille, vaan maahanmuuttaja.
HESE

#767 Palkka ale, ota tai jätä

19.03.2013 00:15

Jos tämä mamu ei tekisi pienelläpalkalla siivoustyötä, niin sekin työ olisi pakko teettää kunnollisella palkalla alkusuomalaisella. Eihän täällä voisi edes olla, jos kukaan ei siivoaisi. Nyt nämä "Suomen pelastajat" aiheuttavat sen, ettei työstä tarvitse maksaa ihmisarvoista palkkaa, koska nämä suostuvat tekemään mitättömällä pätöpalkalla työt ja mitä enemmän näitä tulee maahan, sitä vaikeammaksi riittäväpalkkaisen työn saanti tulee olemaan tulevaisuudessa. Sitten vielä tämä, että jos palkat on pienet, niin myös verot on pienet ja niillä taas ei voida ylläpitää esim. sairaanhoitoa tai mitään muutakaan yhteiskunnan palvelua. Tilanne on tietenkin rikkaille ydentekevä, koska he pystyvät nämä palvelut ostamaan yksityiseltä yritykseltä halvalla, koska palvelutyöntekijä on täälläkin afrikasta tullut halpa työläinen. Sama kehitys tulee olemaan jokaisella ammattialalla. Mielestäni tämän yhtälön kehittyminen on saatava loppumaan nopeasti.
HESE

#768

19.03.2013 01:10

Ne tulee ja vie meidän työpaikat ja loisii sossurahalla. Ja ne homot vie meidän naisetkin. Aaaaa-puva!
mamun akkakaveri

#769 kommenttia

19.03.2013 15:05

lainaus:
#767 Palkka ale, ota tai jätä
19.03.2013 00:15

Jos tämä mamu ei tekisi pienelläpalkalla siivoustyötä, niin sekin työ olisi pakko teettää kunnollisella palkalla alkusuomalaisella. Eihän täällä voisi edes olla, jos kukaan ei siivoaisi. Nyt nämä "Suomen pelastajat" aiheuttavat sen, ettei työstä tarvitse maksaa ihmisarvoista palkkaa, koska nämä suostuvat tekemään mitättömällä pätöpalkalla työt ja mitä enemmän näitä tulee maahan, sitä vaikeammaksi riittäväpalkkaisen työn saanti tulee olemaan tulevaisuudessa. Sitten vielä tämä, että jos palkat on pienet, niin myös verot on pienet ja niillä taas ei voida ylläpitää esim. sairaanhoitoa tai mitään muutakaan yhteiskunnan palvelua. Tilanne on tietenkin rikkaille ydentekevä, koska he pystyvät nämä palvelut ostamaan yksityiseltä yritykseltä halvalla, koska palvelutyöntekijä on täälläkin afrikasta tullut halpa työläinen. Sama kehitys tulee olemaan jokaisella ammattialalla. Mielestäni tämän yhtälön kehittyminen on saatava loppumaan nopeasti.

Vastaus:
Tätä kyllä ihmettelen että miksei ulkomaalaiselle makseta sitten samaa palkkaa kuin suomalaiselle. Eikö siinä pitäisi olla joku laki mikä estää maksamasta ulkomaiselle pienempää palkkaa. Ei kai se ole sen ulkomaalaisen vika, jos suomalainen työnantaja on tämmöinen p....a. Sellainen mätä rakennelma se pitäisi purkaa. Silloinhan on tosiaan suomalaisen mahdoton saada halutessaan näitä paikkoja, kun ei voi kilpailla tasaveroisesti. Luulen kyllä että on jouduttu tähän tilanteeseen siitäkin syystä kun ei ole löytynyt tarpeeksi suomalaisia tekijöitä näihin likaisiin hommiin.Semmoista olen poikaystävältä kuullut että on hankala saada mitään töitä esim. tiskaajana tai siivoojana, koska otetaan mieluummin virolaisia halvemmalla tai ilmeisesti pimeästi. Jo on ihme menoa työnantajan puolelta. Se tässä mielestäni mättää aika pahasti. Kukaan ei kai valvo mitään, eikä välitä. Pimeän työn tarjoamiseen on kuulemma törmännyt jatkuvasti ja monenlaiseen kieroiluun ja ilkeilyyn suomalaisen työnantajan puolelta, jopa ilmaisen työn teettämiseen.
HESE

#770 Re: kommenttia

19.03.2013 17:31

#769: mamun akkakaveri - kommenttia

Olen kanssasi täysin samaa mieltä. Suomessa harmaatalous rehottaa ja päättäjät sekä viranomaiset eivät tee asialle mitään, vaikka tietävät tilanteen jopa erinomaisen hyvin. Asiaa voidaan tietenkin ajatella myös sen työnantajan puolelta, jonka ei tarvitse maksaa täyttäpalkkaa +kuluja suoritettavasta työstä, jolloin työnantajalle jää rahaa itselleen ja yritykselleen enemmän. Päättäjät ja viranomaiset eivät puutu mielellään asiaan siksi, että heidän mielestään on parempi, että tämä yrittäjä pärjää hyvin tämän työntekijän kustannuksella työntekijästä välittämättä. Täytyy myös muistaa, että mitä pienempi palkka sitä pienempi työttömyyskorvaus ja sairauskorvaus sekä eläke. Kaikki tämä on eduskunnassa tarkoin harkittu ja edullisemmaksi tarkoituksella räätälöity heille itselleen ja rikkaille hyvävelijärjestelmään kuuluville. Suurissayrityksissä voitto voi näin olla jopa miljoonia suurempi vuositasolla, joka taas tuottaa Suomenhallituksen suojateille eli sijoittajille enemmän voittoa. Tämä sijoittajille saatava voitto on nykyisen Suomenhallituksen päätavoite, eikä ministereiden kirkkain silmin valehteleva työn riittäminen tai työntekijän toimeentulo. Suuri työttömien reservi on hallituksen toinen päätavoite, jolloin yhtä alipalkka työpaikkaa on hakemassa mahdollisimman monta työtöntä työnhakijaa, jolloin yrityksellä on valinnanvaraa ja voivat sanoa, OTA TAI JÄTÄ, TULIJOITA KYLLÄ RIITTÄÄ. Suuri maahanmuuttajien tuonti palvelee juuri tätä tarkoitusta varten, eli yrityksille paljon mitättömän halpaa työvoimaa, joita hyväksikäyttäen saadaan sijoittajille suuret osingot. Miksipä luulet, että ministerit ovat alkaneet puhua muunmuassa että eläkeikää täytyisi nostaa tai yrittäjien täytyisi saada mahdollisuus sopia palkat paikkakohtaisesti tai ansiosidonnaiset työttömyyskorvaukset täytisi saada pienemmiksi ja aika lyhyemmiksi. Kyllä kyseessä on vain duunarin etujen vähentäminen sijoittajien tarpeisiin, kun edut ajetaan alas, niin kyllä se 5 euron tuntipalkkakin ilman lisiä alkaa tuntumaan ruhtinaan tuloilta vaikka sairasvuoteella. Ministereiltä on pelkkää valehtelua sanoa, että maahanmuuton tarkoitus olisi rikastuttaa Suomen kulttuuria tai jotain muuta tai jotain muuta tekosyytä, se on höpö puhetta. Mitä vikaa on yleensäkään ollut pojoismaalaisessa kulttuurissa pohjoismaalaisille, mielestäni ei yhtään mitään ja olisihan tuota voitu rikastuttaa myös itse, jos vain palkka riittäisi edes kuluttaa kulttuuriin tai lähteä niitä bongo rumpuja kuuntelemaan ihan originaaliin ympäristöön, mikä on paljon rikastuttavampaa, mutta PA:na ei pysty. Ja tuskin esim. Afrikkalainen turisti tulee Suomeen kuuntelemaan ja katsomaan bongo rumpujen soittoa. Poliittiset asiat ovat yleensäkin jotain ihan muuta kuin annetaan ymmärtää.

HESE

#771 ÄÄLIÖ ASIALLA

19.03.2013 17:56

Kommentti 768 ei ole alkuperäisen HESE:n kirjoittama.

Kataisesta irti on Suomalaisille Lottovoitto !

#772 Maahan muutto politiikka ,kusee omaan nilkkaan.

19.03.2013 18:35


POLITIIKOT EIVÄT ole enää Suomalaisen asialla , vaan lahjottuja alhaisia huijareita
nyky päivän Suomessa :
heidät on valittu ajamaan kokokansan etuja, nyt ne hoitelee lahjovien tahojen toivomusten
perusteella maan asioita.
Maahan muutto on lopetettava ,kosaka puoli miljoonaa Suomalaista on jo nyt työttömänä.
Suomalaisten rahat jaetaan Saksalaisille pankeille ,
Pääministeri on edesvastuuton huijari, Kolmen pöytäkirjan väärentäjä !
Yhtä kokousta ei pidetty ollenkaan,haloo äänestäjät sekä kanssa eläjät
kuinka kauan kansan pinna kestää !
Katainen sanoo menemme kohti vaikeita aikoja ,,Katainen on tähän kaikkeen syy pää.
Nyt jo suunnitellaan että työpalkkojen korotukset hoidetaan kansan verovaroilla !
Siitä seuraa jälleen suuret leikkaukset !
Katainen leikkaa aina sieltä missä ei leikattavaa ole,
sekä jakaa rahaa niille joilla sitä ennestään on riittävästi !

Vieras

#773

19.03.2013 19:07

tuet pois mamuilta
Gawain

#774 Tukea vain Suomen kansalaisille

19.03.2013 21:52

Tukia tulisi maksaa vain Suomen kansalaisille. Kansalaisuuden saamista varten tulisi olla tiukat kriteerit: kyse on etuoikeudesta, jota ei tule antaa löyhin perustein.
Muilta kuin kansalaisuuden saaneilta edellytetään jo ennen maahantuloa sitoumus ja todisteet siitä, että ko. henkilö voi itse elättää itsensä.
Sosiaalinen maahantulija (pakolainen, turvapaikanhakija, tms.) voi saada harkinnan mukaan vain osan niistä etuisuuksista, joita suomalainen varusmies saa: punkka, ateriat sekä palveluvelvoite. Päivärahan maksaminen vain poikkeustapauksessa.


Vieras

#775

20.03.2013 08:27

miksi maksaa niille yhtään mitään..katto pään päälle, nimelliset ruokakupongit ja töihin...kesällä marja- ja sienimettään, talvella raivaamaan esim puita sähkölinjojen vierestä noin niinku alkuun jollei muuta löydy...