Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

sen edestään löytää

#4007 Ei kannata pilkata

28.03.2013 19:13

Teille vähättelijöille, jotka toivotatte Kristinuskolle kuolemista. John Lennon ateismin hengen ja maineen sokaisemana erehtyi sanomaan englantilaisessa lehtihaastattelussa Beatlesin olevan suositumpi kuin Jeesus: "Kristinuskon aika alkaa olla ohi. Se kutistuu ja katoaa. --- Me ollaan nyt suositumpia kuin Jeesus, enkä minä tiedä kumpi tulee ensin, rock'n'roll vai kristinusko". John Lennon ammuttiin 1980 ja kuusi brasilialaista nuorta ovat nähneet hänet helvetissä käydessään, kolkassa nimeltä "patojen laaksossa"

1.todistaja "Hän katsoi Herraa läpitunkevasti ja sitten hän alkoi huutaa ja kutsua Jeesuksen nimeä. Hän sanoi: ”Herra armahda! Herra anna minulle mahdollisuus! Herra vie minut pois tästä paikasta!” Mutta Herra Jeesus ei tahtonut katsoa häneen. Jeesus yksinkertaisesti vain käänsi selkänsä hänelle. Kun Jeesus teki näin, alkoi mies kirota ja pilkata Herraa. Tämä mies oli John Lennon, sa atanallisen ”The Beatles” bändin jäsen.John Lennon oli mies, joka pilkkasi Herraa elämänsä aikana. Hän väitti että kristinusko oli häviämässä ja että Jeesus Kristus tultaisiin unohtamaan kokonaan. Siitä huolimatta tämä mies on tänä päivänä Helvetissä ja Jeesus Kristus on elossa!! Kristinusko ei ole myöskään hävinnyt.

http://spiritlessons.com/Documents/7_Jovenes/Finnish_7_Youths_Hell.pdf

Älkääkä unohtako, että 1000-vuotinen Jeesuksen Kristuksen valtakunta on vielä tulematta, jolloin sheitana on kahlittu ja hänen joukkonsa tuhottu maan päältä. -Isä meidän rukous, "tulkoon sinun valtakuntasi"


Vastaukset

dsds

#4010 Re: Ei kannata pilkata

2013-03-28 19:23:10

#4007: sen edestään löytää - Ei kannata pilkata

 

 

Ei jeesus, sun on pakko olla trolli, pliis, onhan niin, jooko jooko?!?!?!?

blah

#4022 Re: Ei kannata pilkata

2013-03-28 19:46:21

#4007: sen edestään löytää - Ei kannata pilkata

John Lennon ammuttiin 1980 ja kuusi brasilialaista nuorta ovat nähneet hänet helvetissä käydessään, kolkassa nimeltä "patojen laaksossa"

 

Tää oli ehkä paras ikinä :'D