Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Bögarnas fel

#39976 Re: EX -homo saa puhua mitä tykkää

01.08.2014 13:02

#39971: Naisen ja miehen avioliiton puolesta ja terveen Suomen puolesta. - EX homo puhuu järkee.

Puhukoon kuitenkin vain omasta puolestaan.Ovat muuten monet EX-uskovaisetkin puhuneet...


Vieras

#39977

01.08.2014 13:13

Entiset ex-gay-johtohahmot pyytävät anteeksi, että ovat valehdelleet omasta eheytymisestään ja houkutelleet tällä uhrejaan ehetymispuoskarointiin.

https://www.youtube.com/watch?v=aDiYeJ_bsQo

Vieras

#39978 Re: Re: Re: Re: LOPETTAKAA EHgokseEYTTÄMISTERRORISMI!

01.08.2014 13:43

#39970: Autan sinua - Re: Re: Re: LOPETTAKAA EHgokseEYTTÄMISTERRORISMI!

#39964:
Jos tarkoitat edellämainitun kommentin kirjoittajaa, niin siinähän ei puhuttu homoista eikä eheytyksestä. Kirjoitus on yleisemmällä tasolla ja mainitaan "ne ilkeät" ihmisetkin. Lueppa uudelleen ilman  -laseja.



Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

01.08.2014 14:05


Bögarnas fel

#39980 Re: Ja sitäpaitsi...

01.08.2014 14:13

#39977: -

Eikö tämä ´eheytys´-teema ole jo tämäkin täällä moneen kertaan jo  käsitelty?

On keskusteltu ex-homot,eheytysleirit,  nuottakampanjat ja amadeukset & kumppanit....

Nytkö niiden juttujen  kierros sitten alkaa taas uudelleen ?

Olisikohan parempi siis alkaakin keskustelemaan niiden sijasta nyt ihan vaan   dementian oireista ja niiden tunnistamisesta?


Vieras

#39981 Re: Re: Ja sitäpaitsi...

01.08.2014 14:19

#39980: Bögarnas fel - Re: Ja sitäpaitsi...

Jospa täällä olevien keskuudessa on ehtinyt tapahtua uudelleensyntymiä, jonka sivuvaikutuksena on kovalevyn formatoituminen.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

01.08.2014 15:03


homohivi vähenee.

#39983 Re: EX homo puhuu järkee.

01.08.2014 15:05

#39971: Naisen ja miehen avioliiton puolesta ja terveen Suomen puolesta. - EX homo puhuu järkee.

Ompa hienoo kun homo on parantunut. Tältä osin jää hivi leviämättä. Kyllä kampanjointi tuottaa tulosta. Hienoa nähdä ett muutos pois viemäreistä on mahdollista. Onnea ja voimia.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

01.08.2014 15:23


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

01.08.2014 15:25


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

01.08.2014 15:26



Vieras

#39987

01.08.2014 15:28



Nyt tulee tekstiä, jota viilasin tänään, voi käyttää, jos hyväksi näkee. Olen poiminut sitä mm seuraavilta:
Gabriel Eskel,
Israel News, ja sen linkit mm.Journal of Palestinian Studies,
Memrin tiedotusjulkaisu
www.Seurakuntalainen.fi

1.osa


RAUNIOKASA HUUTAA


Murheellinen uutiskuva Gazasta huutaa sielussamme selitystä ja ymmärrystä kaaokseen!
Uutiskuva on kuitenkin vain osa totuutta.
Kuvaamaton osa todellisuudesta jää Lähi-Itään, - näin on tarkoituskin!

Afganistanissa olleiden länsijoukkojen entinen komentaja, Brittiläinen Richard Kemp, ojentaa niitä, jotka panettelevat Israelia sotarikoksiin syyllistymisestä.
”Mikään muu armeija kuin Israelin, ei ole tehnyt yhtä paljon säästääkseen syyttömien siviilien henkiä taistelualueella.”

MAAILMAN MORAALISIN ARMEIJA?

Kemp on läheisesti tuttu sen vihollisen ja taisteluympäristön kanssa, jonka kanssa Isreal on vastatusten.
Ääri-islamistit käyttivät kaikkialla samanlaisia taktiikoita, esim. Afganistanissa nuoria poikia hyökkäämään joukkojensa kimppuun. Brittisotilaat saivat juuri tällaisen vastustajan Afganistanissa ja Irakissa. ”Sotilaamme ymmärtävät mitä Israel on tekemässä.” Ja Kemp menee vielä pitemmälle: Hän pitää osaa valtavirran medioista syyllisinä tappamiseen, kun heijastavat Hamasin tahtomaa probagandaa. Samaan ajatukseen liittyy Harwardin Yliopiston professorina palvellut Alan Dershowitz viime viikolla:




Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

01.08.2014 15:30



Vieras

#39989

01.08.2014 15:32



Lehtiin voi lähettää, jos vaikka tärppäis, tai toimittajille:  Tai antaa kumminkaiman serkulle,  ja bussissa vieruskaverille.
On saatava todellista tietoa eteenpäin!

2.osa

”- Hamas ampuu tarkoituksellisesti raketteja tiheästi asutuilta siviilialueilta käyttäen sairaaloita, hoitokoteja, moskeijoita ja kouluja laukaisupaikkoinaan. Tämä pakottaa Israelin traagiseen valintaan.


SIVIILI EI SUOJAAN PÄÄSE
- Palestiinalaissiviilejä kuolee Israelin päinvastaisista pyrkimyksistä huolimatta, koska Hamas haluaa, että siviilejä kuolee, erityisesti jos nämä siviilit ovat lapsia, naisia ja vanhuksia. Sitten Hamas on valmiina esittelemään uhreja tiedotusvälineille, jotka ovat innokkaita laskemaan ruumiita.

Dershowitzin mukaan Hamas voisi helposti pienentää kuolleiden ja haavoittuneiden siviilien lukumäärää yksinkertaisesti sallimalla siviiliväestön mennä tunneleihin ja suojiin, joita on kaikkialla Gazassa.
- Hamasilla on kuitenkin harkittu toimintaperiaate olla päästämästä siviilejä suojaan. Järjestö varaa suojapaikat taistelijoilleen ja komentajilleen, mikä selittää, miksi niin vähän Hamasin taistelijoita on kuollut.


SIVIILIT TYKINRUOKANA - TEHOKASTA
Al Aqsa-kanavalla Hamazin tiedottaja Sami Abu Zuhri jopa tunnusti Hamasin käyttävän tietoisesti ihmiskilpitaktiikkaa. Se on osoittautunut tehokkaaksi aseeksi Israelia vastaan. Jopa Mahmoud Abbas on aukaissut suunsa ja syyttänyt Hamasia kaupankäynnistä palestiinalaisten verellä.
Puolueettoman MEMRI-järjestön mukaan Hamaz ohjeistaa aktivisteja kutsumaan kaikkia kuolleita siviileiksi ja mieluummin syyttömiksi siviileiksi.
”Hamas Interior Ministry To Social Media Activists: Always Call The Dead 'Innocent Civilians';

”Don't Post Photos Of Rockets Being Fired From Civilian Population Centers”

Dershowitzin mielestä kuolleiden lukumääriin keskittyvä ulkomainen media vain rohkaisee terroristijärjestöä jatkamaan valitsemallaan tiellä.
- Kun media seuraavan kerran esittelee kuolleiden lukumääriä kertomatta niihin johtaneita syitä, sen tulisi osoittaa sormella itseään, koska sillä on oma osuutensa tähän kuolettavaan laskemiseen.






Vieras

#39990 Re:

01.08.2014 15:37

#39989: -

 





3. osa

http://www.israeltoday.co.il/Portals/0//news/140801_tunnel.jpg...

 

ISRAEL AUTTAA:
Israel perusti Erezin rajanylityspaikalle erityisesti gazalaisten naisten ja lasten hoitamiseen varustellun kenttäsairaalan. Hamas on yrittänyt estää haavoittuneita pääsemästä hoitoon sairaalaan.
Haavoittuneiden pääsyä hoitoon vaikeuttaa Israelin armeijan tietojen mukaan myös se, että ambulansseja käytetään Gazassa muun muassa Hamasin miehistönkuljetusajoneuvoina, ja ainakin kerran se on todistetusti käyttänyt lapsia myös suojakilpenä tämänkaltaisessa tehtävässä.
Israel on toimittanut välttämättömyystavaroita Gazaan sodasta huolimatta, normaalisti n. 275 rekka-autollista päivässä.

KOMENTO- JA VALVONTAKESKUKSET MAAN ALLA

Tunnelien labyrintit on tarkoitettu elintarvikkeiden, aseiden, ammusten ja räjähteiden sekä rakettien varastoiksi, mutta myös turvattuun liikkumiseen paikasta toiseen kriisitilanteissa sekä hyökkäyksiin aavistamatonta vihollista vastaan.

Paikan päällä Gazassa IDF:n sodanjohto kauhukseen havaitsi Hamasin todelliset suunnitelmat, joissa rakettituli on vain varsinaisen operaation valmistelemista.
Hamas oli vuosikaudet valmistautunut pitkään sotaan Israelia vastaan, jota käytäisiin suurelta osin maan alta. Hamasin komento- ja valvontakeskukset on myös sijoitettu maan alaisiin bunkkereihin, joiden olinpaikka on harvojen ja luotettujen tiedossa.
Jopa pari kilometriä pitkistä tunneleista oli tarkoitus siviilihyökkäyksiä ja kaapata ja panttivankeja ja terrori-iskuja.
Suurhyökkäys Israeliin oli tarkoitus toteuttaa juutalaisen uudenvuoden päivänä.
Israelin puolelle päättyvien tunnelien suuri määrä, jota ei vielä täysin tiedetä, vihjaa suunnitelmaan satojen tai tuhansien pyssymiesten samanaikaiseen hyökkäykseen Israelin siviilikohteisiin suuren ihmisjoukon surmaamiseksi ja yhteisöjen ottamiseksi Hamasin hallintaan, joita voitaisiin käyttää vaatimusten esittämiseksi neuvotteluissa. - Näin kirjoittaa suomalainen havainnoitsija, israelissa asuva Gabriel Eskel

160 LASTA KUOLLUT TUNNELITYÖMAALLA
Tunneleiden rakentaminen on suoritettu osin lapsityövoimalla, 160 Lasta on kuollut tunnelien rakentamisessa. Näin kertoo Arabi-Israel -konfliktiin keksittynyt puolueeton
Journal of Palestinen Studies.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

01.08.2014 15:42


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

01.08.2014 15:45


homous on lopetettu.

#39993 Re: EX homo puhuu järkee.

01.08.2014 15:53

#39971: Naisen ja miehen avioliiton puolesta ja terveen Suomen puolesta. - EX homo puhuu järkee.

hienoa homoudesta voi parantua. Ottakee muutkin homot mallia Michaelista. Lopettakaa homous ja hivin levitys. Michaelista esimerkki Kallion kirkkoon. Homous on taaksejäänyttä ja uusi puhdas elämä voi alkaa.


Vieras

#39994 Re: Re:

01.08.2014 15:57

#39990: - Re:

 

 

Tässä muuten vahvistus YK:n suunnalta tuolle "maailman eettisimmälle armeijalle"

A United Nations report has confirmed that Israel is doing its utmost to avoid collateral damage in the Gaza Strip while fighting an enemy that uses its civilian population as a human shield.

The situation report published by the United Nations Office for the Coordination of Humanitarian Affairs (OCHA) notes that while Israel has carried out over 900 strikes against Gaza, the majority of civilian casualties resulted from the specific targeting of a few dozens homes either belonging to senior Hamas terrorists, or which were used by the group to hide missiles and other weapons.



http://www.israeltoday.co.il/NewsItem/tabid/178/nid/24744/Default.aspx?article=more_news


Vieras

#39995

01.08.2014 15:58

tosi kieroutunutta porukkaa alkaa ilmaantua julkuista,no kun täytyy jotenkin saada julkisuutta.homot ja lespot on pahasti psyykkisesti häiriintyneitä.yrittävät levittää jotta saisivat nuoria mukaan.yäk kyllä ällöttää.siperiaan,tai autiolle saarelle.eristettävä
homous on rappiotila.

#39996 Re: EX homo puhuu järkee.

01.08.2014 16:01

#39971: Naisen ja miehen avioliiton puolesta ja terveen Suomen puolesta. - EX homo puhuu järkee.

Michael entinen homo näyttää mallia muille homoille ettei kannata homoilla enää, koska homous on kuolemaksi. Homous levittää hiviä ja aidsi tappaa. Michael on aivan oikeassa. Nyt on oikea aika lopettaa homoilu. Jäteputkessa ei kannata rypeä.

homouden voi lopettaa.

#39997 Re: EX homo puhuu järkee.

01.08.2014 16:04

tehdään Suomesta homovapaa maa.

#39998 Re: EX homo puhuu järkee.

01.08.2014 16:16

#39971: Naisen ja miehen avioliiton puolesta ja terveen Suomen puolesta. - EX homo puhuu järkee.

Nyt todistettu että homoudesta voi vapautua. Siinä hyvä esimerkki muille homoille. Tehkää homot parannus haureudestanne. Homoudella ei ole tulevaisuutta.

topi

#39999 peräputken rassaajat ja tekomutterin hierojat.

01.08.2014 16:23

tosi likaista touhua,ja suurimpia aidsin levittäjiä,ovat homot ja lespot kyllä skeidalentää ja suolistosairaudet leviää aivoihin.ja näille pitäs vielä antaa lapsia joidenka elimiä hieroisivat,ei hitto poltettavaksi roviolle kaikki homot ja lespot sekä sukupuolivammaiset sairaat(parantumattomasti.

Vieras

#40000

01.08.2014 16:27



Tiedättekö paljonko maksoi tuon kirjoituksen teko, (Hamas) - niin paljon, että tosissaan tietää taistelleensa pahuuden valtakuntaa vastaan.

Inhimillisesti sanoisin, ei kannata, mutten voi tietenkään sanoa niin, ystäväni. Mutta koville se ottaa! Siihen on varauduttava. Siksi kehtaan pyytää: käytä tätä,  niin kovalla hinnalla  se on ostettu,  ettet tiedä!

Vaikka paikallislehteen.