Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #39989

01.08.2014 15:32



Lehtiin voi lähettää, jos vaikka tärppäis, tai toimittajille:  Tai antaa kumminkaiman serkulle,  ja bussissa vieruskaverille.
On saatava todellista tietoa eteenpäin!

2.osa

”- Hamas ampuu tarkoituksellisesti raketteja tiheästi asutuilta siviilialueilta käyttäen sairaaloita, hoitokoteja, moskeijoita ja kouluja laukaisupaikkoinaan. Tämä pakottaa Israelin traagiseen valintaan.


SIVIILI EI SUOJAAN PÄÄSE
- Palestiinalaissiviilejä kuolee Israelin päinvastaisista pyrkimyksistä huolimatta, koska Hamas haluaa, että siviilejä kuolee, erityisesti jos nämä siviilit ovat lapsia, naisia ja vanhuksia. Sitten Hamas on valmiina esittelemään uhreja tiedotusvälineille, jotka ovat innokkaita laskemaan ruumiita.

Dershowitzin mukaan Hamas voisi helposti pienentää kuolleiden ja haavoittuneiden siviilien lukumäärää yksinkertaisesti sallimalla siviiliväestön mennä tunneleihin ja suojiin, joita on kaikkialla Gazassa.
- Hamasilla on kuitenkin harkittu toimintaperiaate olla päästämästä siviilejä suojaan. Järjestö varaa suojapaikat taistelijoilleen ja komentajilleen, mikä selittää, miksi niin vähän Hamasin taistelijoita on kuollut.


SIVIILIT TYKINRUOKANA - TEHOKASTA
Al Aqsa-kanavalla Hamazin tiedottaja Sami Abu Zuhri jopa tunnusti Hamasin käyttävän tietoisesti ihmiskilpitaktiikkaa. Se on osoittautunut tehokkaaksi aseeksi Israelia vastaan. Jopa Mahmoud Abbas on aukaissut suunsa ja syyttänyt Hamasia kaupankäynnistä palestiinalaisten verellä.
Puolueettoman MEMRI-järjestön mukaan Hamaz ohjeistaa aktivisteja kutsumaan kaikkia kuolleita siviileiksi ja mieluummin syyttömiksi siviileiksi.
”Hamas Interior Ministry To Social Media Activists: Always Call The Dead 'Innocent Civilians';

”Don't Post Photos Of Rockets Being Fired From Civilian Population Centers”

Dershowitzin mielestä kuolleiden lukumääriin keskittyvä ulkomainen media vain rohkaisee terroristijärjestöä jatkamaan valitsemallaan tiellä.
- Kun media seuraavan kerran esittelee kuolleiden lukumääriä kertomatta niihin johtaneita syitä, sen tulisi osoittaa sormella itseään, koska sillä on oma osuutensa tähän kuolettavaan laskemiseen.