Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#39990 Re:

01.08.2014 15:37

#39989: -

 





3. osa

http://www.israeltoday.co.il/Portals/0//news/140801_tunnel.jpg...

 

ISRAEL AUTTAA:
Israel perusti Erezin rajanylityspaikalle erityisesti gazalaisten naisten ja lasten hoitamiseen varustellun kenttäsairaalan. Hamas on yrittänyt estää haavoittuneita pääsemästä hoitoon sairaalaan.
Haavoittuneiden pääsyä hoitoon vaikeuttaa Israelin armeijan tietojen mukaan myös se, että ambulansseja käytetään Gazassa muun muassa Hamasin miehistönkuljetusajoneuvoina, ja ainakin kerran se on todistetusti käyttänyt lapsia myös suojakilpenä tämänkaltaisessa tehtävässä.
Israel on toimittanut välttämättömyystavaroita Gazaan sodasta huolimatta, normaalisti n. 275 rekka-autollista päivässä.

KOMENTO- JA VALVONTAKESKUKSET MAAN ALLA

Tunnelien labyrintit on tarkoitettu elintarvikkeiden, aseiden, ammusten ja räjähteiden sekä rakettien varastoiksi, mutta myös turvattuun liikkumiseen paikasta toiseen kriisitilanteissa sekä hyökkäyksiin aavistamatonta vihollista vastaan.

Paikan päällä Gazassa IDF:n sodanjohto kauhukseen havaitsi Hamasin todelliset suunnitelmat, joissa rakettituli on vain varsinaisen operaation valmistelemista.
Hamas oli vuosikaudet valmistautunut pitkään sotaan Israelia vastaan, jota käytäisiin suurelta osin maan alta. Hamasin komento- ja valvontakeskukset on myös sijoitettu maan alaisiin bunkkereihin, joiden olinpaikka on harvojen ja luotettujen tiedossa.
Jopa pari kilometriä pitkistä tunneleista oli tarkoitus siviilihyökkäyksiä ja kaapata ja panttivankeja ja terrori-iskuja.
Suurhyökkäys Israeliin oli tarkoitus toteuttaa juutalaisen uudenvuoden päivänä.
Israelin puolelle päättyvien tunnelien suuri määrä, jota ei vielä täysin tiedetä, vihjaa suunnitelmaan satojen tai tuhansien pyssymiesten samanaikaiseen hyökkäykseen Israelin siviilikohteisiin suuren ihmisjoukon surmaamiseksi ja yhteisöjen ottamiseksi Hamasin hallintaan, joita voitaisiin käyttää vaatimusten esittämiseksi neuvotteluissa. - Näin kirjoittaa suomalainen havainnoitsija, israelissa asuva Gabriel Eskel

160 LASTA KUOLLUT TUNNELITYÖMAALLA
Tunneleiden rakentaminen on suoritettu osin lapsityövoimalla, 160 Lasta on kuollut tunnelien rakentamisessa. Näin kertoo Arabi-Israel -konfliktiin keksittynyt puolueeton
Journal of Palestinen Studies.

Vastaukset


Vieras

#39994 Re: Re:

2014-08-01 15:57:58

#39990: - Re:

 

 

Tässä muuten vahvistus YK:n suunnalta tuolle "maailman eettisimmälle armeijalle"

A United Nations report has confirmed that Israel is doing its utmost to avoid collateral damage in the Gaza Strip while fighting an enemy that uses its civilian population as a human shield.

The situation report published by the United Nations Office for the Coordination of Humanitarian Affairs (OCHA) notes that while Israel has carried out over 900 strikes against Gaza, the majority of civilian casualties resulted from the specific targeting of a few dozens homes either belonging to senior Hamas terrorists, or which were used by the group to hide missiles and other weapons.



http://www.israeltoday.co.il/NewsItem/tabid/178/nid/24744/Default.aspx?article=more_news