Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

29.07.2014 14:30


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

29.07.2014 14:31


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

29.07.2014 14:33


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

29.07.2014 14:35


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

29.07.2014 14:38


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

29.07.2014 14:43



Vieras

#39782 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Totuus ja viisaus löytyy Sanasta ?

29.07.2014 14:49

#39758: Pink Butterfly - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Totuus ja viisaus löytyy Sanasta ?

Täällä oli kyllä alunperin tarkoitus kirjoittaa avioliitosta. Sinullakin muiden kirjoittajien tapaan on taipumus siirtää keskustelua aivan johonkin muuhun asiaan (apartheid). Eivät kylläkään sovellu yks´yhteen Suomen avioliittolainsäädäntöön sellaisenaan.

Suomessa vain lomakkeet vaihtoon ja uusi lomake tilalle, jossa yksi rastitusvaihtoehto avioliitossa/rekisteröidyssä parisuhteessa ja sitten tietenkin ne muut rastipaikat. Ei se ole sen monimutkaisempaa.

Jos Jumala olisi tarkoittanut seksuaaliset aktit samaa sukupuolta olevien välillä hyväksytyiksi, olisi Jumala siinä tapauksessa luonut miehille ja naisille tarpeelliset välineet olla seksuaalisessa yhteydessä samaa sukupuolta olevan kanssa (Se on se ruuvi ja mutteri -osasto).

 

Ihmettelevä hetero

#39783 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Totuus ja viisaus löytyy Sanasta ?

29.07.2014 14:51

#39782: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Totuus ja viisaus löytyy Sanasta ?

"Jos Jumala olisi tarkoittanut seksuaaliset aktit samaa sukupuolta olevien välillä hyväksytyiksi, olisi Jumala siinä tapauksessa luonut miehille ja naisille tarpeelliset välineet olla seksuaalisessa yhteydessä samaa sukupuolta olevan kanssa (Se on se ruuvi ja mutteri -osasto)."

Mielenkiintoinen kysymys. Siihen voisi tehdä jatkokysymyksen, miksi Jumala loi miehelle G-pisteen eturauhaseen, jota voi stimuloida lähinnä peräsuolen kautta.


Vieras

#39784 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Totuus ja viisaus löytyy Sanasta ?

29.07.2014 15:02

#39783: Ihmettelevä hetero - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Totuus ja viisaus löytyy Sanasta ?

No jotain kauttahan lääkärinkin täytyy tunnustella, onko eturauhanen miehellä suurentunut. Ei ole meidän tehtävänä mennä sorkkimaan Jumalan töitä!


Vieras

#39785 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Totuus ja viisaus löytyy Sanasta ?

29.07.2014 15:09

#39784: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Totuus ja viisaus löytyy Sanasta ?

Hmm.., ymmärsinkö oikein, että väität miehen G-pisteen stimulointia joko lääkärin tai Jumalan hommiksi....?

Epäilen syvästi molempia väitteitä.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

29.07.2014 15:12


.

#39787 Re: Tälla lailla

29.07.2014 15:25

#39786: - Tälla lailla

Koko ajanhan me katsotaan Jeesukseen ja Jeesus sanoo että kertokaa nyt vähän Minun Sanaa homoille niin jospa he ymmärtäisivät lopettaa synnin ja haureuden tekemisen. Jeesus rakastaa teitä homot ihmisinä, mutta ei teidän tekojanne homoutta. Jeesus kauhistuu kun touhuatte toistenne viemäreissä. Ei järkee.

Bögarnas fel

#39788 Re: Re: Re: Ei päivääkään ilman ....

29.07.2014 16:00

#39770: nasen ja miehen avioliitto on tasa arvoinen - Re: Re: Ei päivääkään ilman ....

Ettei ´näremiehellä ´ olisi nyt sittenkin vain ´päreitä kainalossaan´,kuten  kansanperinteessä sanonta kuuluu...

Niin , jos ´näreherran´sopisi tässä vastata, mikä olisi sitten  hänen omasta mielestään lähinnä sitä rakkauden ja tasa-arvon´ihanteen toteutumaa´täällä maan päällä in corpore´(vai onko kysymys liian vaikea?)

Olisiko sitä ollut esim. Josef ja Magda Goebbelsin, vai Adolf Hitlerin ja Eva Braunin avioliitto?

Vaiko Josef Stalinin avioliitto sen naisen kanssa ,jonka nimeä on jo hyvin paljon vaikeampi löytää, koska monessa historiankirjassa häntä ei yksinkertaisesti  edes mainita. (Olikohan miten ´tasa-arvoinen ´avioliittto muuten  sinänsä....)

Enempiä esimerkkejä historiasta enää  kaivamatta,niin etköhän sinäkin käsitä ,että )se parisuhteen (keskinäinen) tasa-arvo riippuu kyllä ihan kokonaan siitä parisuhteesta mikä meidän on mahdollista ottaa tarkasteluun.

Hyvän tarkastelukohteen tästä aiheesta tarjoavat esim. juuri historian henkilöiden elämänkerrat.

Ja tietysti myös niiden, paljon tavallisempienkin ihmisten ,jotka nyt vain  ovat (riittävän luotettavan tuntuisesti) kertoneet omasta avioliitostaan jotain jossain kirjassaan,eli siis (ainakin ko.kirjan puitteissa) julkisesti ...

Sekä toki ja tietystikin ne omat sukulaiset ,ystävät ja tuttavat, jotka ovat meille itse kertoneet avoimesti omasta elämästään.

Suurinpiirtein näihin kategorioihin tästä aiheesta   tietomme siis  kaikki sijoittuvat.

Missä tosiaan  noista ihmisten avioliitoista se ´rakkauden ja tasa-arvon´ ylevä ihanne sitten täydellisimmin on (tai oli) toteutunut,sitä ei osaisi mitään varmasti sanoa Mooseskaan...

Suhteissa kun asiat vain  tuppaavat olemaan monessakin suhteessa hyvin suhteellisia, eivätkä joskus taas missäään suhteessa toimi....


Vieras

#39789 Re: Re: Tässähän tätä keskustelua käydään.

29.07.2014 16:07

#39781: - Re:

Ihan vakavasti otettuna Jumala on äärettömän armollinen, rakastava, kärsivällinen ja pitkämielinen meitä kakkiaisia kohtaan, etten pahemmin sano. Uskova sen tuntee, koska Jumala on rakkaudellisesti ohjannut parempaa kohti ja sitä Hän mielellään tekisi muillekin. Totta, ei tunge sisään oven sisäpuolelle, ellet halua.

Jumala ei loputtomiin kutsu meitä uppiniskaisia. Ihminen kyllä jää toiselle sijalle, jos tehtäisiin ajatusleikki ihmisen ja Jumalan välisestä tappelusta. Jumalan äärettömän suurta rakkautta meitä kohtaan teroittaisin vielä. Jumalalla on kuitenkin oikeus tuomita meidät ja tälle asialle ei voi kukaan ihminen mitään. Ihminen voi ummistaa silmänsä asialta, mutta asia ei siitä muuksi muutu. Meitä kaikkia ihmisiä rakastava Jumala on rakkautensa lisäksi myös kiivas ja oikeudenmukainen. Se ei sitten paljoa auta, jos meillä on vääristynyt kuva Jumalasta ja Häntä sitä varten haluamme vastustaa ja pilkata. En halua olla tuomionhenkinen tai rakkaudeton, mutta otapa itse selvää, kumpi voittaisi ihmisen ja Jumalan välisessä tappelussa.

Jotkut sanovat, ettei Jumalaa ole. Näin voidaan tietysti väittää, mutta todisteiden olemattomuus ei ole todiste olemattomuudesta.

...jonkin kieltäminen pelkästään todisteiden uupumisen perusteella on tunnetusti ongelmallista. ...Tällainen järkeily johtaa helposti virhepäätelmään, jota suomalaisittain kutsutaan tietämättömyyteen vetoamiseksi. No emmä tienny.

 

Toisaalta myös niinkin päin, että kaikki tässä luomakunnassa todistaa Jumalasta, mutta ihmisen on sitä hankala nähdä niin. Jumala on salattu, ei voi mitata eikä punnitakaan.


Vieras

#39790 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Totuus ja viisaus löytyy Sanasta ?

29.07.2014 16:15

#39785: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Totuus ja viisaus löytyy Sanasta ?

Josko ei nyt tosta muuta kuin että oliko mielessä jotain puhdasta ja asiallista vai alhaista ja likaista. Ei meidän kait tarvitse tietää G-pistettä.


Vieras

#39791 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Totuus ja viisaus löytyy Sanasta ?

29.07.2014 16:45

#39790: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Totuus ja viisaus löytyy Sanasta ?

En tiedä, mikä on tässä asiallista ja puhdasta ja mikä alhaista ja likaista, mutta tähän tultiin, kun seurattiin tämän Jumalan muovaamaan ihmiseen vetoajan ajatuksenjuoksua, mikä on luonnollista ja mikä Luojan tarkoitus.

Niille, joille seksuaalivalistusta ei olla vielä annettu: G-piste on se paikka, jota stimuloimalla ihminen saa melko helposti orgasmin. Se sijaitsee miehillä ja naisilla samoilla seutuvilla, mutta anatomisista eroista johtuen eri elimissä. Miehen G-piste ei kovin paljon stimuloidu normaalissa seksissä, mutta sen saa stimuloitumaan esimerkiksi anaalipenetraatiossa.

Aatteleppa sitä....!

Sixpack

#39792 Re: Re: Tälla lailla

29.07.2014 16:56

#39787: . - Re: Tälla lailla

Älä sinä viemäri-Ville siellä jeesustele!Mitäs se Jeesus sinun, tai puolisosi viemäristä viime tarkastelukierroksellaan on sanonut ?

Sanoiko ,että pyhyys täyttää ne,vai?

Sanoiko, että nyt saatte taas pisteet-ei yhtään syntistä panoa kummallakaan ,että hyvä,jatkakaa vaan te  samaan mallin taas siihen asti ,kun tulen uudelle ensi kerralla, sitten taas tavataan näissä viemäriasioissa,ja että tarkastuspiiri on  niin laaja,ettei tässä paljon muuhun tahdo aika, näin ´post mortem´, riittämäänkään...

Sanoiko ,että (ala-) -pääasia kun muistatte nyt taas  vaan varoa sitä pylly-yhdynnän syntiä   molemmat , niin hyvä tulee... ja että.....Hei, hei ,minä tulen sitten taas ensi kerralla, muistakaa nyt elää muutenkin oikein  siivolla molemmat...

Näin on

#39793 Re: Re: Re: Re: Totuus ja viisaus löytyy Sanasta

29.07.2014 16:58

#39766: vieras - Re: Re: Re: Totuus ja viisaus löytyy Sanasta

Juuri näin. Tämän kun kaikki ateistit ymmärtäisivät niin loppuisi heillä turha uskovien pilkkaaminen. Jumalan Hengen vaikutukset ovat moninaiset kuten Raamattu opettaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vieras

#39794 Re: Re: Re: Re: Re: Totuus ja viisaus löytyy Sanasta

29.07.2014 17:21

#39793: Näin on - Re: Re: Re: Re: Totuus ja viisaus löytyy Sanasta

Pyhä Henki ja sen mukana tulevat armolahjat ovat moninaiset, kuka saa mitäkin - kielillä puhumisen, tiedon sanat, profetoimisen, henkien erottamisen, näkyjen, ilmestysten, unien jne. armolahjan.  Niissä on ihmisen persoonallisuutta mukana. Jotkut kuulevat Jumalan puhuvan.

Armolahjoja kannattaa pyytää.  Herra jakaa niiitä omilleen harkintansa mukaan.

Sinullehan nämä ovatkin tuttuja, mutta jos joku ei ole niistä kuullut, niin tiedoksi nämä.

 

 

 


Vieras

#39795 Re: Re: Re: Re: Re: Totuus ja viisaus löytyy Sanasta

29.07.2014 17:27

#39793: Näin on - Re: Re: Re: Re: Totuus ja viisaus löytyy Sanasta

Reino ei suostunut lähtemään töihin, koska kotiportin takana vaanii vaaleanpunainen tyrannosaurus. Erkki (juu, just se Erkki, joka ei uskonut sattumaan...) ei lähde töihin, koska ennustettu on, että Jeesus tulee ko. päivänä eikä töihin kannata lähteä. Olli tappoi Mirjan, koska Arkkienkeli Mikael käski.

Oikeasti vaaleanpunaista tyrannosaurusta ei ollut Reinon kotikulmilla eikä Jeesus ei tullut. Arkkienkeli Mikael ei tullut Ollia julkisesti kiittämään. Kaikkia näitä harhatyyppejä koetaan koko ajan eri puolilla maailmaa. Missä ero...?


Vieras

#39796 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Totuus ja viisaus löytyy Sanasta ?

29.07.2014 19:19

#39782: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Totuus ja viisaus löytyy Sanasta ?

"Täällä oli kyllä alunperin tarkoitus kirjoittaa avioliitosta. Sinullakin muiden kirjoittajien tapaan on taipumus siirtää keskustelua aivan johonkin muuhun asiaan (apartheid). Eivät kylläkään sovellu yks´yhteen Suomen avioliittolainsäädäntöön sellaisenaan."

Ilmeisesti buurien Raamatuntulkinnan ja sen käytön rinnastaminen siihen, mitä te täällä harrastatte on sinulle ylivoimainen älyllinen ponnistus, ymmärtäähän sen... Yritän kuitenkin selittää vielä kerran:

Raamatun tekstiä on molemmissa tapauksissa käytetty siten, että sieltä on kaivamalla kaivettu perusteita käytännölle, jonka perusteet ovat ihan muualla eli tämän käytännön suosijoiden korvien välissä. Näin on tehty myös orjuutta ja naisen alemmuutta perusteltaessa. Kaikissa näissä tapauksissa käytäntö on vielä sen kohteena oleville syrjivä.

Mitä tulee tuohon lomakeasiaan, olisi se muutos alkuun ihan hyvä ensiapu ja estäisi monet konkreettiset syrjintää edistävät tilanteet. Se ei kuitenkaan poista lain syrjivyyttä sellaisenaan, koska vain osan parisuhteista sallittaisiin saada avioliittostatus. Tällainen on yksinkertaisesti yhdenvertaisuusperiaatteen vastaista.

pakene homoutta mahdollisimman kauas.

#39797 hiv on homojen kansantauti

29.07.2014 20:14

Joten nyt homot tehkää parannus synneistänne ja lopettakaa toistenne viemärissä rypeminen. Homoudessa ei ole tulevaisuutta, koska hiv tarttuu ja aidsi tappaa. Ei kannata elämää pilata vapaaehtoisesti. Kannustan homouden lopettamiseen ihan terveydellisistä syistä, koska homous aiheuttaa myös,peräsuolen syöpää ja Se on paha ja kivulias taati. Älkää hyvät homot enää jatkako. Homous on vakava terveys riski. Hivistä ei kukaan siis ei kukaan ole parantunut ja aidsi vie mennessään eikä paluuta ole. Ja tämä on totta.

Vieras

#39798 Re: hiv on homojen kansantauti

29.07.2014 20:44

#39797: pakene homoutta mahdollisimman kauas. - hiv on homojen kansantauti

Myös tuo järjen köyhyys ja jankutustauti tuntuvat parantumattomilta. Saattaa olla myös riski esimerkiksi liikenteessä!

vieras

#39799 Seurakunta ilman armolahjoja on kuin auto ilman moottoria

29.07.2014 22:45

Pyhän Hengen armolahjat - Lindell-net (Lindell-netmission) -googlessa
Mitä armolahja on?



Vieras

#39800

30.07.2014 05:54

Päivän Sana

Herra, sinua minä kiitän kansojen joukossa, veisaan sinun kiitostasi kansakuntien keskellä. Sillä suuri on sinun armosi ja ulottuu hamaan taivaisiin, ja sinun totuutesi pilviin asti.

Ps. 57:9-10 (KR33/38)
http://raamattu.uskonkirjat.net/daily.html