Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#36576

20.06.2014 10:38

 

http://www.vartsi.net/wp-content/uploads/2013/06/DSC2047-copy.jpg...



Juhannusjuhlat Keuruu:

klo 14.00–15.00
Raamattutunti
Uskoa arjessa
Maikki Kuittinen – Mikko Jokisaari – Kimmo ja Hanna-Leena Jyrkkä & band


http://www.vartsi.net/wp-content/uploads/2013/06/DSC2006.jpg...

Kirjavalle lammaskatraalle  hyvä laidun oli tärkeämpi  kuin mittumaarin aatto.

 

 

http://nath.kuvat.fi/kuvat/El%E4m%E4%E4/Juhannus%202013/_MG_3670.jpg?img=smaller...







klo 16.00–17.30
Minä uskon
Todistuksia Jumalan ihmeistä
Petteri Arasalo – Hanna-Kaisa Shehu – Kimmo ja Hanna-Leena Jyrkkä & band

http://www.isokirja.fi/suurtapahtumat/juhannuskonferenssi/suorat_lahetykset/suorat_videol_hetykset





Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

20.06.2014 11:43


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

20.06.2014 13:25



Vieras

#36579

20.06.2014 13:32





Mitä juhannuskofrenssi tarjoaa erilaisin terveydellisin rajoittein tuleville juhlijoille?

VANHUKSET JA VAMMAISET
Kultainen sydän on juhlateltan vieressä sijaitseva levähdyspaikka, jossa on penkkejä ja vuoteita. Kultainen sydän palvelee myös Hirsikirkossa ja Solutalo 4:ssä, jossa on myös majoittumismahdollisuus vanhuksille ja vammaisille 20 e/vrk. Varaukset: (014) 751 4410 tai dini.mantyla (at) isokirja.fi .
Autokuljetukset palvelupisteiden välillä.



Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

20.06.2014 13:38


Pink Butterfly

#36581 Erityisesti "koiranleualle"...

20.06.2014 14:01

#36561: koeranleoka - Re: Re: Persuus on kaukana tasa arvosta....

Pahasti sinua tuo oksetustauti tuntuu vaivaavan...on vaivannut niin pitkään ,että menisin sinuna jo sisätautilääkärin  vastaanotolle-varsinkin jos siihen vielä liittyy noin paljon hajua,kuten sanot.Sisälläsihän voi muhia ties minkälainen kasvain tai sinulla saattaa olla divertikkeleitä ( nimimerkistäsi päätellen (heh,heh..) voisit ehkä kokeilla myös eläinlääkäriä-sieltä saisit ainakin sen   madotuskuurin)

Jos taas olet miesihminen,niin älä ikinä mene ikinä naimisiinkaan  (naisen kanssa siis)...

Avioliitostanne ei nimittäin tulisi mitään. Kuolisit varmaan jo siinä vaiheessa kun joutuisit vaihtamaan pienokaisellenne vaippoja. Synnytyksessä pyörtyisit takuulla....

Ei näet ole mikään mahdottomuus,että sieltä tulee  toisinaan rajuillakin ponnistuksilla jotain  muutakin kuin se vauva...Kätilöt ovat kyllä  siihenkin tottuneet  ja yleensähän synnyttäjille annetaankin- juuri  siksi- peräruiske.(lue asiasta  netistä (..jos pystyt)miltä tahansa synnytysasiapalstalta)

Tosin noinkaan pitkälle yhdyselämäänne ei ehkä kannata visioida. Suhteennehan  voisi näet alkaa pahasti rakoilemaan jo kun vaimosi  esim. saunanlämmityspuuhissa ollessan (luullen sinun olevan taas autotallissane hommastelemassa) pieraisisikin puolihuolimattomasti ja pahaksi onneksi juuri silloin kun sinä olisit ovella saunakaljat kädessä pyyhe vyötäisilläsi.

Varo muuten, etteivät naapurisi näe sinua silloin,hehän voisivat silloin luulla että ylläsi on hame,ja he soittaisivat tietysti heti poliisille ja lastensuojeluviranomaisille,eivätkä enää sanoisi sinulle (eikä vaimollesikaan)edes päivää...Kaikki vain kuiskuttelisivat sinut nähdessään- siis ajattele: mikä häpeä!

Mitä muuten siihen "viemäreissä ´rypemiseen´" tulee, niin se ei kyllä taida onnistua edes hiireltä-nykyaikaisen viemäriputken halkaisija kun on vain  alle 20 cm.Ne ovat liukaspintaista saniteettimuovia ja niiden on oltava jo asetustenkin mukaan niin hyvin suojatut ettei sinne pääse mitään- elukoita...

Jos taas kyselisi vaimosi aiheuttamasta mahdollisesta kihomatotartuntavaarasta sinulle, ja puhuisit hänelle tavallasi -hänen- "viemäristään" niin voisit  jo heti aamusta olla 101%:n varma siitä, että hän olisi jo puoleen päivään mennessä koonnut kaikki henkilökohtaiset tavaransa ja tilannut taksin,ja keskustelisi kanssasi siitä lähtien vain asianajajansa välityksellä...

Vaimosi mahdollinen kesäripulikin voisi olla todellinen  kohtalonisku suhteellenne-silloinhan sinä puolestasi laittaisit eropaperit vetämään.

Niin ja entäs  ne kihomadot sitten ...ne ne vasta yleisiä lasten vaivoja ovatkin ja äidithän ne sellaiset vaivat tietenkin ensimmäiseksi potassa huomaavat(sinä kun  olet ehkä rassaamassa autoasi sillä aikaa).

Ne kihomadot  muuten   tarttuvat hyvin harvoin aikuisiin,mutta päiväkodista lapset voivat niitä saada. Tartunta tapahtuu  muuten yleensä suun kautta ja (likaisten) käsien välityksellä.Vuodevaatteet on siksi syytä piiskata  tuulettaa oikein  kunnolla.(Kodin puhtaudesta on tietysti huolehdittava aina muutenkin!)Tartunta on kuitenkin onneksi lapsellekin täysin vaaraton...

Sitten ,kun vanhempasi joskus ovat siinä iässä,että vanhainkoti,palvelutalo tai vähintään tuettu asuminen tulee jo kyseeseen-sitten sinulla on vaikeuksia,sillä saatat joutua (ainakin jossain määrin )huolehtimaan myös heidän hygieniatarpeidensa avustamisessa.On selvää,että sinun luonteellasi työstä vanhusten parissa jossain  vanhainkodissa ei tulisi yyyyyhtääään mitään. Ajattele:sinnehän  saattaisi iskeä joku  esim. norovirus ja joutuisit pesemään mummojen pyllyjä siellä yhtenään.Puhumattakaan petipotilaiden alusastioista ja normaalista iäkkäiden vaipanvaihdosta.

Leipomisessa muuten käytetään nykyisin ,kaikissa suurtalous-,ja laitoskeittiöissä nykyisin ilman muuta ohuita latex-tms. materiaalisia taloustyöhansikkaita. Kaupoista niitä saa ostaa kotiinkin ja ihan hyvä niitä on kotileivonnassakin käyttää.Ennen leipomista ja kaikkia elintarvikkeita keittiössä käsittelemään ryhdyttäessä se kunnollinen käsienpesu ensimmäiseksi  kuuluu muutenkin asiaan.

Näinköhän olet kestänyt lukea tätäkään hygieniakirjoitusta loppuun asti,vai oletko taas käynyt siellä, jo varmaan aivan  karmealta haisevassa wc:ssäsi yökkäämässä? Käy nyt jossain terassilla välillä ´huurteisella´. Toivottavasti sinua ei kuitenkaan siellä ala yököttämään,kun nyt kerron sinulle tämän järkyttävän tosiasian: kaikki siellä näkemäsi kauniit tarjoilijatytöt (tai -pojat ) ovat elintarvikealan kontrollin vuoksi joutuneet käymään työhön pyrkiessään  antamaan ulostenäytteen purkkiin salmonellatutkimusta varten. Ajattele :shittiä, sitä" ihan ittiä",jäätelölusikkaa muistuttavalla puisella purkkiin ....KAUHEAAAAAA , AAAAH  ,HYIIII ,YÄÄÄH,  HIRRRRRVEÄÄÄ...YÖKSSSS...BY;BY,BYHYÖÖÖÖÖÖÖÖKSSSHHH, ähhhh!!!

On tuo sinunkin kohtalosi täällä p.skaisessa maailmassa oikeastaan ihan hirveä,näin kun sitä nyt oikein ajattelee..Kihomatovaara joka puolella  ja päivittäin vessassa käyvien ihmisten ympäröimänä kaikkialla! joutuisit kysymään kumppaniltasi "kultaseni, eihän sinulla nyt ole kihomatoja" oikeastaan joka päivä voidaksesi olla kunnolla varma asiasta.

Sinulla ei oikeastaan ole muuta ulospääsytietä ja  ratkaisua kuin muuttaa täältä  pysyvästi joko Muumilaaksoon, tai Ankkalinnaan.Niissä paikoissa tunnetusti vain syödään, mutta ainuttakaan wc:tä niissä ei ole,eikä  niiden asukkkailla edes ole sellaisiin  tarvetta. Muita tarpeitasi varten voit onneksi sentään ostaa seksivälineliikkeestä jonkun "kumilolan" tai silikonipepun kaksine aukkoineen.Hygieniasi on näin taattu ja riippuu vain sinusta ,kuin ojan ukosta. Hyvää Jussia nyt sinulle   -kuitenkin....


Vieras

#36582 Päivän tilasto: kirkosta eroamiset

20.06.2014 14:07

 

 

http://eroakirkosta.fi/static/ek-tilastot/cache.png...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#36583 Re: Erityisesti "koiranleualle"...

20.06.2014 14:28

#36581: Pink Butterfly - Erityisesti "koiranleualle"...

 

Kun itselleen vastaa niin vastaus on mieluinen!  Eks ni?  :)


Vieras

#36584 Re:

20.06.2014 14:33

#36580: -




Olenko itse helluntailainen?  En ole, enkä itsekkään koe ihan kaikkea just ja aivan näin, miten Keuruu julistaa,  mutta kunhan keskus on keskus,  se ei haittaa.

Ja olen oppinut kiittämään ja iloitsemaan omista juurista,  vaikka ne eivät ollenkaan ole täydelliset.  kaikilla liikkeillä on myös vähän oma uskon äidinkielensä,  se on aika paljon myös tottumiskysymys.   Olen kokenut Pyhää Henkeä niin luter.jumalanpalveluksessa kuin vapaiden suuntien kokoontumisissa,  erilaisina,  ja kuitenkin samasta lähteestä.  "..voimavaikutukset ovat erilaiset,  mutta henki  on sama"

Kaikkia tapoja  tarvitaan,  mutta eksytykset   ovat  eri asia.   No nyt on Tuppuraisen  Markku äänessä taas" vaikutusalueineen:")   "Pimeydessä sielunvihollisella on operatiivinen oikeus toimia."  Se on kyllä totta.





Huomenna päivä alkaa mielenkiintoisella tunnilla:

Lauantai 
21.6.
klo 9.00–10.00

Raamattutunti
Usko ja tiede

Tommi Lenho – Tapio Puolimatka – Annika Lintinen & The Pilgrim

klo 11.00–12.30
Lähetysjumalanpalvelus
(Fida ja Avainmedia)
Timo Tikka – Rachid, Jacob Huttunen – Asko Ali-Löytty, soittokunta (joht. Reijo Korhonen)




Vieras

#36585 Re: Mitä juhannuskofrenssi tarjoaa erilaisin terveydellisin rajoittein tuleville juhlijoille?

20.06.2014 15:20

#36579: -

Tässä paikkassa "Kultainen sydän" on jatkuva lääkäripäivystys, jossa tarvittaessa ensiapua annetaan. Hieno asia, kun palvelu pelaa tältäkin osin.

koeranleoka

#36586 Re: Erityisesti "koiranleualle"...

20.06.2014 15:21

#36581: Pink Butterfly - Erityisesti "koiranleualle"...

Hengästystaati tulj kun sullon niin hyvä mielikuvitus!

Pink Butterfly

#36587 Re: Re: Erityisesti "koiranleualle"...

20.06.2014 15:32

#36583: - Re: Erityisesti "koiranleualle"...

Keskustelukyvyttömien ( kommentointinsa pelkästään yksisuuntaisiin heittoihin,nollauksiin ja huuteluun) rajoittuville "keskustelijoille" nyt on mitään mahdototonta niihin huutoihin ja päättömiin väitteisiin vastatakaan.Otsikosta(ja vastausnumerostakin) kyllä näet kenelle kirjoittajalle se oli tarkoitettu,mutta eihän se muitakaan estä sitä lukemasta.

Helpompaa on tietenkin leimata heidät kaikki" saastaisiksi ali-"( ,tai peräti ´ei-ihmisiksi "  kuin antaa heille kenellekään edes mahdollisuutta vastata jatkuviin syytöksiin . Paljon sitäkin helpompaa on  tietenkin olla lukematta kenenkään homon kirjoituksia mistään ja torjua ne kaikki yksinkertaisesti vain  ´homojen kirjoituksina´. Eli: "sehän on jonkun homon kirjoittama ,yök, älä lue saastaa." tai että,"tietokoneeseen voi tulla kihomatoja tms." järkeviä pelkoja noudattaen.


Vieras

#36588 Re: Re: Re: Erityisesti "koiranleualle"...

20.06.2014 16:03

#36587: Pink Butterfly - Re: Re: Erityisesti "koiranleualle"...

 

 

Sanos pinkkari,  oletko kuullut,  että Ruattisa olis tommosia herätysliikkeitä olemassa,  ja niiden suuria kesäkokoontumisia ?

Taitaa olla aivan suomalainen perinne.  Oletko koskaan ollut itse?


Vieras

#36589

20.06.2014 16:19



Juhannusaaton kokon sijasta voisi katsoa palavasieluista
katujen ja kujien legendaarista maumau jengin johtajaa
Nicky Cruzia, jonka äiti
oli noita, lapsuus niin kipeää ja pimeää,  50 vuotta sitten.


Me kysymme aina poliiseilta mitkä ovat ne kaupunginosat joihin te ette tahdo mennä, -  me menemme sinne!
Me , syyttelemisen sijasta, viemme valon sinne!

http://www.uskotv.fi/ohjelmat/nicky-cruz-helsingin-saalemissa-18-5/


Tämän kesyttämättömän katujen kasvatin kesytti aikanaan tuo kultasydäminen harmaahapsinen,  rakastettu David Wilkersson, -  rakkaudella.

Tosi koskettava video alkuunpäästyään!  Tämä  on todella sitä,  mitä kristitty on kutsuttu tekemään,  tuomaan ahdistuksesta avaralle ja pimeydestä valkeuteen. S-a:n vallasta Jumalan tykö.


10.45  " Instead of cursing darkness"
-  kuvaus työstä kaduilta http://www.uskotv.fi/ohjelmat/nicky-cruz-helsingin-saalemissa-18-5/

Sen sijaan,  että nuhtelisitte pimeyttä tai olisitte paineessa sen pimeyden kanssa,  mitä tapahtuisi,  jos veisimme valon sinne!


Vieras

#36590 Re:

20.06.2014 16:37

#36589: -

 

Nicky Cruz SYNT. 6.12 1938,  SAN JUAN,  PUERTO RICO

Hän toimi nuoruudessaan Mau-Mau-nimisen jengin pelättynä johtajana New Yorkissa
Hän kääntyi kristityksi ja on sen jälkeen kirjoittanut muun muassa kirjan elämästään  Juokse poika juokse.
Kirja on ollut Suomessa erittäin suosittu nuorten,   erityisesti varusmiesten keskuudessa. Cruz tuli uskoon saarnaaja
David Wilkersonin myötävaikutuksella, johon Wilkersonin RISTI JA LINKKUVEITSI - kirja  keskittyy. Cruzin muita teoksia ovat muun muassa kirjat 'Sydän tulessa' ja 'Pyhä tuli'.

Cruzin elämäntarina vaikutti moniin nuoriin ja tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa kerääntyi kuuntelemaan Nickyn kertomuksia ja puheita.





Nickyn äiti oli meedio ja isä oli noitatohtori.   Kerran Nickyn äiti hakkasi hänet tajuttomaksi. Aamulla Nicky heräsi tajuttomuudestaan verilätäkössä. 15-vuotiaana Nickin vanhemmat lähettivät hänet kotoa New Yorkiin veljensä Frankin luokse asumaan, josta karkasi 2 kuukautta myöhemmin.

Hän oli niin yksinäinen ja hyljeksitty.  "minua ajoi takaa kirouksen varjo."
16-vuotiaana Nicky nousi Mau-mau -nimisen jengin johtajaksi (jengin nimi juontuu afrikkalaiseen sotilaalliseen vapautusjärjestöön Mau Mau). Jengissä ollessaan hän joutui vaikeuksiin niin poliisien kuin muidenkin jengien kanssa ja joutui katsomaan kuolemaa silmiin hänen ystävänsä Mannien kuoltua erään toisen jengin, Piispojen, toimesta. Loppuvaiheessa hän tuli uskoon David Wilkersonin ansiosta. Nicky kävi raamattukoulun, jonka jälkeen hän aloitti työnsä. Raamattukoulusta Nicky myös löysi vaimonsa, Glorian. Suomessa Cruz on käynyt viimeksi keväällä 2014.


Minut työnnettiin elävien maailmaan.  Se oli kylmä.  Isäni oli sa-tanallinen pappi ja äitini kirosi minut.  Jokainen joka syntyi hänen kohdustaan syntyi suoraan kiroukseen.  Pahoinpitely alkoi  3 vuotiaana.  
8-9 vuotiaana aloin todella vihaamaan äitiäni.  Rakkaus on vahva ja viha myös.  Minut kastettiin vihaan. Kuolin 9 - vuotiaana.  Jengissä oli verisiä taisteluita,  menin luotisateiden läpi.  Jos äitini vihaa minua niin - ?
Kerran hän otti tyynyn - miksi hän ei tappanut minua?  Miksi en kuollut luotisateessa,  koska oli syntynyt palvelemaan elävää Jumalaaa,  ja s-vihollinen ei voinut tappaa minua. 

Anteeksiantaminen ei ole tunnetila!  Not,  a feeling,  it's a choice.  Se on valinta.

VAIKKET MITÄÄN MUUTA KATSOISI KATSO KOHTA 15.40  TUOSTA KOHTAAMISESTA KADULLA:http://www.uskotv.fi/ohjelmat/nicky-cruz-helsingin-saalemissa-18-5/

Pink Butterfly

#36591 Re: Re: Re: Re: Erityisesti "koiranleualle"...

20.06.2014 17:20

#36588: - Re: Re: Re: Erityisesti "koiranleualle"...

Kyllä ne herätysliikkeet ovat sellainen historialtaan melko yhteispohjoismainen ilmiö.


Vieras

#36592

20.06.2014 17:24



Äitini oli sitten kuoleman sairas. Minut kutsuttiin kotiin.
Tunsinveren hajun, uhrieläinten veren.
Isä ja äiti olivat riivattuja.
Heidän kaikki 17 poikaansa ovat riivattuja,
koira, se oli riivattu,  kotini,  se oli riivattu.

Pastori tuletko tänne, voitko tulla tänne?
Lopulta kaikki tulivat, ja  galloonittain öljyä,
jolla siunattiin talo.

"Nicky, annoin sinulle anteeksi, nyt on sinun aikasi antaa anteeksi."


Silmistäni satoi kyyneleitä. Minulla oli kipua kurkussa.

Äitini konttasi polvillani luokseni, - miten se on mahdollista,  en käsitä.
Tunsin,  että joku alkoi vetää lahkeistani,
se oli äiti, -   hän kuiskasi   "Nicky, minä satutin sinua niin paljon."

Äiti:   "Voitko antaa minulle anteeksi?"  

Kun Jumalan henki laskeutui hänen ruumiiseensa, minä näin sen.
Ja noituuden kirous murrettiin sinä päivänä. Jos tänä päivänä kuljet siihen taloon.
Voit aistia siellä Jeesuken läsnäolon, 13 veljeäni pelastui.
Minun äitini tuli terveeksi - hän eli 25 vuotta tämän jälkeen.
Noidasta oli tullut pyhimys Jeesuksessa Kristuksessa.





Vieras

#36593 Re: Re: Re: Re: Re: Erityisesti "koiranleualle"...

20.06.2014 17:27


Vieras

#36594

20.06.2014 18:04



VAIKKET MITÄÄN MUUTA KATSOISI KATSO KOHTA 15.40 TUOSTA KOHTAAMISESTA KADULLA  ja erityisesti Norjan osuus, :http://www.uskotv.fi/ohjelmat/nicky-cruz-helsingin-saalemissa-18-5/

Tämä on samoilla linjoilla THL tutkimuksien kanssa.

#36596 Hollannissa hälyyttäviä tutkimuksia homoudesta.

20.06.2014 21:04

Homomiesten keskuudessa anaali- ja oraaliyhdynnät lisäävät suuresti riskiä sairastua moniin erilaisiin seksitauteihin kuten esim. AIDS:iin. Englantilaisen tutkimuksen mukaan vaaralliset seksiaktit tapahtuvat kaikissa homosuhteissa ja tämä uhka ja vaara koskee myös parisuhteissa eläviä homoseksuaaleja. (G. J. Hart et al., "Risk Behaviour, Anti-HIV and Anti-Hepatitis B Core Prevalence in Clinic and Non-clinic Samples of Gay Men in England, 1991-1992," AIDS (July 1993): 863-869, cited in "Homosexual Marriage: The Next Demand," Position Analysis paper by Colorado for Family Values, May 1994.)

Amsterdamissa tehty tutkimus osoittaa, että HIV:iin sairastui enemmän homomiehiä, jotka olivat parisuhteessa kuin satunnaisissa suhteissa. (Maria Xiridou, et al, "The Contribution of Steady and Casual Partnerships to the Incidence of HIV Infection among Homosexual Men in Amsterdam," AIDS 17 (2003): 1031)

Hollannissa tehty tutkimus osoittaa, että 67% HIV-positiivisista miehistä iältään 30 tai sen alle saivat tartunnan homoparisuhteen kautta. (Jon Garbo, "More Young Gay Men are Contracting HIV from Steady Partners," GayHealth (July 25, 2001)

Edellä oleva tarkoittaa tietenkin sitä, että myös satunnaisten homosuhteiden kautta homomiehiä sairastuu HIV:iin, mutta parisuhteiden kautta enemmän, koska parisuhteessa ei välttämättä pyritä "turvaseksiin", koska kumppani on jo entuudestaan tuttu.
Homoutta ei tule sotkea avioliittoon.

#36597 THL tutkimus on yhä täyttä rautaa.

20.06.2014 21:06

http://www.thl.fi/fi/thl/rakenne/yksikot/seksuaali-ja-lisaantymisterveys/seli-verkostokirje/2012/hiv-yha-kansantauti-homomiehilla-ehkaisy-tarvitsisi-uusia-otteita

HIV yhä kansantauti homomiehillä - ehkäisy tarvitsisi uusia otteita

HIV-tartuntoja raportoidaan Suomessa vuosittain 150–200 tapausta, joista suurin osa on saatu seksivälitteisesti. Ennaltaehkäisyn olisikin nojauduttava vahvasti seksuaaliterveysteemoihin.

Pitkään on ajateltu, että HIV ja seksitaudit pysyvät kurissa kun huolehditaan, että nuorilla on riittävät tiedot seksistä, seksitautiriskeistä ja käytössä välineet ehkäisyyn. Asia ei kuitenkaan ole aivan näin yksinkertainen. HIV-infektion riski jakautuu väestössä epätasaisesti ja yleisväestön tartunnan riski on todellisuudessa hyvin vähäinen. Sen sijaan usealla vähemmistöön kuuluvalla väestöryhmällä on muita korkeampi riski saada tartunta.

HIV-infektio on krooninen tauti


Erityisesti homomiesten – tai laajemmin miestenvälistä seksiä harjoittavien miesten eli MSM-miesten – keskuudessa HIV on suoranainen kansantauti. Tämän vahvistavat useat viime vuosien tutkimukset, joissa on todettu HIV-infektion yhä olevan koko Euroopassa, myös Suomessa, MSM-ryhmässä yleinen (ks. taulukko). Suomessa eri tutkimukset osoittavat, että esiintyvyys on 2–4 % MSM-ryhmässä. Euroopassa uusien tapausten määrä tässä ryhmässä on pikemminkin kasvussa kuin laskussa ja tartunnan yleisyys monessa maassa lähentelee tai ylittää 10 %.

Euroopassa epidemian alkuaikoina ennen kuin taudista edes tiedettiin mitään, HIV-infektio pääsi leviämään laajasti MSM-ryhmään kymmeniä vuosia kestävän oireettomuutensa ja peräaukkoyhdyntään liittyvän korkeamman tartuttavuutensa takia. Koska infektio on krooninen ja sen hoito on nykyään onneksi erinomaista, esiintyvyys homomiesten keskuudessa tulee pysymään korkeana vuosikymmenien ajan.
Avioliitto on jo nyt tasa arvoinen.

#36598 Avioliitto on naisen ja miehen välinen.

20.06.2014 21:11


Hyvin usein tässä keskustelussa jätetään huomiotta homoseksuaalisuuden harjoittamisesta aiheutuvat fyysiset vahingot sekä haitalliset tartuntataudit. Koin että tämäkin asia tulee ottaa rohkeasti esille, koska se myös todistaa sen, että homouden harjoittaminen on vastoin luonnonjärjestystä sekä Jumalan tahtoa.

Anaalisen sukupuoliyhteyden harjoittamisen kautta leviää enemmän sukupuolitauteja kuin emättimen kautta. Homoseksuaalisista miehistä noin kaksi kolmannesta harjoittaa erilaisia anaalisia seksuaalitoimintoja.

Vaikka anaalisessa sukupuoliyhteyden harjoittamisen kautta käytettäisiin suojavälineitä, niin silti anaalinen sukupuoliyhteys aiheuttaa aina vahinkoa. Peräaukon sulkijalihas on tehty siten, että se venyy päästäessään läpi suolen liikkeet ulostuksen yhteydessä.

Kun peräaukkoon tunkeudutaan työntäytymällä sen sisään, niin peräsuolen ympärillä oleva kalvo vahingoittuu aina sekä helposti rikkoutuu. Kun peräaukkoon tunkeudutaan työntäytymällä sisään, niin työnnön aiheuttama paine yleensä vahingoittaa peräaukossa olevaa sulkijalihasta.

Jumalan luomassa luonnollisessa järjestyksessä peräaukko on suunniteltu sisältäpäin työntöliikkeeseen ulostuksen yhteydessä. Silloin kun peräaukkoon työnnetään jotakin ulkoapäin sisälle, niin se rikkoo paikkoja. Tämä osoittaa selkeästi, että seksuaalisuutta ei ole tarkoitettu toteutettavaksi anaalisen yhdynnän kautta. Kaikki asiat niin Jumalan luomat kuin ihmisen rakentamat ovat toimivia silloin kun niitä oikein käytetään. Väärinkäyttämisen takia asiat rikkoutuvat ja aiheuttavat ongelmia.

Kun peräaukkoa käytetään anaaliseen sukupuoliyhteyden harjoittamiseen, niin sen seurauksena voi tapahtua seuraavia asioita: peräsuolen pidätyskyvyttömyys, peräsuolen kalvon repeytymät joiden kautta bakteerit pääsevät helposti verenkiertoon sekä peräaukon syöpä.

Homoseksuaalinen sukupuoliyhteys sisältää hyvin usein myös yhdistetyn anaalisen ja oraalisen sukupuoliyhteyden, jonka seurauksena pienet ulostushiukkaset päätyvät suoraan suuhun ja päätyvät elimistöön aiheuttaen ongelmia. Peräaukkoon jää aina pieniä ulostushiukkasia myös peseytymisen jälkeen.

Koska anaalinen sukupuoliyhteyden harjoittaminen rikkoo peräaukon ympärillä olevia kalvoja, joka edesauttaa bakteerien pääsemistä verenkiertoon sekä muiden fyysisten haittojen takia kaikenlainen (myös miehen ja naisen välinen anaali sukupuoliyhdyntä) anaalinen sukupuoliyhdyntä on vastoin Jumalan luomaa seksuaalista kanssakäymistä. Jumala loi miehelle ja naiselle sukupuolielimet, jotka sopivat yhteen täydellisesti, siksi se on Jumalan luoma luonnollinen sukupuoliyhteys. Homoseksuaalisuus on sen kaikissa muodoissaan syntiä ja Jumalan tahdon vastaista.

Jumala rakastaa homoja mutta Jumala on voimallinen eheyttämään vääristyneen ja kieroutuneen seksuaalisen suuntautuksen. Ei mitään uskonnollisia itsesuorittavia eheytymistä vaan Jumala korjaa ja eheyttää kun Hänelle antaudutaan. Jumala ei väkisin korjaa vaan odottaa että sinä antautuisit Hänelle ja pyytäisit apua, niin siinä se prosessi alkaa. Yksinkertaista!
Nautinto on syntiä josta homot ei halua luopua.

Jumala kyllä rakastaa homoja, iankaikkisella rakkaudella.

Vieras

#36599 Re: Hollannissa hälyyttäviä tutkimuksia homoudesta.

20.06.2014 21:25

#36596: Tämä on samoilla linjoilla THL tutkimuksien kanssa. - Hollannissa hälyyttäviä tutkimuksia homoudesta.

Tämähän on oikein mielenkiintoinen tutkimus: Se koskee vuosia 1984-2001 eli aikaa ENNEN, Hollannin avioliittolain muutosta, tutkittavat on valittu AIDS-keskuksen materiaalista eli käytännössä suurimmasta riskiryhmästä, mukana vain alle 30-vuotiaat, kaikki tiiviisti "yksiavioisessa" suhteessa elävät (!!) olivat suljettu pois jne.

Tuloksia on siis täysin mahdotonta käyttää vakuuttavasti kertomaan, mikä tasa-arvoisen avioliiton merkitys on hiv-levinneisyyteen missään maassa... paitsi tietysti ne, jotka eivät asiasta mitään ymmärrä tai eivät halua asioista ymmärrettävän.

http://canyonwalkerconnections.com/statistics-that-lie-the-dutch-gay-marriage-study/

 

koeranleoka

#36600 Re: Erityisesti "koiranleualle"...

20.06.2014 22:10

#36581: Pink Butterfly - Erityisesti "koiranleualle"...

Taes ottoo koville tuo matoasia kun nuin mietityttää. Tuo hykienia-asia ee oo muuten joka paekassa ihan samallaesta. Muaseuvulla monet ukot kääp vuan kerran kuukauvessa saanassa.  Hajuttii on sen mukaset. Sinä taejat aena kirjottoo ja vastata itelles, vaehat vuan nimimerkkijä?

Nii että KIHOMATOVUARA ON ETELLEEN VOEMASSA!!!

 

Hyvvee mittumaaria!