Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Pink Butterfly

/ #36581 Erityisesti "koiranleualle"...

20.06.2014 14:01

#36561: koeranleoka - Re: Re: Persuus on kaukana tasa arvosta....

Pahasti sinua tuo oksetustauti tuntuu vaivaavan...on vaivannut niin pitkään ,että menisin sinuna jo sisätautilääkärin  vastaanotolle-varsinkin jos siihen vielä liittyy noin paljon hajua,kuten sanot.Sisälläsihän voi muhia ties minkälainen kasvain tai sinulla saattaa olla divertikkeleitä ( nimimerkistäsi päätellen (heh,heh..) voisit ehkä kokeilla myös eläinlääkäriä-sieltä saisit ainakin sen   madotuskuurin)

Jos taas olet miesihminen,niin älä ikinä mene ikinä naimisiinkaan  (naisen kanssa siis)...

Avioliitostanne ei nimittäin tulisi mitään. Kuolisit varmaan jo siinä vaiheessa kun joutuisit vaihtamaan pienokaisellenne vaippoja. Synnytyksessä pyörtyisit takuulla....

Ei näet ole mikään mahdottomuus,että sieltä tulee  toisinaan rajuillakin ponnistuksilla jotain  muutakin kuin se vauva...Kätilöt ovat kyllä  siihenkin tottuneet  ja yleensähän synnyttäjille annetaankin- juuri  siksi- peräruiske.(lue asiasta  netistä (..jos pystyt)miltä tahansa synnytysasiapalstalta)

Tosin noinkaan pitkälle yhdyselämäänne ei ehkä kannata visioida. Suhteennehan  voisi näet alkaa pahasti rakoilemaan jo kun vaimosi  esim. saunanlämmityspuuhissa ollessan (luullen sinun olevan taas autotallissane hommastelemassa) pieraisisikin puolihuolimattomasti ja pahaksi onneksi juuri silloin kun sinä olisit ovella saunakaljat kädessä pyyhe vyötäisilläsi.

Varo muuten, etteivät naapurisi näe sinua silloin,hehän voisivat silloin luulla että ylläsi on hame,ja he soittaisivat tietysti heti poliisille ja lastensuojeluviranomaisille,eivätkä enää sanoisi sinulle (eikä vaimollesikaan)edes päivää...Kaikki vain kuiskuttelisivat sinut nähdessään- siis ajattele: mikä häpeä!

Mitä muuten siihen "viemäreissä ´rypemiseen´" tulee, niin se ei kyllä taida onnistua edes hiireltä-nykyaikaisen viemäriputken halkaisija kun on vain  alle 20 cm.Ne ovat liukaspintaista saniteettimuovia ja niiden on oltava jo asetustenkin mukaan niin hyvin suojatut ettei sinne pääse mitään- elukoita...

Jos taas kyselisi vaimosi aiheuttamasta mahdollisesta kihomatotartuntavaarasta sinulle, ja puhuisit hänelle tavallasi -hänen- "viemäristään" niin voisit  jo heti aamusta olla 101%:n varma siitä, että hän olisi jo puoleen päivään mennessä koonnut kaikki henkilökohtaiset tavaransa ja tilannut taksin,ja keskustelisi kanssasi siitä lähtien vain asianajajansa välityksellä...

Vaimosi mahdollinen kesäripulikin voisi olla todellinen  kohtalonisku suhteellenne-silloinhan sinä puolestasi laittaisit eropaperit vetämään.

Niin ja entäs  ne kihomadot sitten ...ne ne vasta yleisiä lasten vaivoja ovatkin ja äidithän ne sellaiset vaivat tietenkin ensimmäiseksi potassa huomaavat(sinä kun  olet ehkä rassaamassa autoasi sillä aikaa).

Ne kihomadot  muuten   tarttuvat hyvin harvoin aikuisiin,mutta päiväkodista lapset voivat niitä saada. Tartunta tapahtuu  muuten yleensä suun kautta ja (likaisten) käsien välityksellä.Vuodevaatteet on siksi syytä piiskata  tuulettaa oikein  kunnolla.(Kodin puhtaudesta on tietysti huolehdittava aina muutenkin!)Tartunta on kuitenkin onneksi lapsellekin täysin vaaraton...

Sitten ,kun vanhempasi joskus ovat siinä iässä,että vanhainkoti,palvelutalo tai vähintään tuettu asuminen tulee jo kyseeseen-sitten sinulla on vaikeuksia,sillä saatat joutua (ainakin jossain määrin )huolehtimaan myös heidän hygieniatarpeidensa avustamisessa.On selvää,että sinun luonteellasi työstä vanhusten parissa jossain  vanhainkodissa ei tulisi yyyyyhtääään mitään. Ajattele:sinnehän  saattaisi iskeä joku  esim. norovirus ja joutuisit pesemään mummojen pyllyjä siellä yhtenään.Puhumattakaan petipotilaiden alusastioista ja normaalista iäkkäiden vaipanvaihdosta.

Leipomisessa muuten käytetään nykyisin ,kaikissa suurtalous-,ja laitoskeittiöissä nykyisin ilman muuta ohuita latex-tms. materiaalisia taloustyöhansikkaita. Kaupoista niitä saa ostaa kotiinkin ja ihan hyvä niitä on kotileivonnassakin käyttää.Ennen leipomista ja kaikkia elintarvikkeita keittiössä käsittelemään ryhdyttäessä se kunnollinen käsienpesu ensimmäiseksi  kuuluu muutenkin asiaan.

Näinköhän olet kestänyt lukea tätäkään hygieniakirjoitusta loppuun asti,vai oletko taas käynyt siellä, jo varmaan aivan  karmealta haisevassa wc:ssäsi yökkäämässä? Käy nyt jossain terassilla välillä ´huurteisella´. Toivottavasti sinua ei kuitenkaan siellä ala yököttämään,kun nyt kerron sinulle tämän järkyttävän tosiasian: kaikki siellä näkemäsi kauniit tarjoilijatytöt (tai -pojat ) ovat elintarvikealan kontrollin vuoksi joutuneet käymään työhön pyrkiessään  antamaan ulostenäytteen purkkiin salmonellatutkimusta varten. Ajattele :shittiä, sitä" ihan ittiä",jäätelölusikkaa muistuttavalla puisella purkkiin ....KAUHEAAAAAA , AAAAH  ,HYIIII ,YÄÄÄH,  HIRRRRRVEÄÄÄ...YÖKSSSS...BY;BY,BYHYÖÖÖÖÖÖÖÖKSSSHHH, ähhhh!!!

On tuo sinunkin kohtalosi täällä p.skaisessa maailmassa oikeastaan ihan hirveä,näin kun sitä nyt oikein ajattelee..Kihomatovaara joka puolella  ja päivittäin vessassa käyvien ihmisten ympäröimänä kaikkialla! joutuisit kysymään kumppaniltasi "kultaseni, eihän sinulla nyt ole kihomatoja" oikeastaan joka päivä voidaksesi olla kunnolla varma asiasta.

Sinulla ei oikeastaan ole muuta ulospääsytietä ja  ratkaisua kuin muuttaa täältä  pysyvästi joko Muumilaaksoon, tai Ankkalinnaan.Niissä paikoissa tunnetusti vain syödään, mutta ainuttakaan wc:tä niissä ei ole,eikä  niiden asukkkailla edes ole sellaisiin  tarvetta. Muita tarpeitasi varten voit onneksi sentään ostaa seksivälineliikkeestä jonkun "kumilolan" tai silikonipepun kaksine aukkoineen.Hygieniasi on näin taattu ja riippuu vain sinusta ,kuin ojan ukosta. Hyvää Jussia nyt sinulle   -kuitenkin....