Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Tämä on samoilla linjoilla THL tutkimuksien kanssa.

#36596 Hollannissa hälyyttäviä tutkimuksia homoudesta.

20.06.2014 21:04

Homomiesten keskuudessa anaali- ja oraaliyhdynnät lisäävät suuresti riskiä sairastua moniin erilaisiin seksitauteihin kuten esim. AIDS:iin. Englantilaisen tutkimuksen mukaan vaaralliset seksiaktit tapahtuvat kaikissa homosuhteissa ja tämä uhka ja vaara koskee myös parisuhteissa eläviä homoseksuaaleja. (G. J. Hart et al., "Risk Behaviour, Anti-HIV and Anti-Hepatitis B Core Prevalence in Clinic and Non-clinic Samples of Gay Men in England, 1991-1992," AIDS (July 1993): 863-869, cited in "Homosexual Marriage: The Next Demand," Position Analysis paper by Colorado for Family Values, May 1994.)

Amsterdamissa tehty tutkimus osoittaa, että HIV:iin sairastui enemmän homomiehiä, jotka olivat parisuhteessa kuin satunnaisissa suhteissa. (Maria Xiridou, et al, "The Contribution of Steady and Casual Partnerships to the Incidence of HIV Infection among Homosexual Men in Amsterdam," AIDS 17 (2003): 1031)

Hollannissa tehty tutkimus osoittaa, että 67% HIV-positiivisista miehistä iältään 30 tai sen alle saivat tartunnan homoparisuhteen kautta. (Jon Garbo, "More Young Gay Men are Contracting HIV from Steady Partners," GayHealth (July 25, 2001)

Edellä oleva tarkoittaa tietenkin sitä, että myös satunnaisten homosuhteiden kautta homomiehiä sairastuu HIV:iin, mutta parisuhteiden kautta enemmän, koska parisuhteessa ei välttämättä pyritä "turvaseksiin", koska kumppani on jo entuudestaan tuttu.

Vastaukset


Vieras

#36599 Re: Hollannissa hälyyttäviä tutkimuksia homoudesta.

2014-06-20 21:25:05

#36596: Tämä on samoilla linjoilla THL tutkimuksien kanssa. - Hollannissa hälyyttäviä tutkimuksia homoudesta.

Tämähän on oikein mielenkiintoinen tutkimus: Se koskee vuosia 1984-2001 eli aikaa ENNEN, Hollannin avioliittolain muutosta, tutkittavat on valittu AIDS-keskuksen materiaalista eli käytännössä suurimmasta riskiryhmästä, mukana vain alle 30-vuotiaat, kaikki tiiviisti "yksiavioisessa" suhteessa elävät (!!) olivat suljettu pois jne.

Tuloksia on siis täysin mahdotonta käyttää vakuuttavasti kertomaan, mikä tasa-arvoisen avioliiton merkitys on hiv-levinneisyyteen missään maassa... paitsi tietysti ne, jotka eivät asiasta mitään ymmärrä tai eivät halua asioista ymmärrettävän.

http://canyonwalkerconnections.com/statistics-that-lie-the-dutch-gay-marriage-study/