Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#33324

03.04.2014 12:22




ROOMA, 27.2.2014 (LifeSiteNews.com) – ”Minä olen homoseksuaali, mutta vastustan ’homoavioliittoa’” totesi ranskalainen perheaktivisti italialaisessa katolisessa mielipidelehdessä aiemmin tässä kuussa. Jean-Pier-Delaume Myard, Manif Pour Tous järjestön puhemies, kertoi La Nuova Bussola Quotidiana lehdelle, että homoseksualisoivan ”gay rights” liikkeen ”ainoa tarkoitus” on ”tuhota perhe”. Myard antaoi haastattelun ensimmäisen suuren perheiden puolesta järjestetyn suuren Manif Pour Tous tapahtumän jälkeen Italiassa helmikuun 11. päivänä. Myard totesi sanoneensa hiljattain puhuessaan, että ”meidän on rikottava tämä hiljaisuus” homoseksualisoivan liikkeen todellisesta luonteesta ja huomautti, että monilla homoseksuaaleilla ”ei ole mitään lähempää tai kaukaisempaakaan tekemistä gay-lobbareiden kanssa, joiden ainoana päämääränä on perheen tuhoaminen.”

”Seitsemänkymmentä luvulta alkaen homoyhteisö Yhdysvalloissa on anastanut itselleen oikeuden puhua kaikkien homoseksuaalien puolesta tuhotakseen avioliiton ja perheen”, hän sanoi katoliselle sanomalehdelle. Alussa he saivat apua heitä edeltäneeltä feministiliikkeeltä ja ovat sittemmin siirtyneet Yhdysvalloista Eurooppaan EU:n ”astronomisen suuren” rahoituksen turvin.

Myard arvosteli ankarasti homoseksualisoivaa liikettä lasten käyttämisestä poliittisenä välineenä ideologisten päämäärien saavuttamiseksi. Lapsia kohdellaan voitonmerkkinä pyrkimyksessä pakottaa valtiot taipumaan heidän ideologiaansa, piittaamatta juuri lainkaan lasten tarpeista. Painopiste on ”oikeudessa lapseen” eikä niinkään ”lapsen oikeudessa”, hän sanoi. ”Meidän on murrettava tämä hiljaisuus sanoaksemme, että emme voi pitää hyväksyttävänä sitä, että lapselta riistetään hänen sosiaalinen viitekehyksensä.

Ennen kuin alamme puhua vapaudesta ja tasa-arvosta olla kykenevä saamaan lapsia tai samaa sukupuolta olevien henkilöiden kesken, yrittäkää hetken aikaa ajatella sen lapsen vapautta ja tasa-arvoa, joka syntyy siihen yhteiskuntaan, jota me valmistelemme.”

(katkelma LifeSiteNews.com artikkelista)

http://www.lifesitenews.com/news/homosexual-activi...

http://ratilainenniina.puheenvuoro.uusisuomi.fi/162042-rakkauden-puolesta-rakkausvihaajia-vastaan

Vastaukset


Vieras

#33326 Re:

2014-04-03 12:51:11

#33324: -




Tärkeetä asiaa!   Linkit toimi vähän huonosti,  tästä olis kiva saada enemmänkin tietoa,  samoin ranskalaisten homolakimiesten  ajatuksista,  jotka ovat homoliittoja vastaan.  Oletko mahdollisesti seurannut niitä?  Kuinkas pääsit tämän jäljille,  kiinnostaa.


Vieras

#33327 Re:

2014-04-03 13:12:34

#33324: -



 

Tuo Life Site ei näyttänyt jostain syystä sitä juttua kuitenkaan jota piti,  katos vielä saakko sen jostain näkyville.
Siellä oli oma kategoriansa yläreunassa "homosexsuality."   Se onkin hyvä panna korvan taakse.  Tämä kouluopetuksen pilaaminen näyttää  painajaismaisesti tapahtuvan kaikkialla missä liitto hyväksytään:  

Saksassa koululaisten vanhemmat saivat kaiken mahdollisen: pippurisumutteista,  ulosteista,  kanamunista, törkeykistä,  päälleen.  Eikä poliisista ollut juuri apua.  Ihmiset olivat järkyttyneitä siitä vihan määrästä,  jonka kohteeksi joutuivat.

http://www.lifesitenews.com/news/gay-activists-hurl-feces-at-german-parents-protesting-pro-gay-school-curric

mahtaakohan tämä klippi  toimia?

Ja tässä partiojohtajan homoseksuaalinen todellisuus tuli julki (USA)http://www.lifesitenews.com/news/boy-scouts-of-america-ban-troop-leader-who-came-out-as-homosexual-on-nbc-ne
Geoff McGrath, 49,  - ei kuitenkaan vertaisiltaan ja muilta  partioihmisiltä kieltänyt suuntaansa.  Mutta vasta julkistaessaan 
saattoivat lasten vanhemmat tulla tietoiseksi asiasta ja  oli asiaan mahdollista edes tarttua.  Mc Grathin sopimkset purettiin.