Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#21026 Re: Jumalan kuva

20.09.2013 13:47

#21017: Että näin. - Jumalan kuva Näiden homottajien kanssa on aivan turha keskustella,

 

Mitä ovat homottajat?

 

 

 


Vieras

#21027 Lutherin Martti: pahasta ja hyvästä

20.09.2013 14:18

Lähde: Saarisalo Aapeli, Raamatun Sanakirja. Data Universum Oy, Helsinki 2009 sivu 373: "On yleistä, kirousta tuottavaa kurjuutta keskuudessamme se, että kukin kuulee mieluummin pahaa kuin hyvää sanottavan lähimmäisestään. Ja vaikka itse olemme niin pahoja, ettemme kärsi kenenkään puhuvan meistä pahaa, vaan mieluummin tahtoisimme, että koko maailmalla olisi pelkkää hyvää meistä sanottavana, niin kuitenkaan emme osaa kuunnella oikein hyvää toisesta puhuttavan" (Luther).
MariaM

#21028 Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

20.09.2013 15:51


Alussa ihminen luotiin elämään yhteydessä Luojaansa ja Hänen rakkautensa ja huolenpitonsa kohteena. Ihminen kuitenkin rikkoi Jumalaansa vastaan ja teki syntiä. Jumalan olemuksen yksi puoli on pyhyys. Jumalan pyhyys merkitsee, että Hän on täydellinen eikä Hänessä ole mitään virhettä tai vääryyttä. Jumalan pyhyys merkitsee myös, että Hänen yhteydessään ei mikään vääryys tai synti voi kestää. Jumalan pyhyys tuhoaa kaiken vääryyden ja synnin. Jumala on todellinen ja olemassa oleva persoona. Hän on kaiken luoja ja pitää olemuksellaan myös kaikkea olemassa. Synti ei voi olla Jumalan läheisyydessä vaan syntinen ihmisen tulevaisuus on ainoassa paikassa, josta Jumalan läheisyys on täydellisesti poissa. Jumala on ikuinen, hän on ollut aina olemassa ja tulee aina olemaan. Ihminen on Jumalan luoma. Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen. Syntiinlankeemuksen tähden Jumalan täytyi erottaa ihminen yhteydestään ja välittömästä läheisyydestään, ettei ihminen tuhoutuisi syntiensä tähden. Siksi jokainen ihminen syntyy erossa Jumalasta.

Yksi osa Jumalan kuvana olemista on, että myös ihminen on ikuinen. Olemassa olomme ei pääty kuolemaan, vaan persoonamme jatkaa olemista ikuisesti. Meillä jokaisella on yksi elämä käytettävissä, kuoleman jälkeen ei ole toista elämää maan päällä. Jumala tarkoitti seksin vain keskenään naimisissa oleville miehelle ja naiselle. Raamatussa tuomitaan muu kuin miehen ja vaimon välinen seksi, olipa se homo- tai heteroseksiä. Tähän sisältyy yhdyntä, toisen sukupuolielinten hyväily sekä suu- ja anaaliseksi. Samasta paikasta on lähtöisin myös Jumalan ominaisuudet rakkaus, ilo, rauha, kärsivällisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, lempeys. Syrjäkylän pappi rajaseudulta oli käynyt kaupungissa hoitamassa pakollisia asioitaan, ja mukana hänellä oli pappilan kyökkipiika tekemässä omia hankintojaan pappilan keittiöön. Kotimatkalla nousi raju ukonilma, ja salama löi pappilan hevosen lähelle niin, että hevonen pyörtyi siihen paikkaan. Koska ukkonen oli ihan kohdalla, vettäkin tuli kuin saavista kaataen, ja niinpä pappi ja piika päättivät mennä hevoskärryjen alle piiloon. He ahtautuivat melko pienten kärryjen alle, ja koska piikaa hiukan pelottikin kova ukonilma, hän koetti painautua mahdollisimman tiiviisti papin kylkeen. Ukkonen alkoi jo loitontua, mutta nuoren naisen läheisyys sai papin himot hyrräämään. Kohta hän kaivoi kovan kalun housuistaan ja sitä kädessä pitäen kähisi irstaasti piian korvaan: Minä tarjoan sinulle tätä elämän sauvaa. Piika vastasi: Voi kuulkaa, kirkkoherra. Koettaisitte mieluummin tarjota sitä tuolle hevoselle, että se virkoaisi ja päästäisiin jatkamaan matkaa. Jumalan olemuksen yksi puoli on pyhyys. Jumalan pyhyys merkitsee, että Hän on täydellinen ja Hänessä ei ole mitään virhettä eikä vääryyttä. Jumalan pyhyys merkitsee myös, että Hänen yhteydessään ei voi olla mitään vääryyttä tai ketään joka ei ole pyhä ja ilman vääryyttä eli syntiä. Jumalan pyhyys tuhoaa kaiken vääryyden ja synnin. Vaikka Raamattu tuomitsee homoseksuaaliset teot, se ei hyväksy homofobiaa eikä kannusta vihaamaan homoseksuaaleja. Kristittyjen tulee sen sijaan ”kunnioittaa kaikenlaisia ihmisiä”.

Mitä on synti? Synti on rikkomista Jumalaa, toisia ihmisiä, muuta luomakuntaa tai itseään vastaa. Jokainen ihminen on tehnyt vääryyttä eli syntiä. Sen sijaan että Raamattu keskittyisi homoseksuaalisten halujen syihin, se kieltää homoseksuaaliset teot. Jeesus jatkaa opetustaan: "Teille on opetettu tämä käsky: 'Älä tee aviorikosta.' Mutta minä sanon teille: jokainen, joka katsoo naista niin, että alkaa himoita häntä, on sydämessään jo tehnyt aviorikoksen hänen kanssaan. Raamattu ei käsittele suoranaisesti homoseksuaalisten halujen syntymekanismia, vaikkakin se myöntää, että kaikilla on synnynnäinen taipumus toimia vastoin Jumalan käskyjä


Vieras

#21029 Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

20.09.2013 16:18

#21028: MariaM - Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

"Raamatussa tuomitaan muu kuin miehen ja vaimon välinen seksi, olipa se homo- tai heteroseksiä. Tähän sisältyy yhdyntä, toisen sukupuolielinten hyväily sekä suu- ja anaaliseksi."

Missäs siinä teidän kirjassanne tällainen kohta löytyy?


Vieras

#21030 Re: Re:

20.09.2013 16:42

#21025: - Re:  

On jo olemassa yksi tasa-arvoinen avioliittolaki - tämä hyvä nykyinen avioliittolaki - jonka uutta korvaajaa ei tarvita. Nykyinen avioliittolaki on kaikille naisille ja miehille tasa-arvoinen.


Vieras

#21031 Re: Re: Re:

20.09.2013 16:52

#21030: - Re: Re: Nykyinen avioliittolaki on kaikille naisille ja miehille tasa-arvoinen.

Nykyinen avioliittolaki ei salli naisten, joiden kumppani on nainen, eikä miesten, joiden kumppani on mies, mennä naimisiin rakkaimpansa kanssa. Laki ei siis ole tasa-arvoinen.

Juuri tämän vuoksi avioliittolaki kaipaa uudistamista muiden Pohjoismaiden ja esimerkiksi Hollannin, Espanjan ja Ranskan malliin.

 

 

 

 


Vieras

#21032 Eiköhön tämä juttu ole jo loppuuntaputeltu

20.09.2013 17:29

Luulisi jo kaikki näkökulman ja muutkin kulmat "fundeerattu" - kukin mieltymystensä mukaisesti.

Vieras

#21033 Re: Re: Re: Re:

20.09.2013 17:32

#21031: - Re: Re: Re:  

"Nykyinen avioliittolaki ei salli naisten, joiden kumppani on nainen, eikä miesten, joiden kumppani on mies, mennä naimisiin rakkaimpansa kanssa."

Eipä tietenkään, koska avioliitto määritellään naisen ja miehen väliseksi liitoksi. Tässä muodossa nykyinen avioliittolaki on kaikille naisille ja miehille tasa-arvoinen, ja se riittää.

Muille poikkeuksille on jo määritelty oikeudet virallisesti rekisteröidä parisuhteensa, ja se riittää. Suomessa ei parane tässä asiassa lähteä muun "sopulilauman" mukana syöksymään laput silmillä jyrkännettä alas turmioon.

Avioliitto määritellään naisen ja miehen väliseksi liitoksi, jota ei ole tarvetta "uudistaa".


Vieras

#21034 Re: Re: Re: Re: Re:

20.09.2013 17:34

#21033: - Re: Re: Re: Re:

Eipä tietenkään, koska avioliitto määritellään naisen ja miehen väliseksi liitoksi. Tässä muodossa nykyinen avioliittolaki on kaikille naisille ja miehille tasa-arvoinen, ja se riittää.

 

Kehäpäätelmä. Ei aihetta muihin kommentteihin.

 

"Tässä muodossa nykyinen avioliittolaki on kaikille naisille ja miehille tasa-arvoinen, ja se riittää." Tässä puhut itsesi pussiin.

 


Vieras

#21035 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

20.09.2013 17:40

#21034: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Fakta mikä fakta: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto. Nykyinen avioliittolaki vahvistaa tämän asian


Vieras

#21036 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

20.09.2013 17:44

#21034: - Re: Re: Re: Re: Re:

Alemmassa lauseessa muutenhan tuo meni ihan oikein kun poistetaan tuo virheellinen loppuosa: "Tässä puhut itsesi pussiin."


Vieras

#21037 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

20.09.2013 17:46

#21035: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fakta mikä fakta: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto. Nykyinen avioliittolaki vahvistaa tämän asian

 

Nykyinen avioliittolaki vahvistaa nykyisen avioliittolain. Kehäpäätelmä.

 

 

 


Vieras

#21038 Re: Re: Jumalan kuva

20.09.2013 17:48

#21026: - Re: Jumalan kuva 

Ne on niitä, jotka vimmalla yrittävät (tälläkin foorumilla) lyödä homoutta läpi hetero valtakulttuurissa homoliikkeen avoimen agendan keinoilla.


Vieras

#21039 Re: Re: Re: Jumalan kuva

20.09.2013 17:53

#21038: - Re: Re: Jumalan kuva

Onko sinulla muitakin salaliittoteorioita?


Vieras

#21040 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

20.09.2013 17:58

#21037: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 "Nykyinen avioliittolaki vahvistaa nykyisen avioliittolain."

Luetun tekstin väärinymmärrys, tahallinen/tahaton lukuvirhe.

Nykyinen voimassaoleva avioliittolaki vahvistaa ja määrittelee avioliiton ainoastaan naisen ja miehen väliseksi liitoksi.


Vieras

#21041 Re: Re: Re: Re: Jumalan kuva

20.09.2013 18:05

#21039: - Re: Re: Re: Jumalan kuva 

 Haluatko vielä lisätä jotain muuta tärkeää, millä voit vielä tarkemmin määritellä homottajia?


Vieras

#21042 Jeesus haluaa auttaa sinua

20.09.2013 18:05


Jotkut sanovat, ettei oikeisiin kristillisiin arvoihin kuulu varoittaa synnistä. Tiesitkö sinä kristitty, joka masennusta sairastat, sinä voit parantua masennuksestasi osittain tai jopa kokonaan, kun alat harrastamaan säännöllisesti hyviä tekoja? Kun annat aikasi auttaaksesi muita, Kristuksen tähden, koet että elämälläsi on suunta ja tarkoitus, ja sitä kautta saat itsetuntosi kohotetuksi. Tämä vihje ei välttämättä auta, jos teet vain yhden tai kahden hyvän teon ja lopetat siihen. Kolme pappia istui iltaa ja päätti ripittäytyä toisilleen luottamuksellisesti. Ensimmäinen sanoi: Minä olen armoton juoppo. Minulle ei riitä omat aineet, vaan olen varastanut pullokaupalla ehtoollisviiniäkin. Toinen sanoi: Minulla on taas useita irrallisia seksuaalisuhteita esimerkiksi seurakuntani diakonissaan ja suntioon. Kolmas sanoi: Minä taas olen armoton juoruilija. Elämänmuutos Kristuksen kuuliaisuudessa tappaa masennuksen. Sinulla ei ole aikaa itsesääliin silloin kun annat aikasi hyvään tarkoitukseen. Jeesuksen ainutlaatuinen elämän työ mahdollisti syntien sovituksen ja elämä Hänen yhteydessään mahdollistaa Pyhän Hengen avulla uuden elämän jo nyt ajassa ja kerran ikuisuudessa Hänen hyvässä hallinnassaan uudessa maailmassa.
Kristilliseen lähimmäisen rakkauteen kuuluu Jumalan tahdon ja rakkauden julistaminen ihmisille jotta lähimmäiset voisivat ymmärtää Jumalan hyvän tahdon. Silloin masennuksen syyt saattaa löytyä hyvinkin nopeasti, ja silloin masennusongelmaisen ihmisen apu on helpommin saavutettavissa. Näin ei tietenkään ole kaikissa masennustapauksissa, mutta itsetutkiskelu ja rehellisyys on paikallaan. Ohjelmoi ajatuksesi uusi urille rakastamisen kautta. Emme tarkoituksella istuneet jalat laajassa haara-asennossa, eikä tarkoituksena ollut aiheuttaa pahennusta, vaan edellä johtuvista syistä video on kuvattu tietyllä tavalla. Seuraavassa videossa olemme huolellisempia ja pyrimme kuvauksellisesti parempaan lopputulokseen. Jatka sinnikkäästi ja huomaat masennuksesi hälvenevän. Ota rakastaminen sekä elämäntehtäväksi että elämäntavaksi.
Elämäsi tulee näin kukoistamaan. Koe olevasi hyödyksi! Huomioi, etten ole tässä kirjoittanut surutyöstä, vaan nimenomaan masennuksesta ja sen voittamisesta. Pitkäkestoisen, sairaalloisen sinnikkään masennuksen pahimmat aiheuttajat ovat anteeksiantamattomuus, katkeruus, viha ja erityisesti itsekeskeisyys. Jo yksikin näistä tekijöistä voi aiheuttaa masennuksen joka roikkuu mukana elämässäsi vuodesta toiseen.


Vieras

#21043 Re: Re: Re: Jumalan kuva

20.09.2013 18:08

#21038: - Re: Re: Jumalan kuva

 

Mikä on homoliikkeen avoin agenda? Luulisi sellaisen kauhean liikkeen toimintaohjelman olevan salainen.

 


Vieras

#21044 Re: Re: Re: Re: Jumalan kuva

20.09.2013 18:17

#21043: - Re: Re: Re: Jumalan kuva 

 Kannattaa tuossa kysymyksessä kääntyä Setan puoleen, joka liikkeen veturina voi parhaiten vastata siihen. 


Vieras

#21045 Re: Re: Re: Re: Re: Jumalan kuva

20.09.2013 18:22

#21044: - Re: Re: Re: Re: Jumalan kuva

 

Ensin kerrot homoliikkeen avoimesta agendasta, mutta sitten et osaakaan kertoa, mikä se on. Outoa.

 

 


Vieras

#21046 Re: Re: Re: Re: Re: Jumalan kuva

20.09.2013 18:26

#21044: - Re: Re: Re: Re: Jumalan kuva

 

Millä tavoin Seta on lyönyt homoutta läpi hetero valtakulttuurissa homoliikkeen avoimen agendan keinoilla?

 

 


Vieras

#21047 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumalan kuva

20.09.2013 18:29

#21045: - Re: Re: Re: Re: Re: Jumalan kuva 

Juurihan tuossa edellä annettiin sinulle kullanarvoinen tieto siitä, mistä löydät tarkimman informaation ja parhaimman vastauksen mieltäsi askarruttavaan kysymykseesi.


Vieras

#21048 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumalan kuva

20.09.2013 18:30

#21046: - Re: Re: Re: Re: Re: Jumalan kuva 

 Outoa että et käänny kysymyksessäsi suoraan Setan puoleen?


Vieras

#21049 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumalan kuva

20.09.2013 18:32

#21047: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumalan kuva

 

Sinähän aloit kertoa tästä salaliitosta. Tuskin Seta mitä salaisuuksiaan paljastaa.

 

Kerro edes, mitä tarkoittaa "hetero valtakulttuuri". Pitääkö sitäkin kysyä Setalta?

 

 


Vieras

#21050 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumalan kuva

20.09.2013 18:34

#21047: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumalan kuva

 

Ainakin minulle kelpaa tähän hätään ihan epätarkempikin informaatio. Voitko kertoa?