ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

TeroK

/ #573 Miksi raamatun totuus on muita jalompi?

24.08.2011 18:48

Miljoonat muslimit,hindut,buddhalaiset,juutalaiset ynnämuut jotka harjoittavat uskontoaan ovat vakuuttuneet oman uskontonsa paremmuudesta ja ylivertaisuudesta muihin nähden.He vakuuttavat,että juuri heidän pyhät kirjoituksensa ovat sitä ehtaa ja aitoa jumalalta tullutta yliluonnolisen viisasta sanaa.

millä perusteella harras muslimi, joka pyrkii oikeamielisyyteen on vähempiarvoisempi kuin harras kristitty joka ylistää jeesusta?

Jos jokin uskonto toimii juuri sinun kohdallasi ja antaa sinulle tunteen,että olet yhteydessä jumalasi kanssa ja toteutat luojasi tahtoa niin hyvä niin.

Lienee kuitenkin turhaa alkaa etsimään vikoja toisten pyhistä kirjoituksista sillä sehän ei johda yhtään mihinkään.

Koraanissa on paljon hyvää mutta myös paljon suoranaista typeryyttä(pyhää sotaa sun muuta).Sama pätee nähdäkseni myös raamattuun(mm.orjuuden hyväksyminen).hare krisnojen kirjoituksista löytyykin jo sitten sellaisia määriä humpuukia,että ei mittaa eikä määrää mutta on siellä myös hyviä pointteja.

Elämän tarkoitus on olla onnellinen ja minun onnellisuuteni ei omien kokemuksieni perusteella siitä kasva, että harjoittaisin jotain (taika)uskontoa.

Eli annetaan kunkin uskontokunnan kumartaa mitä nyt sitten ikinä haluavatkaan eikä tuomita heitä helvettiin sen perusteella,että se oma totuus ja näkökulma nyt sattuu olemaan omasta mielestä jalompi ja parempi.

Useimmissa valta uskonnoissa on omat hyvät ja huonot puolensa mutta myös oma syvällinen filosofiansa ja viisautensa.