KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.


Vieras

#3101 Re: Sanna sanoo

12.01.2012 11:04

#3099: - Sanna sanoo 

150 kissaa on ei ole paljon verrattuna siihen mihin kky,llä olisi varaa!!! Niin mutta teillähän ei ole enää aktiivitoimijoita ja te kahvikupin ääressä maailman ja eläinsuojelun parannusta harjoittavat , ette tee enää käytännön työtä.

Kyllä niitä kissoja enemmänkin olis pelastettavaksi kkyllekin jolla myös on varsin runsaasti varoja siihen toimintaan  mutta kun kky tekeekin vain nimellisesti tätä pelastuhommaa, että saa pidettyä arveluttavin keinoin kahmimansa varat (lahjoittajien harhaanjohtamisella)!!

Tämäkin kommentti oli selvä harhaanjohtamisyritys, YRITYS KIINNITTÄÄ HUOMIOTA EPÄOLENNAISIIN SEIKKOIHIN,  siitä tosiasiasta, että KKY HYLKÄSI KAIKKEIN SURKEIMMASSA ASEMASSA OLEVAT KISSAT JOITA VARTEN YHDISTYS AIKANAAN PERUSTETTIIN!!

 

Leila Vuorenoja

#3102 Re: Saivarteluako

12.01.2012 11:07

#3096: Ihmettelijä - Saivarteluako 

Heh, kylläpä sinä olet nyt tarkka kirjoitusasusta, kun oma tekstisi on täynnä kirjoituksellisia ihmeellisyyksiä, joita on vaikea näin tavallisen ymmärtää. Ajattele mitä ajattelet omasta "fiksuudestasi", sillä se on minulle ihan se ja sama. 

Sinä et kuitenkaan ole pystynyt kommentoimaan esittämiäni kysymyksiä ja se kyllä paljastaa sinun motiivisi täällä. Et välitä kissoista pennin vertaa!!!

Käyttelet eri nimimerkkejä täällä ja puhut  täyttä potaskaa ja nostat täysin epäoleellisia asioita esille, joilla ei ole minkäänlaista todellisuusperää edes olemassa. Haukut ihmisiä, jotka tekevät vilpitöntä ja pyyteetöntä työtä kissojen parissa! Mitä sinä itse olet tehnyt hädänalaisten kissojen hyväksi viimeisen vuoden aikana? 

Miksi ylipäätään kommentoit täällä hallituksen puolesta, sillä et omien sanojesi mukaan edes tunne heitä? Minusta kyllä tuntuu, että sinä tunnet heidät erittäin hyvin ellet ole jopa yksi heistä?? On kirjoituksesi sen verran katkeraa ja piikikästä! ;) 

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

12.01.2012 11:56


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

12.01.2012 11:59


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

12.01.2012 12:10


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

12.01.2012 12:45


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

12.01.2012 12:56


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

12.01.2012 12:58


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

12.01.2012 14:57



Vieras

#3110 vastaus "vieraalle 3099

12.01.2012 17:30

Ei kky ole ottanut 150 kissaa pois ulkoa, vaan suurin osa niistä on kilttejä kotikissoja tai niiden jälkeläisiä. Vain muutama ulkoa löydetty on tullut KKY:n hoitoon, Tämä on tosi, eikä kky pysty ottamaan enää hoitoonsa sitä 400-500 kissaa joita se ennen tätä suurta "lakaisua" otti. Vain 8 ensikotiakin jäi niistä 45:stä kky:lle kun oppositio lähti  toisiin kuvioihin, koska olivat eri mieltä hallituksen kurjasta päätöksestä. Eikö tämä todista mitään tietämättömille?

 

syvästi pettynyt

#3111 alkujuurille

12.01.2012 17:40

Palataksemme adressin alkulähteelle ja sitä sivuavaan aiheeseen, mikä on tullut täällä esille useaan otteeseen.
KKY,n mittavat varat varsinkin, kun kyseessä on vapaaehtoistyöllä toimiva yhdistys.
Olen kertonut tästä usealle henkilölle, jotka toimivat aktiivisesti vapaaehtoisperiaatteella toimivissa rekisteröidyissä yhdistyksissä. Jokainen joille olen kertonut näistä kky,n pankkiin säilötyistä sadoista tuhansista, ovat pöyristyneet. Pöyristys vaihtui tyrmistykseen kun kerroin, että toimintaa supistettiin savustamalla/mustamaalaamalla/heittämällä aktiivitoimijat ulos ja rajaamalla toiminnasta pois ne kaikkein kurjimmassa asemassa olevat kissat ja siirtymällä siistiin sisätyöhön eli kotikissojen kierrätykseen ja silti keräävät rahaa edelleen vaikka varoja on, mutta toimintaa minimaalisesti. Tätä ei ymmärtänyt kukaan.

En tunne yhdistyslakia mutta askarruttaa sellainen seikka, että onko laillista ja mahdollista kerätä varoja johonkin tiettyyn tarkoitukseen muttei käyttää niitä siihen? Minä ainakin katson jatkossa tarkkaan mihin lahjoitan jos tämä yhdistystoiminta on tällaista, että rahoja kerätäänkin vain pankkitileille vaikka olen antanut sen sillä ajatuksella, että sillä autetaan OIKEASTI sitä kohdetta johon kerätessä on sanottu sen menevän. Olen ollut siinä uskossa, että vapaehtoistyötä tekevät kerääjät ovat rehellisiä.

KKY ainakin meni mustalle listalle ja boikottiin minun kohdallani ja toivon, että kaikki jotka ovat tietoisia tästä pankkitilien lihottamisesta eivät enää anna varojaan heidän toimintaansa.
Tämän kaltainen toiminta heittää kaikkien muidenkin yhdistysten ylle epäilyksen varjon ja haittaa niiden toimintaa. Vaikka varmasti on olemassa yhdistyksiä, jotka toimivat eettisesti ja moraalisesti oikein noudattaen yhdistyksensä sääntöjä ja jäseniänsä kunnioittaen ja kuunnellen.
omatunto

#3112 Re: alkujuurille

12.01.2012 18:11

#3111: syvästi pettynyt - alkujuurille

Niin kauan kuin joku pystyy edes nuo 150 kotikissaa KKY:n nimissä kierrättämään, voidaan sanoa toimintaa olevan. Moraalisestihan tuollainen toiminta ei ole oikein, mutta kun ei vaan välitä kenestkään muusta, kuin itsestä, niin lain puitteissa näin voi toimia.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

12.01.2012 19:55


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

13.01.2012 09:38


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

13.01.2012 11:19



Vieras

#3116 Re: Temmellyskenttä pariskunnille ja vähän muillekin

13.01.2012 11:26

#3114: - Temmellyskenttä pariskunnille ja vähän muillekin 

Älä sotke tähän adressiin yhdistystä jota ei ollut edes olemassa kun tämä adressi perustettiin. Loukkaat sen yhdistyksen jäseniä jotka eivät liity millään tavalla tämän adressin aiheeseen joka edelleenkin on se että KKY HYLKÄSI HUONOIMMASSA SEMASSA OLEVAT KISSAT!!

Olet mitä ilmeisimmin KKY,n ydin joukkoon kuuluva koska mustamaalaat asiaan kuulumattomia ihmisiä!!

Ja tätä palstaa ylläpitää kommenteillaan KAIKKI ne ihmiset jotka vastustavat KKY,n viimevuotisen hallituksen tekemää päätöstä ja nykyhallituksen jatkamaa samaa linjaa OLLA AUTTAMATTA NIITÄ KAIKKEIN KURJEMMASSA ASEMASSA OLEVIA KISSOJA VAIKKA OVAT KERÄNNEET NIMENOMAAN VAROJA SITÄ VARTEN!!!

Koitappas muistaa tämä tosiasia ennenkuin soimaat ketään!!!

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

13.01.2012 12:54


Rahat kissoille

#3118 Ollako vai eikö olla

13.01.2012 13:45

Todella pöyristyttävää, että KKY:n lahjoituksina/ testamentteina kerätyt varat makaavat pankkitileillä ja näiden varojen hoitamiseen on tarvittu taloudenhoitaja, jonka palkka vie lähes kaikki vuosittaiset jäsenmaksut.
KKY on pettänyt tukijansa.
Enemmistö jäsenistä haluaisi käyttää rahat kissojen pelastamiseen pois pakkasesta, mutta KKY:n hallitus on vähentänyt toiminnan säästöliekille.
Varat aijotaan siirtää perustettavaan säätiöön.
Seuraava teksti on KKY:n vuosikokouspöytäkirjasta 27.3.2011:
"Keskustelussa MK selvensi, että jäsenistöltä haetaan nyt kommenttia säätiöittämisasioiden jatkamiseen hallituksen jatkotyönä."
Jokohan tämä jatkotyö on tuottanut tulosta? Tarvitaanko jäsenistöltä vain "kommenttia", jotta hallitus voi päättää säätiön perustamisesta.
Juolahti mieleen sellainen ajatus, että KKY:n hallitus/taloudenhoitaja voivat alkaa nostamaan palkkioita/palkkoja sekä yhdistyksestä että säätiöstä.
Olen ollut vuosia KKY:n jäsen, mutta jatkosta en ole ollenkaan varma.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

13.01.2012 13:59


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

13.01.2012 15:51



Vieras

#3121 Re: Re: Re: Temmellyskenttä pariskunnille ja vähän muillekin

13.01.2012 22:11

#3120: - Re: Re: Temmellyskenttä pariskunnille ja vähän muillekin

Hyvä, että on tullut! Muuten parisataa kissaa enemmän olisi pihalla. Kanervo ylpeili aikaisemmin 400-500 vuotuisen kissan talteenotolla ja kehuu joka paikassa, että toiminta on entisellään ja MIKÄÄN ei muutu. Tässähän nämä tilastot nyt tuli. Niistä ei jää mitään epäselvää. Kanervo sumuttaa.

 

Onko eläinsuojelutyö varattu sinkuille? Sellaisen käsityksen saa tästä kirjoittajasta, joka paheksuu koko perheen osallistumista auttamistyöhön.


Vieras

#3122 Re: Re: Re: Temmellyskenttä pariskunnille ja vähän muillekin

14.01.2012 00:02

#3120: - Re: Re: Temmellyskenttä pariskunnille ja vähän muillekin

Kyllä, tuli tämä uusi yhdistys! Ja ketähän siitä saakaan kiittää?! No KKY,n hallitusta tietenkin!!! Ja kissat kiittävät myös sillä niille tuli pelastus tämän uuden yhdistyksen kautta.  Niin että sinne (KKY-hallitus) voitte osoittaa kaikki kommentit, niin hyvät kuin huonotkin. Heidän "ansiostaan" tämä uusi yhdistys on olemassa!! Sillä nämä uuden yhdistyksen aktiivit olisivat toimineet auttaen kissoja edelleen vanhassa yhdistyksessä mutta kaikkihan viimekeväisen farssin ja narriteatterin muistavat ja mitä siitä seurasi!!

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.01.2012 11:09



Vieras

#3124 Re: Re: Temmellyskenttä pariskunnille ja vähän muillekin

14.01.2012 16:32

#3123: - Re: Temmellyskenttä pariskunnille ja vähän muillekin

Juu, eihän heille mikään (kky,tä raivoisasti puolustaville) kelpaa. Känkkäränkkää tulee joka ikiseen asiaan. Katkeruus paistaa läpi, eikä mihinkään olla tyytyväisiä. Kissoja eivät halua auttaa mutta komentelevat muita tekemään sitä mutta samaan hengenvetoon sitten kuitenkin pilkataan ja halveksitaan niitä jotka auttavat niitä hädänalaisa kissoja, jotka he jättivät heittelle.

Kertookohan tämä jotain näitten henkilöitten varsin epävakaasta sielunelämästä ja siitä, että ihan kaikki ei taida olla pääkopassa kunnossa?!? Kiviä tuntuu olevan kengässä koko ajan.

Valehtelijoiden klubi

#3125 Re: Temmellyskenttä pariskunnille ja vähän muillekin

14.01.2012 18:09

#3114: - Temmellyskenttä pariskunnille ja vähän muillekin 

Kommenttisi sävy kertoo sinusta ikäviä asioita: olet kateellinen, pettynyt, et saa itsellesi tarpeeksi tukea tärkeissä ihmissuhteissasi, et myöskään osaa/halua kehittää toimintaasi itselle tai muille edulliseen suuntaan. Olet jämähtänyt paikallesi  ja levität katkeruutesi kaikkiin, jotka kohdallesi osuvat. Et kykene nauttimaan saavutuksistasi, et liioin anna  muidenkaan onnistua pyrkimyksissään.

Vaikuttaa siltä, että Kisun perustaminen on sinulle jotenkin henkilökohtainen tappio. Kateuttakin on montaa sorttia. Positiivinen kateus saa ihmisen kehittymään ja pyrkimään samalle tasolle kohteensa kanssa, sinun kateutesi tuntuu olevan sitä negatiivista laatua, mikä haluaisi vetää kohteensa lokaan ja samalle tasolle kanssasi.

Toivottavasti saat edes hieman inhimillistä lämpöä ja ymmärrystä elämääsi -  ota vaikka kissa kainaloon :)