Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

Kommentoitu viesti


Vieras

#3530 Palestiinalaishallinto muutti nimeään

06.01.2013 18:21




Palestiinalaishallinto muutti nimeään

Nimenmuutoksen tavoitteena on parantaa palestiinalaisten itsenäisyyspyrkimyksiä.

Ulkomaat


Palestiinalaisten presidentti Mahmud Abbas on määrännyt palestiinalaishallinnon uudeksi nimeksi Palestiinan valtio.

Nimenmuutos on seurausta YK:n yleisistunnon marraskuisesta päätöksestä hyväksyä palestiinalaiset maailmanjärjestön tarkkailijavaltioksi.

Abbasin mukaan muun muassa passit, henkilöllisyystodistukset, postimerkit ja ajokortit muutetaan uuteen muotoon.

- Tarkoituksena on vahvistaa Palestiinan valtiota, instituutioita ja sen suvereniteettia maahan, Abbas sanoi.

Aiemmin dokumenttien myöntäjänä on ollut palestiinalaishallinto.

Israel on arvostellut palestiinalaisten pyrkimystä parantaa asemiaan YK:ssa, ja sanoo, että sen asema itsenäisenä valtiona voidaan saavuttaa vain suorissa rauhanneuvotteluissa.

Israel ei kommentoinut sunnuntaina Abbasin ratkaisua.

Vastaukset

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

2013-01-06 18:30:26


Ajankohtaista:

#3537 Re: Palestiinalaishallinto muutti nimeään

2013-01-08 00:29:05

#3530: - Palestiinalaishallinto muutti nimeään

FATAH-TANZIMIN entinen terrorijohtaja Marwan Barghouti, joka kärsii israelilaisessa vankilassa hänelle langetettua viittä elinkautistaan + 40 vuotta, jatkaa sotaisia lausuntojaan vankisellistään käsin asianajajansa välityksellä. Jokin aika sitten hän vakuutti olevansa palestiinalaisten seuraava ”presidentti” Abbasin siirtyessä syrjään joko omasta tahdostaan tai vaalien kautta. ”Mitä nyt tarvitaan, on Israelin vastainen taistelu kentällä ja Palestiinan valtion vahvistaminen. Palestiinan valtio voidaan käytännössä toteuttaa vain palestiinalaisten ponnistelun, vastarinnan ja uhrausten kautta, ei matkustelemalla New Yorkiin,” hän uhosi.

BARGHOUTI kritisoi PA:n toimia ja kehotti, että PLO:n tulee viimeistellä velvoitteitaan siten, että ne palvelevat palestiinalaisten itsenäisyysprojektia. ”Palestiinalaiset vastustavat ehdottomasti toimimista Israelin ja sen setlementtien turvallisuusvartijana”. Hän kritisoi PA:n tapaa antaa väärä kuva, että se edistää Palestiinan taloutta ja kehitysprojekteja, vaikka maa on edelleen miehitetty. Hän vastustaa Abbasin uhkailua hajottaa PA, sillä ”se mitä tarvitaan, on tarkastella sen ohjelmaa ja toimintaa”. ”PA ei hallitse yhtä senttiäkään alueestaan, hän väitti, vaan Israel tekee mitä tahtoo. Hän myös haluaa syrjäyttää kokonaan puheet rauhan-keskusteluista, jotka ovat jatkuneet tuloksetta. ”Niihin uskovat ovat harhautuneita häviäjiä”. http://www.jpost.com/MiddleEast/Article.aspx?id=298610



Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…