KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Terttu Kanervo
Vieras

#587 Re: Re: Kanervolle

28.01.2011 22:21

#553: Filosofiaa - Re: Kanervolle 

Alkakaapa perustaa yhdistystä, niin saatte sitten toimia mielenne mukaisesti. Tässä yhdistyksessä toimitaan näiden periaatteiden ja sääntöjen mukaan. Onnea uudelle perustamallenne yhdistykselle! 

Vastaukset

Jäsen
Vieras

#591 Re: Re: Re: Kanervolle

2011-01-29 04:43:13

#587: Terttu Kanervo - Re: Re: Kanervolle 

Ai toimitaan siis vain SINUN periaatteidesi ja sääntöjesi mukaan, Terttu? ;) Eikö yhdistystoiminta perustukaan demokratiaan???

mielipide
Vieras

#594 Re: Re: Re: Kanervolle

2011-01-29 11:10:09

#587: Terttu Kanervo - Re: Re: Kanervolle 

 

Ongelmahan tässä on ollut jo vuosikymmenen ajan se, että puheenjohtaja ei nauti kovinkaan järeää jäsenistön luottamusta. Kynsin ja hampain pidetään kuitenkin tuolista kiinni eikä sillä ole mitään tekemistä enää kodittomien kissojen kanssa. Tässä käytetään jokseenkin kyseenalaisia keinoja, mutta päämäärähän on saavutettava keinolla millä hyvänsä.

Kaikki, jotka ovat toimineet aidosti kissojen hyväksi ja saaneet siitä myös ulkopuolista kiitosta, savustetaan pihalle, koska huomio on kohdistunut johonkin muuhun kuin puheenjohtajuuteen.

Aikanaan yhdistyksessä toimi kissansijoittaja, joka todellakin oli se, joka loi KKY:hyn yhteishenkeä. Valitettavasti puheenjohtajataholta tätä yhteishenkeä on murennettu sitä mukaa, kun sitä toisaalla on rakennettu. Kovaan ääneen kuulutetaan, että yhdistyksessä on taas jäseniä, jotka riitelevät, eivät hyväksy periaatteita ja sääntöjä ja näitä kehotetaankin perustamaan oma yhdistys.

Puheenjohtajana nyt katsoisin peiliin ja kysyisin itseltäni missä on vika, kun jatkuvalla syötöllä tulee ihan ”vääränlaisia jäseniä” auttamaan kissoja ja ”haastamaan riitaa”.

Nyt jäsenistöä savustetaan pihalle, koska on (jälleen kerran) tilanne, että toiminta pitäisi saada järkeistettyä. Nyt vedotaan siihen, että toimintaperiaate on ollut aina sama ja tätä ei nyt hyväksyttäisi.

Toimintaperiaate on käsittääkseni kodittomien kissojen auttaminen, mutta toimintatavat ovat ne, mitä on puheenjohtajan vastustuksesta huolimatta koitettu kehittää ja saada toimiviksi.

Nyt olisi jo puheenjohtajankin hyvä aika myöntää se, että yksinkertaisesti puheenjohtajan halutaan vaihtuvan.

Puheenjohtajan vaihtuminen takaisi sen, että aktiivitoimijoita ei jollakin keinolla aina lytättäisi, ajettaisi toiminnasta pois ja mustamaalattaisi vielä perään.

On myös kuulunut huhuja, että nyk. pj. tulee hankaloittamaan yhdistyksen toimintaa kaikin tavoin, jos ei saa jatkaa puheenjohtajana.  Osoittaakohan tällainen kovinkaan sitoutuneisuutta kissojen auttamiseen?

Haluaisin myöskin vastauksia aikaisemmin tällä sivustolla oleviin kysymyksiin.

Koska tunnen ihmisiä aikalailla, niin tiedän, että näitä vastauksia ei tulla koskaan saamaan. On ihmisiä, jotka pitävät kovinkin meteliä asioita, mutta tosipaikan tullen eivät osaa sanoa yhtään mitään.

Ja vielä tiedoksi, että en ole jäsen. Mutta jos puheenjohtaja vaihtuu, niin tulen olemaan jäsen.

Tiedän toistakymmentä ihmistä sekä useita yhteistyötahoja, jotka tulevat toimimaan kodittomien kissojen hyväksi hyvässä hengessä, jos nykyiseen tilanteeseen saadaan muutos.

Enkä perusta uutta yhdistystä.

Kirsi
Vieras

#605 Re: Re: Re: Kanervolle

2011-01-29 13:35:14

#587: Terttu Kanervo - Re: Re: Kanervolle 

 Tertun kirjoittamaa: "Tässä yhdistyksessä toimitaan näiden periaatteiden ja sääntöjen mukaan." Missäs kohtaan säännöissä sanotaan, että periaatteisiin kuuluu, että kaiken päättää puheenjohtaja ja kaikki valta on hänellä? Ymmärräthän sinä Terttu, että lain mukaan valta on jäsenillä, ei puheenjohtajalla?

Eli jos haluan ajatella itse omilla aivoillani, en sovi yhdistykseen? Saatika sitten jos vielä uskaltaisin ääneen sanoa ajatukseni... Sitten kyllä rikon yhdityksen periaatteita ja sääntöjä. Ja nimun pitää siis perustaa ihan iki oma yhdistys, jos haluan ajatella itse omilla aivoillani ja vielä joskus oikein puhuakkin?

Hmmmm.... kuullostaapa tutulta... Ihan kuin olisin joskus koulussa kuulut puhuttavan, että jotkut muutkaan eivät saaneet lupaa ajatella itse.... Ai niin niitähän olivat orjat! Orjillakin oli myös tasan kaksi vaihtoehtoa, et ajattele itse, tai jos ajattelet, niin sinut hirtetään.

Mitäs sitten tapahtuikaan.... Hmmmm..... Muistellaanpa lisää.... Ai niin, lopulta jotkut päättivät, että nyt loppuu tälläinen touhu ja orjat vapautettiin sodan avulla. Tosin jotkut orjista olivat jo vuosikymmenten aikana niin tottuneet palvomaan isäntäänsä, etteivät halunneet saada vapautta, eivätkä enää edes osanneet ajatella itse. Onneksi suurin osa oli kuitenkin haaveillut vapaudesta ja saivat taas luvan ajatella itse. Vapautuneet orjat eivät perustelleet omia juttujaan, vaan kantoivat oman kortensa kekoon saman yhteiskunnan puolesta, kuin heidän aikaisemmat isäntänsäkkin. Ja näin syntyi maailman vaikutusvaltaisin valtio.

Eikös meidänkin kannattaisi yhdistää voimamme ja kantaa kaikkien korret samaan kekoon. Eli tässä tapauksessa KISSOJEN HYVÄKSI. Yhdessä pystymme laajentamaan KKY:n toimintaa ja pelastamaan vielä enemmän kissoja.

Lopetetaan rasistisuus yhdistyksen sisällä ja toimitaan yhdessä samaan suuntaan, mutta kukin omilla aivoillaa ajatellen!! Eri näkemykset asioista ovat rikkaus yhdistyksessä, eikä mikää harmonian rikkoja!!