KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

mielipide
Vieras

/ #594 Re: Re: Re: Kanervolle

29.01.2011 11:10

#587: Terttu Kanervo - Re: Re: Kanervolle 

 

Ongelmahan tässä on ollut jo vuosikymmenen ajan se, että puheenjohtaja ei nauti kovinkaan järeää jäsenistön luottamusta. Kynsin ja hampain pidetään kuitenkin tuolista kiinni eikä sillä ole mitään tekemistä enää kodittomien kissojen kanssa. Tässä käytetään jokseenkin kyseenalaisia keinoja, mutta päämäärähän on saavutettava keinolla millä hyvänsä.

Kaikki, jotka ovat toimineet aidosti kissojen hyväksi ja saaneet siitä myös ulkopuolista kiitosta, savustetaan pihalle, koska huomio on kohdistunut johonkin muuhun kuin puheenjohtajuuteen.

Aikanaan yhdistyksessä toimi kissansijoittaja, joka todellakin oli se, joka loi KKY:hyn yhteishenkeä. Valitettavasti puheenjohtajataholta tätä yhteishenkeä on murennettu sitä mukaa, kun sitä toisaalla on rakennettu. Kovaan ääneen kuulutetaan, että yhdistyksessä on taas jäseniä, jotka riitelevät, eivät hyväksy periaatteita ja sääntöjä ja näitä kehotetaankin perustamaan oma yhdistys.

Puheenjohtajana nyt katsoisin peiliin ja kysyisin itseltäni missä on vika, kun jatkuvalla syötöllä tulee ihan ”vääränlaisia jäseniä” auttamaan kissoja ja ”haastamaan riitaa”.

Nyt jäsenistöä savustetaan pihalle, koska on (jälleen kerran) tilanne, että toiminta pitäisi saada järkeistettyä. Nyt vedotaan siihen, että toimintaperiaate on ollut aina sama ja tätä ei nyt hyväksyttäisi.

Toimintaperiaate on käsittääkseni kodittomien kissojen auttaminen, mutta toimintatavat ovat ne, mitä on puheenjohtajan vastustuksesta huolimatta koitettu kehittää ja saada toimiviksi.

Nyt olisi jo puheenjohtajankin hyvä aika myöntää se, että yksinkertaisesti puheenjohtajan halutaan vaihtuvan.

Puheenjohtajan vaihtuminen takaisi sen, että aktiivitoimijoita ei jollakin keinolla aina lytättäisi, ajettaisi toiminnasta pois ja mustamaalattaisi vielä perään.

On myös kuulunut huhuja, että nyk. pj. tulee hankaloittamaan yhdistyksen toimintaa kaikin tavoin, jos ei saa jatkaa puheenjohtajana.  Osoittaakohan tällainen kovinkaan sitoutuneisuutta kissojen auttamiseen?

Haluaisin myöskin vastauksia aikaisemmin tällä sivustolla oleviin kysymyksiin.

Koska tunnen ihmisiä aikalailla, niin tiedän, että näitä vastauksia ei tulla koskaan saamaan. On ihmisiä, jotka pitävät kovinkin meteliä asioita, mutta tosipaikan tullen eivät osaa sanoa yhtään mitään.

Ja vielä tiedoksi, että en ole jäsen. Mutta jos puheenjohtaja vaihtuu, niin tulen olemaan jäsen.

Tiedän toistakymmentä ihmistä sekä useita yhteistyötahoja, jotka tulevat toimimaan kodittomien kissojen hyväksi hyvässä hengessä, jos nykyiseen tilanteeseen saadaan muutos.

Enkä perusta uutta yhdistystä.