KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Terttu Kanervo
Vieras

#585 Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

28.01.2011 22:13

#501: Järjenkäyttö on sallittua - Terttua EI yhdistystä vastaan 

Sinulla on hiukan vääränlaista tietoa ehkä tarkoitushakuista. Me kolme hallituksen jäsentä kävimme poliisilaitoksella edustamassa yhdistystä, emme yksityisinä henkilöinä, koska yhdistystä on syytetty Peltoniemien ja Annika Fabritiuksen taholta.  Kirjoittelet kyllä, mutta nimeäsi et uskalla esittää. Kuinka pitkä tai lyhyt on se aika, kun olet ollut yhdistyksessä, jos olet? Jos et ole jäsen, mitä asiamme sinua liikuttavat.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#590 Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

2011-01-29 04:31:17

#585: Terttu Kanervo - Re: Terttua EI yhdistystä vastaan 

TERTTU, TEITÄ TYNKÄHALLITUKSEN JÄSENIÄ KOHTAAN ON NOSTETTU HENKILÖKOHTAISET KANTEET JOHTUEN NÄISTÄ HALLITUKSEN NIMISSÄ TEKEMISTÄNNE YHDISTYSLAINVASTAISISTA TOIMINNOISTANNE ANNIKAA JA PIRJOA VASTAAN!

MIKSI NÄIN, KOSKA ETTE PYSTY EDES KESKUSTELEMAAN ASIOISTA ASIALLISESTI SAATI SITTEN, ETTEI TEILLÄ OLE OLLUT LAINMUKAISIA PERUSTEITA TOIMIINNE!

kysynpä vaan
Vieras

#595 Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

2011-01-29 11:17:31

#585: Terttu Kanervo - Re: Terttua EI yhdistystä vastaan 

Mitä teet nimitiedolla?

Mitä merkitystä on sillä, kauanko on ollut yhdistyksessä?

Mitä teet sillä tiedolla, olenko jäsen?

 

Vieras
Vieras

#601 Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

2011-01-29 12:32:59

#585: Terttu Kanervo - Re: Terttua EI yhdistystä vastaan 

Kumma juttu, että kolme hallituksen jäsentä käy poliisia kiusaamassa turhilla jutuillaan ja sitten vielä vääristellään muitakin asioita.

Peltoniemet ja Fabritius EIVÄT ole syyttäneet YHDISTYSTÄ vaan niitä viittä hallituksen silloista jäsentä ,jotka ovat tehneet surkeita päätöksiä. Syy ei siis ole yhdistyksen vaan henkilöiden.

Miten on mahdollista että nämä viisi hallituksen jäsentä, saavat edes toimia enää hallituksessa, koska heitä vastaan on nostettu syyte.?  He ovat tehneet jonkun virheen jonka suuruuden ratkaisee tuomari. Heidät olisi pitänyt poistaa toiminnasta oikeudenkäynnin ajaksi. Jos heidät todetaankin syyllisiksi, on rikolliset saaneet toimia yhdistyksen hallinnossa.! !

Yhdistyksissä on hieman eri säänöt mitä Kanervo luulee. EI SANANVALTAA MITATA AJALLA, kuinka kauan on olut jäsenenä tai toiminut yhdistyksessä. Vaan sillä kuinka  HYVIN  toimii ja paljonko kissoja pystyy auttamaan.

Kanervon yli 30v ajalla ei ole enää pitkään aikaan ollut mitään merkitystä, koska hän toimii enää vain oman asemansa vuoksi, ei kissojen.

Asiakirjat nähnyt
Vieras

#602 Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

2011-01-29 13:11:51

#585: Terttu Kanervo - Re: Terttua EI yhdistystä vastaan 

Miten onnistut tämänkin asian kääntämään päässäsi tälläiseksi?

Katso paperia minkä poliisilaitoksella olet allekirjoittanut. Olette Salo, Lehtimäki ja sinä ASIANOMISTAJIA tutkintapyynnössä. Olette tehneet pyynnöön tutkia kirjoitukset ja Peltoniemen sähköpostit, koska ne ovat TEITÄ häirinneet. Selostuksessa ei mainita kuin se, että te toimitte KKY:ssä. Poliisi tutki asian ja totesi, että kirjoitukset tässä adressissa ja T. Peltoniemen kysymykset teille olivat täysin normaalia toimintaa yhdistyksessä ja yksilöiden ilmaisun vapautta.

Kanne jonkun ihmisten tekemistä päätöksistä EI ole hyökkäys yhdistystä vastaan. Se on ainoastaan viimeinen keino antaa jonkun järjellisen ihmisen (käräjäoikeuden) puolustaa ihmisisten oikeuksia teidän yksinvaltaisten ihmisarvoa ja älykkyyttä loukkaavien päätösten edessä. Sekä ennen kaikkea saada teidän järjettömiin päätöksiin korjaus. 

 

Koska nyt olette tulkinneet, että tämä kanne asia on jotenkin hyökkäystä, niin ottakaa ne vainoharhaisuuden haituvat sieltä päästä pois. JOKAISELLA on oikeus hakea oikeutta. Se ei ole hyökkäämistä. Kai sinä sen verran tajuat, että näillä mielipiteilläsi ja toimillasi olet itse hyökkääjä? Olet lamaannuttanut yhdistyksen toiminnan kodittomien kissojen parissa täysin laittamalla jäähylle kissojen sijoittajat. Sinun toiminta sijoittajina tässä välissä on ollut ala-arvoista. Onko sijoittajaksi sopiva ihminen, joka ei voi hakea kissoja, ottaa niitä kotiinsa tai tunne ensikoti kenttää.

Koska halusit kostaa Annikalle ja Pirjolle heidän oikeudenhakunsa otit heiltä pois sen mistä he nauttivat eniten ja mikä on tämän yhdistyksen ydintarkoituksia. PELASTAA KISSOJA. Ilmoitit etteivät he voi olla sijoittajina, koska jostain aivan toisesta syystä hakevat oikeuksiaan. Onko tämä sinusta reilua? Onko tämä sinusta oikein ja hyväksi yhdistykselle? 

 

Ymmärrätkö seuraavat käsitteet?

ASIANOMISTAJA (olette te tuossa perättömässä poliisitutkintapyynnössä)

OMIEN JA KISSOJEN OIKEUKSIEN PUOLUSTAMINEN (ei ole sama asia kuin hyökkäys)

ILMAISUNVAPAUS (jäsenillä on oikeus sanoa mielipiteensä, vaikka se ei olisi puheenjohtaja mieleen. Jos tulee sinun mielestäsi vääriä mielipiteitä sinun keinosi on: Jakaa varoituksia (näitä ei yhdistyslaki tunne), sulkea koko keskustelufoorumi ja poistaa postituslistalta)

TASA-ARVO (jokaisella jäsenellä on lain suomat oikeudet toimia samalla tavalla yhdistyksessä ja vaikuttaa sen linjauksiin ja päämääriin. Heidän ei tarvitse sen takia perustaa uutta yhdistystä. HE OVAT TASA-ARVOISIA JÄSENIÄ)

 

TOIMINNASSA MUKANA OLEVAT (Yhdistyksen ympärillä on monia muun muassa ensikoteja, jotka toimivat pyyteettömästi yhdistyksen hyväksi, mutta eivät ole olleet jäseniä. Jäsenmaksuun menevät rahat he ovat laittaneet kissojen hyväksi. Ostaneet mahdollisesti parempaa ruokaa tai uuden sohvan hoitokissan tuhoaman tilalle. SINUN linjauksesi vaikuttavat näihin koteihin ja he haluavat nyt puolustaa rakasta harrastustaan. Itse olen tälläinen ensikotilainen. Olet estänyt heidän liittymisensä yhdistykseen ja vaikuttamisensa täysvertaisina jäseninä, vaikka ovat tehneet hurjasti kissojen hyväksi. ONKO SE OIKEIN?

 

Mieti nyt oikein lujasti ja ajan kanssa:

Miten viime aikaiset toimesi ovat olleet hyväksi kissoille ja yhdistykselle..

Älä vie yhdistyksen mainetta enempää alaspäin. Pitäisikö puheenjohtajan yhdistää vai ajaa ihmisiä pois toiminnasta. 

 

Vieras
Vieras

#609 Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

2011-01-29 15:37:40

#585: Terttu Kanervo - Re: Terttua EI yhdistystä vastaan 

Terttu Kanervo sanoo kommentissaan näin:

"Me kolme hallituksen jäsentä kävimme poliisilaitoksella edustamassa yhdistystä, emme yksityisinä henkilöinä, koska yhdistystä on syytetty..."

Eikö yhdistys ole yhtäkuin jäsenistö?  Nyt hän piiloutuukin yhdistyksen selän taa ja syyttää yhdistystä omista mokistaan, siis syyttää jäsenistöä tekemistää virheistä!

Yhdistyksen toiminnastaan saamat kiitokset  hän kyllä omii itselleen ja katsoo ne omiksi ansioikseen mutta nyt kun pitäisi alkaa vastaamaan omiin mokiinsa niin nyt ne yhtäkkiä onkin jonkun muun=yhdistyksen=jäsenistön tekemiä, ei hänen.

Aika raukkamaista.