Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#36023 Re: Re: Re: Re: Otsikko

12.06.2014 10:40

#36018: - Re: Re: Re: Otsikko

"Koittakaa toki suvaita niitä ihmisiä jotka ovat tämän adressin alulle laittaneet ja allekirjoittaneet."

Lue: Teidän on suvaittava meitä, jotka tällä adressilla ilmaisemme kohtaanne suvaitsemattomuutta ja sen lisäksi puutumme teidän perusoikeuksiinne yhdenvertaisina Suomen kansalaisina.

Voi Jumalan äiti ja sen isä, eikö logiikan puutteella ole mitään määrää...

Vastaukset


Vieras

#36025 Re: Re: Re: Re: Re: Otsikko

2014-06-12 11:19:05

#36023: - Re: Re: Re: Re: Otsikko

Perusoikeudet Suomessa: http://fi.wikipedia.org/wiki/Perusoikeudet

Josta yhdenvertaisuudesta:

Yhdenvertaisuus tarkoittaa sitä, että kaikki ihmiset ovat samanarvoisia riippumatta heidän sukupuolestaan, iästään, etnisestä tai kansallisesta alkuperästään, kansalaisuudestaan, kielestään, uskonnostaan ja vakaumuksestaan, mielipiteestään, vammastaan, terveydentilastaan, seksuaalisesta suuntautumisestaan tai muusta henkilöön liittyvästä syystä. Oikeudenmukaisessa yhteiskunnassa henkilöön liittyvät tekijät eivät saa vaikuttaa ihmisten mahdollisuuksiin päästä koulutukseen, saada työtä ja erilaisia palveluja..

Yhdenvertaisuus tarkoittaa kaikille ihmisille samoja ihmisoikeuksia ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen mahdollisuuksia, riippumatta kansalaisuudesta, etnisestä alkuperästä, seksuaalisesta suuntautumisesta, iästä, sukupuolesta, vammasta, sairaudesta tai näihin rinnastettavasta. Yhdenvertaisuus yhteiskunnassa merkitsee samoja mahdollisuuksia päästä koulutukseen, saada työtä ja sosiaalisia palveluja.

Yhdenvertaisuus ei tarkoita samoja yhteiskunnallisia etuuksia tai lainsäädännön perusteella myönnettäviä oikeuksia kaikille yksilöille tai ihmisryhmille, vaan etuuksia ja oikeuksia rajoitetaan lainsäädännössä moraalisin sekä rationaalisin perustein.

Yhdenvertaisuus ei myöskään tarkoita erilaisten ideologioiden, arvojen, oikeuskäsitysten, elämäntapojen, ihmissuhteiden tms. keskinäistä yhdenvertaisuutta, vaan yhdenvertaisuus koskee ainoastaan ihmisiä yksilöinä lain edessä.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Yhdenvertaisuus



Adressin aiheella, perusoikeuksilla ja yhdenvertaisuudella ei tämän mukaan ole Suomessa ristiriitaa, koska etuuksia ja oikeuksia voidaan rajoittaa lainsäädännössä edellä kuvatulla tavalla.


Vieras

#36026 Re: Re: Re: Re: Re: Otsikko

2014-06-12 11:58:47

#36023: - Re: Re: Re: Re: OtsikkoVoi Jumalan äiti ja sen isä, eikö logiikan puutteella ole mitään määrää...

 

Ovatko homo-, tai lesbopari samanlainen, kuin on avioliitossa oleva nainen ja mies? Eiväthän ne voi olla, koska toinen sukupuoli puuttuu ja mitään normaalia luonnollista yhtymistä ei pääse tapahtumaan. Lapsia ei voi tulla. Jos taas lesbot käyvät miehien luona lapsia saamassa, niin eiväthän ne voi lesboja olla, kun miehet kiinnostavat ja homot jos käyvät välillä naisten luona, niin miten ne mukamas homoja olisivat, kun nainen alkaa kiinnostamaan. On se aika sekavaa hommaa. Tästähän se logiikka puuttuu kokonaan. Homoille on rekisteröityparisuhdelaki olemassa ja perusoikeudet toteutukoot sen lain kautta. Mihinkä on se terve järki kadonnut? Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto, eikä lakia pidä muuttaa.