KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Valehtelijoiden klubi

#2125 Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

24.07.2011 18:23

#2120: - Re: Uusi Katti-Matti naurattaa... 

 KKY:n nykyinen toiminta onkin lähinnä vitsi mutta huono sellainen. Paljonko lahjoituksia tehneitä ihmisiä naurattaa, jos tietäisivät mihinkä lahjoitetut varat menevät - minun rahani eivät ainakaan mene KKY:n kahvikerhoon. Minun mielestäni kissojen hädänalaisessa tilanteessa ei ole juuri nauruun aihetta. Katti-Matin hyvyydestä voidaan olla montaa mieltä; Katti-Mattihan on toiminut viime aikoina lähinnä propagandalehtisenä.

Vastaukset

Valehtelijoiden klubi

#2126 Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

2011-07-24 20:32:58

#2125: Valehtelijoiden klubi - Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa... 

 Anneli Revolle voisin kertoa eläinsuojeluviranomaisista jotain; hän ei ole ilmeisesti ollut vähään aikaan heidän kanssaan tekemisissä. Näiden "huonosti hoidettujen kissalaumojen" pelastaminen ei todellakaan onnistu viranomaisten toimesta! Ilmoitusten tekeminen ei useinkaan johda toimenpiteisiin - kiitos löyhän eläinsuojelulakimme. Kissojen lisääntymiseen ei voi puuttua ilman kissalauman omistajan lupaa. Luuletko Anneli, että holtittomasti lisääntyvien kissalaumojen omistajat ovat ns. normikansalaisia, jotka ovat kykeneviä/halukkaita yhteistyöhön viranomaisten kanssa? Voin vakuuttaa sinulle, että pihakissalaumojen omistajista vain murto-osa on halukkaita yhteistyöhön viranomaisten kanssa. Haulikko puhuu usein ennen viranomaisia. Niiden roskien maton alle lakaisemiseen syyllistyy se, joka ei tunne/myönnä "kentän" TODELLISTA tilannetta. Anneli, tervetuloa reality-maailmaan.

Kattimatiton

#2133 Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

2011-07-25 18:37:48

#2125: Valehtelijoiden klubi - Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

Kky,llä on paineita esittää/tuoda julki toimintaansa tai lähinnä suunnitelmia/teorioita siitä, sen vuoksi että julkisuuteen tuli keväällä tieto yhdistyksen varallisuuden määrästä.

Aivan varmasti kaikki ne jotka ovat lahjoittaneet yhdistykselle ovat pöyristyneet saadessaan tietää minkälaiset varat yhdistys on kerännyt mutta silti toimet toimintaan ovat olleet säästötoimia. Lahjoittajat ovat antaneet luullen antamiensa varojen menevän kissojen auttamiseen ja nyt on kuitenkin käynyt selväksi, että rahat makaavat tileillä ja nyt yhdistyksessä vain pyöritellään sanoja ja määritelmiä vaikka maastossa on laumoittain autettavia kissoja. Tämä on hävytöntä ja röyhkeää apua tarvitsevia kissoja ja lahjoittajia kohtaan.

Sanna K sanoi jo kaiken olennaisen eläinsuojelutoiminnasta, resursseista ja mahdollisuuksista, joita uudella yhdistyksellä on vielä kovin rajallisesti toimintaansa.

Näyttää siltä, että KKY,n toimintaa pyöritetään ja kehitetään vain sanojen tasolla teoriassa ja annetaan sellainen kuva ihmisten rauhoittamiseksi, että nyt ollaan keksimässä jotain uutta ja tehokkaampaa toimintatapaa kissojen auttamiseksi. Siitä osoituksena yhdistys on irtisanonut ison joukon aktiiveja ensikoteja ja aktiivtoimijoita.

KKY,ssä olisi varmaan hyvä miettiä yhdistyksen nimeä "Kissojen katastrofiyhdistys" uudelleen suhteessa nykyiseen toimintaan ja nimen kuvaavuutta. Nykyisellään taitaa nimi olla jkv. harhaanjohtava. Leikkauskampanja ei tarkoita katastrofitilanteessa olevan kissan auttamista. KKY,ssä on käännetty selkä niille kaikkein hädänalaisimmille lakiin ja asetuksiin vedoten.

Onnistunut lehti kerrankin

#2158 Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

2011-07-30 19:08:33

#2125: Valehtelijoiden klubi - Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

Taitaa ollakin aika hyvä lehti, uusi Katti-Matti, kun niin saa nauramaan! Niinhän joku menneinä aikoina mainitsi: Hyvä ruoka parempi mieli. Tosin laskuja perättiin jälkikäteen, vaikka tarjottavat luvattiinkin omasta pussista.

Puheenjohtaja voi tarjota kuivaa känttyä. Laskua hän ei ole vaatinut muilta jälkikäteen, niinkuin eräs teki.

Ihmettelempä tuota kovaa kahvinjuontia? Tokko edes KKY:n hallitus on siihen osallistunut, tämän syyttävää sormeaan osoittavan kera? Missä sitten liekään kuivat pullansa syönyt? Tietääkö edes itsekkään?