KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Kattimatiton

#2133 Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

25.07.2011 18:37

#2125: Valehtelijoiden klubi - Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

Kky,llä on paineita esittää/tuoda julki toimintaansa tai lähinnä suunnitelmia/teorioita siitä, sen vuoksi että julkisuuteen tuli keväällä tieto yhdistyksen varallisuuden määrästä.

Aivan varmasti kaikki ne jotka ovat lahjoittaneet yhdistykselle ovat pöyristyneet saadessaan tietää minkälaiset varat yhdistys on kerännyt mutta silti toimet toimintaan ovat olleet säästötoimia. Lahjoittajat ovat antaneet luullen antamiensa varojen menevän kissojen auttamiseen ja nyt on kuitenkin käynyt selväksi, että rahat makaavat tileillä ja nyt yhdistyksessä vain pyöritellään sanoja ja määritelmiä vaikka maastossa on laumoittain autettavia kissoja. Tämä on hävytöntä ja röyhkeää apua tarvitsevia kissoja ja lahjoittajia kohtaan.

Sanna K sanoi jo kaiken olennaisen eläinsuojelutoiminnasta, resursseista ja mahdollisuuksista, joita uudella yhdistyksellä on vielä kovin rajallisesti toimintaansa.

Näyttää siltä, että KKY,n toimintaa pyöritetään ja kehitetään vain sanojen tasolla teoriassa ja annetaan sellainen kuva ihmisten rauhoittamiseksi, että nyt ollaan keksimässä jotain uutta ja tehokkaampaa toimintatapaa kissojen auttamiseksi. Siitä osoituksena yhdistys on irtisanonut ison joukon aktiiveja ensikoteja ja aktiivtoimijoita.

KKY,ssä olisi varmaan hyvä miettiä yhdistyksen nimeä "Kissojen katastrofiyhdistys" uudelleen suhteessa nykyiseen toimintaan ja nimen kuvaavuutta. Nykyisellään taitaa nimi olla jkv. harhaanjohtava. Leikkauskampanja ei tarkoita katastrofitilanteessa olevan kissan auttamista. KKY,ssä on käännetty selkä niille kaikkein hädänalaisimmille lakiin ja asetuksiin vedoten.

Vastaukset

Valehtelijoiden klubi

#2134 Re: Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa...

2011-07-25 20:10:52

#2133: Kattimatiton - Re: Re: Re: Uusi Katti-Matti naurattaa... 

 Tuskin KKY:n hallitus on löytänyt kissojen suojelun suhteen mitään "viisastenkiveä". Katti Matissa Anneli Revon kirjoituksen otsake "uusin kehitys kissojen auttamiseen" on täysin ristiriidassa jutun sisällön kanssa. Repo kyllä myöntää, että kissat "eivät tahdo mahtua turvaan kunnallisiin löytöeläinkoteihin", silti KKY:n hallitus edesvastuuttomasti alasajoi omat ensikotinsa luoden lisää paineita ko. eläinkoteihin. KKY teettää "likaisen" ja kalliin työn muilla toimijoilla ja noukkii sitten kunnallisista eläinkodeista sopivat "hyväntekeväisyyskohteet" itselleen. Järkevästä työnjaosta ja yhteistoiminnasta ei siis ole kysymys. Kunniamainintojen sijaan KKY:n nykyinen toiminta vaatisi selvitystä; yhdistyksen varallisuuteen nähden kissojen hyväksi tehty työ ja rahallinen panostus on epäilyttävän vähäistä.