Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Oikein sanoit

#30778 Re: lakialoitteen vaikutukset suomessa.

08.03.2014 07:04

#30717: Nyt jaetaan tietoo joka kolkkaan. - lakialoitteen vaikutukset suomessa.

Tämä oli aivan erinomainen ja tyhjentävä selonteko "tasa-arvoisen" lakialoitteen todellisista vaikutuksista. Valheen kaikella voimalla yritetään Suomessa(kin) ajaa läpi "tasa-arvoista" avioliittolakia. Koko tämä lakialoite on taitavasti suunniteltu valherakennelma, joka on lähtöisin valheen isästä eli Lusiferista. Kaikki psykologisen vaikuttamisen keinot ovat käytössä lakialoitteen ajamisessa.

Keinot lakialoitteen ajamiseen on jo nähty mediassa ja tällä palstalla. Lakialoitteen vastustajat ovat "homokammoisia,1800-luvulle jämähtäneitä,rasisteja,julmia,suvaitsemattomia,tasa-arvon vastustajia,huijareita,yms". Kuvaan kuuluu myös uhkailut "vihapuheesta" jolla halutaan vaientaa kaikki asiallinenkin kritiikki homoliittojen luonnottomuutta kohtaan. Päättäjille valehdellaan että "tasa-arvoisen" avioliittolain hyväksyminen olisi muka kansan tahto (harhaanjohtavat ja maksetut gallupit). Äskettäin eduskunnassa nähty naisen itkeminen kuolleen veljensä (homon) takia oli tunteisiin vetoava mediatemppu. Sillä haluttiin kerätä säälipisteitä; että voi voi kun homoja aina sorretaan !

Homopropagandassa (ainakin englanninkielisessä) homot esitetään fiksuina,siisteinä,onnellisina ja rakastavina henkilöinä.Halutaan välittää viesti että kuinka näin rakastavilta henkilöiltä voitaisiin kieltää onni avioliitossa? Tällä tavalla homous halutaan valkopestä (whitewash englanniksi) normaaliksi sukupuolisuhteeksi.

Vastaukset


Vieras

#30780 Re: Re: lakialoitteen vaikutukset suomessa.

2014-03-08 08:24:12

#30778: Oikein sanoit - Re: lakialoitteen vaikutukset suomessa.

Oikein sanoit! Eihän homot, eivätkä lespot tarvitse avioliittoa, (siviiliavioliittoa ihan sama asia), eikä siihen liittyvää lakien muutoksia, koska ei heillä ole normaalia keskinäistä rakkauteen kuuluvaa luonnonmukaista sukupuolisuhdetta. Eivät he voi koskaan kokea sitä onnea, mikä kuuluu ainoastaan naisen ja miehen väliselle avioliitolle, johon kuuluu normaali sukupuolisuhde. Se erottaa heidän kohdallaan sen, ettei he normaalisti pysty saamaan jalkipolvea itselleen. Tämä on täysin järkeen käypä asia, ettei heille voi kuulua avioliitto lakineen. Asia on ihan sama siviilivihkimisenä suoritettuna, ei siinä ole mitään eroa, koska "jatkot" voivat olla sen jälkeen vaikka jossain kirkossa. Tietämättömyyttakö se on vai tyhmyyttä sillä joka väittää asian toisin olevan.

Avioliitto/ siviiliavioliitto ovat ainoastaan naisen ja miehen välinen.


Vieras

#30785 Re: Re: lakialoitteen vaikutukset suomessa.

2014-03-08 09:17:01

#30778: Oikein sanoit - Re: lakialoitteen vaikutukset suomessa.

 

HEI,  tuo gallub-asia on hiukan vaikea,  en oikein itsekkään usko, että luvut ovat ihan tuota luokkaa,  mutta itse järjestelmä ei muuta tutkintatapojaan yhden tutkimuksen takia erilaisiksi. Ja ne tutkimusperiaatteet on kyllä korkeatasoiset ja tieteelliset,  ja vain tieteelliset.  Ja kysymykset tässä tapauksessa taloustutkimuksellakin olivat neutraalit.  Mutta sitä en osaa sanoa,  olisiko muissa kysymyksissä ollut tämä tasa-arvo käsitteistö mukana,  ja että oliko muita kysymksiä yleensä.  Kysymys oli muotoiltu vailla poliitisia intohimoja,   että niissä ei sinänsä ole kritiikillä sijaa.  Maksaminen ei siihen vaikuta mitään.

Mutta tämä aivan vanhimman ikäryhmän totaali syrjäyttäminen on asia,  jota voidaan arvostella. Ja onhan sillä vaikutusta kokonaistulokseenkin.   Tässä kohdin,  jos tutkimuksenmaksaja esim.  on tietoinen tästä vanhimmasta ikäryhmästä,  eli yli 79v.  hän voisi edellyttää sen mukaanottoa,  koska eläkeläiskysymyksissä sitä ryhmää on kuitenkin käytetty kyselyn kohteena.  Mitäs jos itsekkin otat yhteyttä ja kyselet vielä aivan paikan päältä?