Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Oikein sanoit

/ #30778 Re: lakialoitteen vaikutukset suomessa.

08.03.2014 07:04

#30717: Nyt jaetaan tietoo joka kolkkaan. - lakialoitteen vaikutukset suomessa.

Tämä oli aivan erinomainen ja tyhjentävä selonteko "tasa-arvoisen" lakialoitteen todellisista vaikutuksista. Valheen kaikella voimalla yritetään Suomessa(kin) ajaa läpi "tasa-arvoista" avioliittolakia. Koko tämä lakialoite on taitavasti suunniteltu valherakennelma, joka on lähtöisin valheen isästä eli Lusiferista. Kaikki psykologisen vaikuttamisen keinot ovat käytössä lakialoitteen ajamisessa.

Keinot lakialoitteen ajamiseen on jo nähty mediassa ja tällä palstalla. Lakialoitteen vastustajat ovat "homokammoisia,1800-luvulle jämähtäneitä,rasisteja,julmia,suvaitsemattomia,tasa-arvon vastustajia,huijareita,yms". Kuvaan kuuluu myös uhkailut "vihapuheesta" jolla halutaan vaientaa kaikki asiallinenkin kritiikki homoliittojen luonnottomuutta kohtaan. Päättäjille valehdellaan että "tasa-arvoisen" avioliittolain hyväksyminen olisi muka kansan tahto (harhaanjohtavat ja maksetut gallupit). Äskettäin eduskunnassa nähty naisen itkeminen kuolleen veljensä (homon) takia oli tunteisiin vetoava mediatemppu. Sillä haluttiin kerätä säälipisteitä; että voi voi kun homoja aina sorretaan !

Homopropagandassa (ainakin englanninkielisessä) homot esitetään fiksuina,siisteinä,onnellisina ja rakastavina henkilöinä.Halutaan välittää viesti että kuinka näin rakastavilta henkilöiltä voitaisiin kieltää onni avioliitossa? Tällä tavalla homous halutaan valkopestä (whitewash englanniksi) normaaliksi sukupuolisuhteeksi.