Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

On kirjoitettu

#23619 Re: Re: Re: tasa-arvo?

31.10.2013 16:14

#23618: - Re: Re: tasa-arvo?

Miksi repisin VT:sta? Tilalle on tullut Uusi Testamentti (uusi liitto). Siellä opetetaan selkeästi että avioliitto on Luojan itsensä asettama liitto jonka osapuolina ovat mies ja nainen.

 

Onko kiva tarkoitushakuisesti lukea kuin lusifer raamattua ja yrittää epätoivoisesti saattaa tuo Kirja ohjeineen naurunalaiseksi? Sen normatiiviset ohjeet ovat voimassa vaikka koko ihmiskunta kääntyisimme sitä vastaan.

En yhtään ihmettelisi vaikka maassammekin tulisi aika jolloin raamattuun uskovia vainotaan(sitä on nyt jo pinnan alla) ja maassa vallitsee sitten antikristillinen demokratian diktatuuri...jokainen joka Jumalan Sanaan vedoten nuhtelee jumalatonta menoa, joutuu vainottavaksi. Tämä maailma (me ihmiset) löimme Jumalan Pojan itsensä ristille, nyt ei ole Jeesus enään fyysisesti maan päällä, mutta hänen seuraajiansa lyödään senkin edestä.

Kyllähän se niin kirvelee synnin haavoja ja polttaa omaatuntoa kun totuudesta muistutetaan ja siitä vielä nuhdellaankin.

Raamatun Sanan  pohjalla olevat ovat lujalla pohjalla..vaikka tässä ajassa näennäisesti tappio tulisikin niin on olemassa myös iankaikkusuus ja siellä viimeistään puntit tasataan.

 

 

 

Vastaukset


Vieras

#23620 Re: Re: Re: Re: tasa-arvo?

2013-10-31 16:27:23

#23619: On kirjoitettu - Re: Re: Re: tasa-arvo? En yhtään ihmettelisi vaikka maassammekin tulisi aika jolloin raamattuun uskovia vainotaan(sitä on nyt jo pinnan alla) ja maassa vallitsee sitten antikristillinen demokratian diktatuuri.

 

Mutta vain vähän aikaa, koska sitten seuraa ylöstempaus, kuten Suurprofeetta Jouko Piho on sanonut.

 

 

 

 

Valitse nimimerkki

#23635 Re: Re: Re: Re: tasa-arvo?

2013-10-31 18:13:06

#23619: On kirjoitettu - Re: Re: Re: tasa-arvo?

Oletpa aikamoinen venkoilija. Vanha liitto sisältää lähtökohtaisesti ankarampia säännöstöjä kuin uusi. Paavali käsittelee tätä asia paljon ja suodattaa sieltä olennaisia lakeja inhimillisempään suuntaan. Jeesuskin sanoi, ettei mitään lakia ole tullut kumoamaan, vaan kehottaa lukemaan ja tulkitsemaan niitä rakkauden kaksoiskäskyn kautta. Missä kohdassa Uutta testamenttia tuomitaan vanhan liiton aikaiset polygamiat nimenomaan polygamian takia?

"Raamatun Sanan  pohjalla olevat ovat lujalla pohjalla..vaikka tässä ajassa näennäisesti tappio tulisikin niin on olemassa myös iankaikkusuus ja siellä viimeistään puntit tasataan."

Olenko tuossa jälleen kerran havaitsevinani perususkislaisen lähimmäisenrakkauden.... eiku vahingonilon, joka kyllä taitaa olla hieman ennenaikainen....?

Fiilis on vähän sama kuin katkerassa työväenlaulussa: "Vielä tulee aikajolloin veri punnitaan, suolet irti kiskotaan ja per...e tervataan!"