Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#22205 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

09.10.2013 22:30

#22203: - Re: Re: Re: Re: Re:

 

The America is going to end of it's domination in  Middle East. http://www.youtube.com/watch?v=MlKTKRfimNQ  

Vasta tämän videon nähtyään ymmärtää mistä Lähi-idässä todella on kysymys.
Alkupuoli on Israelin kohdistuviin uhkiin liittyvää osuutta,   vähän ennen puoliväliä alkaa tämän valtarakennelman kuvaus.   Loppupuoli taas keskittyy Israeliin.

Kannattaa katsoa jokaisen! 

Amir Tsafati 

Sebt.8.2013

Vastaukset


Vieras

#22274 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-10-10 19:41:08

#22205: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Juu, oikein kivaa katseltavaa. Siinä tosikristillisen valtion edustaja ylpeänä esittää jumalaisen narsisminsa uhoa (yleisön vielä nauraessa ja taputtaessa), vetää posketonta propagandaa ja lopuksi vielä haluaa ihmisten olevan kiitollisia ja onnellisia, että saavat kuolla heidän hyvän asiansa puolesta, kun kaikki kerran on jo valmiiksi päätetty. Haukkuu vielä, ettei USA lähtenytkään yllytyshulluna hyökkäämään Syyriaan niin kuin zionistinen (neocon) varjohallitus oli toivonut sen tekevän, eikä vielä uskaltanutkaan sytyttää sitä odotettua maailmanpaloa.

Oikea malliesimerkki siitä, miten uskonnollista sanomaa käytetään oman maailmanvaltiuden pönkittämiseen: "Kirja sanoo, että tämä paikka on meidän. Kirja sanoo, miten meidän tulee toimia. Kirja oikeuttaa meitä tekemään niin kuin kirja sanoo. Olkaa iloisina valmiita kuolemaan Kirjan edestä."

Jos tuo videolla esitetty on todella Jumalan sanaa, niin millaista jumalaa oikein kannatatte? Onko laupias rakkauden Jumala, oman poikansa meidän eteemme uhranneena, todella suunnitellut meitä kaikkia varten tällaisen mukavan lopputeurastuksen, jota meidän pitää riemuiten odottaa? Vai antoiko Hän meille vapaan tahdon, jotta voisimme tehdä elämästä täällä pallolla järkevästi ja rakkaudellisesti sellaista, mikä hänellä alun perin paratiisissa oli luomistyön tulosta, johon hän oli tyytyväinen?

Älkääkä sanoko, että "muslimien takia emme voi elää onnellisesti"; jos olisimme antaneet "muslimien" olla rauhassa siellä aavikoillaan alun perin, tuskin edes tietäisimme, että heitä on olemassakaan.

Me kyllä itse osaamme tehdä elämästämme helvettiä, kun annamme kaikenlaisten häiriintyneiden hahmojen meitä johtaa, ja kiltisti uskomme mitä he meille suoltavat.

Jos haluatte väittää vastaan, tutustukaa ihmeessä ensin neokonnien agendaan.