Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Umpihetero

#12098 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKEKAA 11845 .

29.04.2013 19:17

#12092: Terve kasvatus terve mieli. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKEKAA 11845 .

Jos tämä palsta olisi pelkkää teidän omassa pyhässä liemessä keskenänne kiehumista, niin mitäpä me tänne...

Kyse on kuitenkin adressista, jolla halutaan estää ihmisryhmän ihmisoikeuksien toteutuminen, joten sellaista toimintaa on syytä vastustaa ankarasti. Ainoa, joka täällä kiihottaa avioliittoa vastaan, olette te jotka teette sen homojen avioliittoa vastaan. Ja tässä kiihotustyössänne te kiihotatte samalla kansanryhmää vastaan solvaavilla väitteillänne. Se pelkästään on riittävä syy olla täällä. Rikoslakia on syytä lukea niille rikoksen tekijöille, joilta puuttuu ymmärrys tekemisistään. Kun se on kerrottu, taitaa Raamatunkin mukaan olla ymmärtäneen synti olla synkempi ja siten katumuksen tunnekin herkemmässä.

...vaikka eipä taida tuo ymmärrys kasvaa, homouden ja lesbouden kasvattamishöpinät eivät näy muuttuvan miksikään lukemattomien tieteellistä näyttöä todistavien vastaustenkaan jälkeen. Rupesi ihan pelottamaan, tarkoittaakohan käsite "uskossaan vahva" tuota....

Vastaukset


Vieras

#12099 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKEKAA 11845 .

2013-04-29 19:25:13

#12098: Umpihetero - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKEKAA 11845 .

Jos homous on teistä tervettä niin mitä ihmettä te touhuatte täällä. Olkaa terveitä ja lisääntykää. Miksi pitää hillua ja rähistä ja puolustella tervettä asiaa. Viisaat on sanoneet että se on tervettä ja lapsia tulee niin ok.

Täyttäkää maa ja kasvattaakaa viisaiden mukaan terve kansakunta. Se on helppoo eikö vain.

taku

#12104 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKEKAA 11845 .

2013-04-29 19:44:18

#12098: Umpihetero - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKEKAA 11845 .

Ketään ei näköjään kiinnosta keskustelu avioliiton tarkoituksesta ja merkityksestä.En ole saanut vastausta siihen MIHIN HOMOPARIT TARVITSEVATA AVIOLIITTOA. olen itse sitä mieltä että jokaisen joka avioliittoon haluaa tulee voida esittää joku järjellinen selitys sille miksi avioliittoon haluaa.Siis joku muu syy kuin ettämä vaan haluun ku villelläkin on.Miksei vaan voi olla niin että olisi kaksi insitituutiota toinen maailmalisille ihmisille tarkoitettu ja toinen Jumalan kansalle. Nämä palvelisivat eri tarkoitusta.

Lisäksi on myös se mahdollisuus että kumotaan avioliittolaki kokonaan.Tämä vaihtoehto on keskustelussa unohtunut kokonaan.

Minun mielestäni ihmis oikeudet tarkoittavat sellaisia asioita kuin vapautta,oikeutta elämään,uskonvapautta,suojaa väkivallalta,oikeutta ruokaan ja tervedenhuoltoon ym eli toisin sanoen sellaisia mitä todella tarvitaan mutta en ymmärrä kuinka oikeutta tyhjänpäiväiseen paperinpalaan ja jonkun tuomarin liirumlaaruminkuulemiseen voidaan pitää ihmisoikeuskysymyksenä.Aika mielenkiintoista jos ei kykene elämään ilman sitä siitähän nykymallisessa avioliitossa on kyse eikä mistän muusta yhtä hyvin voitaisiin perustaa toimisto joka kirjoittaa aina syntymäpäivänä jokaiselle halukkaalle kortin ja missä syntymäpäiväsankari saa hakea kortin jonka antaajoku henkilö joka samalla laulaa onnittelu laulun sitten joku saakin väärän värisen kortin. Aletaan puhuaihmisoikeuksista .Tilanne on hyvin verrannollinen tähän nykymalliseen avioliittoon.

Ehdotan seuraavaa kun joku homopari kykenee esittämään yhdenkin järkevän perusteen miksi he sitä tarvitsevat voi eduskunta alkaa käsitellä asiaa mutta niin kauan kuin yksikään homopari ei kykene ensimmäistäkään perustelua esittämään ei asiaa käsitellä eduskunnassa