Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Mitä eroa uhrin näkökulmasta?

#12021 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: homoseksuaalisuuden synnystä:

29.04.2013 06:36

#12011: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: homoseksuaalisuuden synnystä: 

 

Millä tavalla lapsi joka on joutunut "pelkän" homouden, tai vaihtoehtoisesti lapsiin sekaantumisen kohteeksi, voi olla kärsimättä pelkästä homoudesta ja kärsiä "vain siinä tapauksessa", että toinen on riittävän vanha juridisesti ollakseen alaikäiseen sekaantuja? Näin ollen homouden ja pedofilian raja on määriteltävissä ainoastaan juridisesti, mutta uhriksi joutuneen näkökulmasta asialla ei ole mitään eroa. Jos nyt adoptiovanhemmat esimerkillään saavat lapsia tekemään pahaa toiselle lapselle, eivätkö he ole vietelleet lapset tuohon syntiin? Lopputulos on sama : Matt 18:6 Mutta joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat minuun, sen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.

Vastaukset


Vieras

#12023 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: homoseksuaalisuuden synnystä:

2013-04-29 07:05:01

#12021: Mitä eroa uhrin näkökulmasta? - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: homoseksuaalisuuden synnystä:

Uhrin näkökulmasta tilanne voi olla periaatteessa sama tai sitten ei. 18-vuotiaan ja 14-vuotiaan välillä voi olla aito suhde, joka ilman ympäristön paineita voi olla ei-traumatisoiva. Tämähän on peruste myös sille, että avioiliitolle voidaan saada poikkeuslupa. Pedofiili taas ottaa psykopatiaa muistuttavalla keinovalikoimalla uhrinsa otteeseensa, joka saattaa kestää pitkälle yli iällisen "suojarajankin". Tällainen suhde on myöskin traumaattinen niin vanhemmillekin uhreille kuin määritelmän mukaisille alle 13-vuotiaillekin.

Olet nyt juuttunut ajatukseen, että vanhemmat viettelevät esimerkillään lapset syntiin, kun lapset pääsevät heidän sänkypuuhiaan näkemään. Adoptiovanhemmat tarkoittanee tässä homovanhempia. Mikä ero siinä on alaikäisten syntiin houkuttelulla, ovatko vanhemmat heteroperusperheessä vai homoperheessä? Oletatko, että homot esittelevät rakasteluaan silmät kiiluen lapsilleen siinä toivossa, että heistäkin tulisi homoja? Ajatus on kummallinen, homofobisen asenteellinen ja sekä alkuoletuksiltaan että loppupäätelmiltään virheellinen: Homoperheissä ei ole sen suurempaa tarvetta esitellä vanhempien seksuaalisuutta kuin heteroperheissäkään. Ja jos tällainen lasten mallioppimisilmiö olisi oikeasti olemassa, se toteutuisi todennäköisimmin niissä tapauksissa, joissa sekä lasten että vanhempien seksuaalinen orientaatio on sama; siis heteroperheiden heterolapsilla.

Muistutan tässä myös siitä, että Raamatun aikana tytöt naitettiin hyvin nuorina, jolloin tätä "normaalia" alaikäisongelmaa ei näkynyt julkisuudessa.  Jälleen yksi esimerkki siitä, kuinka vaikeaa noiden aikojen säännöksiä on siirtää yksi yhteen tähän päivään. Esittämäsi myllynkivi olisi varmaan mielestäsi pitänyt laittaa siis tuonaikaisten vanhempien kaulaan, jotka ajan tavan mukaan 12-vuotiaan tyttärensä naittoivat...

 

 


Vieras

#12027 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: homoseksuaalisuuden synnystä:

2013-04-29 08:02:25

#12021: Mitä eroa uhrin näkökulmasta? - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: homoseksuaalisuuden synnystä:

Ilmoitin tästä TAAS ylläpidolle. Alkaa huumorintajua kyllä loppua sinun kanssasi, kun et pääse tästä homouden ja pedofilian yhdistämis-ajatuksestasi, vaikka sinusta on tehty jo kaksi ilmoitusta nettipoliisillekin. Toivotaan, että he todellakin puuttuvat tähän asiaan, jos ylläpito on siihen liian saamaton.

Sinun täytyisi tajuta, ettei noissa sinun pohdinnoissasi ole mitään järkeä. Lapsi ei ota mallia vanhemmilta, kukaan ei määrää esimerkillään kenenkään seksuaalista suuntausta. Vai voisitko selittää, miksi heterovanhemmat jatkuvasti kasvattavat homoseksuaaleja lapsia? Pedofilia ei ole millää lailla yhteydessä siihen, onko ihminen heteroseksuaali vai homoseksuaali. Ihan yhtä lailla voisi väittää, että heterouden ja pedofilian raja on vain juridinen, mutta uhriksi joutuneen lapsen näkökulmasta asialla ei ole mitään eroa. Eikä se, että lapsi näkisikin aikuisten välistä seksiä yksinkertaisesti saa häntä tekemään samanlaisia tekoja toiselle lapselle. On hyvin, hyvin harvinaista ja jo sairaalloista, jos lapsi ylipäätään laittaa mitään toisen lapsen sukuelimiin, olipa hänellä vanhempina heteroita tai homoseksuaaleja. Tässäpä sinullekin taulukko siitä, millaista seksuaalista käytöstä voi lapsella pitää normaalina ja millaista ei. Terve lapsi ei matki kaikkia aikuisten juttuja ja ennen kuin ehdit näsäviisastelemaan tutkimusten mukaan homoparien lapset ovat seksuaaliselta kehitykseltään yhtä terveitä kuin heteroparienkin.

https://www.tornio.fi/index.php?p=Kayttaytyminennormaaliajasyita