Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #12023 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: homoseksuaalisuuden synnystä:

29.04.2013 07:05

#12021: Mitä eroa uhrin näkökulmasta? - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: homoseksuaalisuuden synnystä:

Uhrin näkökulmasta tilanne voi olla periaatteessa sama tai sitten ei. 18-vuotiaan ja 14-vuotiaan välillä voi olla aito suhde, joka ilman ympäristön paineita voi olla ei-traumatisoiva. Tämähän on peruste myös sille, että avioiliitolle voidaan saada poikkeuslupa. Pedofiili taas ottaa psykopatiaa muistuttavalla keinovalikoimalla uhrinsa otteeseensa, joka saattaa kestää pitkälle yli iällisen "suojarajankin". Tällainen suhde on myöskin traumaattinen niin vanhemmillekin uhreille kuin määritelmän mukaisille alle 13-vuotiaillekin.

Olet nyt juuttunut ajatukseen, että vanhemmat viettelevät esimerkillään lapset syntiin, kun lapset pääsevät heidän sänkypuuhiaan näkemään. Adoptiovanhemmat tarkoittanee tässä homovanhempia. Mikä ero siinä on alaikäisten syntiin houkuttelulla, ovatko vanhemmat heteroperusperheessä vai homoperheessä? Oletatko, että homot esittelevät rakasteluaan silmät kiiluen lapsilleen siinä toivossa, että heistäkin tulisi homoja? Ajatus on kummallinen, homofobisen asenteellinen ja sekä alkuoletuksiltaan että loppupäätelmiltään virheellinen: Homoperheissä ei ole sen suurempaa tarvetta esitellä vanhempien seksuaalisuutta kuin heteroperheissäkään. Ja jos tällainen lasten mallioppimisilmiö olisi oikeasti olemassa, se toteutuisi todennäköisimmin niissä tapauksissa, joissa sekä lasten että vanhempien seksuaalinen orientaatio on sama; siis heteroperheiden heterolapsilla.

Muistutan tässä myös siitä, että Raamatun aikana tytöt naitettiin hyvin nuorina, jolloin tätä "normaalia" alaikäisongelmaa ei näkynyt julkisuudessa.  Jälleen yksi esimerkki siitä, kuinka vaikeaa noiden aikojen säännöksiä on siirtää yksi yhteen tähän päivään. Esittämäsi myllynkivi olisi varmaan mielestäsi pitänyt laittaa siis tuonaikaisten vanhempien kaulaan, jotka ajan tavan mukaan 12-vuotiaan tyttärensä naittoivat...