Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Kohti arvotyhjiötäkö?

#11841 Arvokeskustelun avaus

28.04.2013 11:29

Talvisodan alkaessa Suomen armeijan ylipäällikkö marsalkka C.G.E. Mannerheim lopetti 1.12.1939 antamansa lyhyen ensimmäisen päiväkäskynsä lauseeseen: ”Me taistelemme kodin, uskonnon ja Isänmaan puolesta.”

Kun tuosta ajasta on nyt kulunut jo useita vuosikymmeniä, olemme huomanneet kuinka 2000-luvun hyvinvointi Suomessa uskonto on jo saanut osakseen monia koviakin hyökkäyksiä sekä ulkoapäin, mutta ääriliberaaliarvojen voimistumisesta johtuen, myös etenkin kirkon sisältäpäin.(!)

Nyt ankaran hyökkäyksen kohteena on koti (yhteiskunnan perusyksikkö), jossa hyökkäys kohdistuu kodin ja perheen yhdistävään avioliittoon ja sen arvon murtamiseen ns. ”tasa-arvoisen avioliittolain” voimalla, mikä tarkoittaa yritystä murtaa auki naisen ja miehen välinen julkinen liitto niin että sen vakiintunutta muotoa vaaditaan nyt radikaalisti muutettavaksi tarkoittamaan myös samaa sukupuolta olevien ”liittoa”(!)...

Onko odotettavissa että vielä joskus hyökkäyksiä kohdistuu isänmaatakin kohtaan?

Voidaan hyvin kysyä onko suomalaisten arvoina enää rippeitäkään noista perinteisistä talvisodan henkeä nostattaneista kolmesta arvosta: kodista, uskonnosta ja isänmaan puolesta? Vai onko näiden arvojen korvaajiksi nykyisin nousseet itsekkyys, raha/ahneus, ja moraalittomuus?

Vastaukset


Vieras

#11850 Re: Arvokeskustelun avaus

2013-04-28 12:37:37

#11841: Kohti arvotyhjiötäkö? - Arvokeskustelun avaus

Nousepa sieltä talvisodan juoksuhaudasta tämän päivä maailmaan ja ylläty, miten paljon se on muuttunut paremmaksi.