Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#11595 Re: Re: Tästä on tingattu

26.04.2013 22:47

#11594: taku - Re: Tästä on tingattu

Nyt on takulla taas kovat piipussa! Sinulla oli se paavin kirkko siellä taskussasi, niinhän? Ja taitaa olla ne terveysalankin paperit perstaskussa kin noin on tähän avioliittokysymykseen siitä (takapuolesta) näköalaa.

Lähdet nyt vaan sitä osavaltiomalliasi ajamaan, koska teidät kiihkouskovaiset voidaan asuttaa kaikki yhdessä Nurmekseen tai Lieksaan, sinne muslimipakolaisten joukkoon. Päivi-jjohtajaan myös yhteys ja Pirkkoon (ekonomi-manaaja). Eiköhän sinne saada teille mieluinen reviiri aikaan; on luontoa ja rauhaa.

Tältä taku nuo sinun ajatuksesi kuulostaa kun niitä lukee. Koeta siis keskittää kaikki voimasi vaikka tämän adressin nimien keräämiseen kadulla, koska nuo kirjoituksesi kääntävät kaiken vastatuuleen mikäli ajattelit olla jotenkin kannustassa täällä.

Vastaukset

taku

#11597 Re: Re: Re: Tästä on tingattu

2013-04-26 22:59:36

#11595: - Re: Re: Tästä on tingattu

No voi olla että kaikki kommenttini ei ole ollut fiksuimmasta päästä.Seon totta enkä selittänyt tuota viimeistä kovin tarkkaan.Myönnnän etten ole terveysalan asiantuntija mutta kyllä minäjotain tiedän.Olen pohtinut paljon seksuaalietiikkaa jalukenutsiihen liittyviä näkökulmia.Seon hankala aihealue.Katolisen kirkon kanssa minulla ei ole mitään tekemistä. Mutta tuo Nurmes tai lieksa kuulostaa kyllä hyvältä. En tosin tiedä onko Päivi paras henkilö johtamaan sitä