Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#11583 Re: Re: Re: Re:

26.04.2013 20:38

#11582: - Re: Re: Re:  

 

Ahaa! Perustele tuo väitteesi kovalla tieteellisellä faktalla lähteineen! Haluan tasan tarkkaan nyt tietää, kuinka kauas itikan pierulla tarkalleen ottaen lentää. Laita myös kirjoittajien tarkat tiedot ja selvitä, ettei heillä vain ole henkilökohtaisia kytköksiä pierumyönteisiin järjestöihin taikka lähipiirissään laktoosi-intolerantteja. Muuten en tosiaankaan aio uskoa tällaisiin ihme nettiurpojen heittoihin, sillä on aivan tavatonta ja epänormaalia että itikat pierevät!

Vastaukset


Vieras

#11584 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-26 20:46:03

#11583: - Re: Re: Re: Re:

Kertoo siitä ettei naisen ja miehen avioliittoa ole voittanutta. Turha tulla tänne vihapuneinenne haukkumaan ja mesomaan homous aatteella ja kuvaamaan kaikenlaisilla netin jutuilla että homous on normaalia. Ei ole eikä koskaan tule normaaliksi. Siihen ei tarvita yliopisto juttuja, sen tajuaa lapsikin että isä ja äiti, mies ja nainen voi varmistaa lasten ja perheen ihmisoikeudet sillä tasolla että Suomi, suomalaiset voivat kasvaa terveenä.

Homoille pariliitto ja touhutkoon miten lystää, mutta ette varmasti,sotke miehen ja naisen avioliittoa homouden moraalittomuuteen.