Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

vieras

#11385 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

25.04.2013 10:54

#11379: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Te voitte pitää sen rekisteröidyn parisuhteenne, ei sitä teiltä pois oteta, siinä voitte tehdä vapaasti mitä lystäätte. Aina te syyttelette toisia ja  narisette jostain, tyytyisitte osaanne. Teidän kansalaisaloitteenne on julkinen kannanotto ja vastaan tätä Avioliittoa miehen ja naisen välistä liittoa, te tahdotte romuttaa ja mitätöidä naisen ja miehen välisen avioliittolain, joka on aina ollut naisen ja miehen välinen. Suomen laissa on laki avioliitosta, joka kuuluu ainoastaan naiselle ja miehelle.

Monet meistä myös haluaa ennenkaikkea pitää kiinni perusasioista ja luonnonmukaisuudesta. En kannata luonnotonta. Te olette nousseet meitä vastaa!

Vastaukset


Vieras

#11386 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-25 10:57:23

#11385: vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: luonnonmukaisuudesta. En kannata luonnotonta.

 

Huoh. Montako kertaa pitää kertoa näille jankuttajille, että luonnollisuusargumentilla ei pitkälle pötkitä?

Joo

#11391 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-25 11:16:55

#11385: vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Kai sinä käsität, että kommunikaatiosi on täysin asiatonta. Kirjoittaja, jolle vastaat oli täysin neutraali ja asiallinen. Hyökkäät häntä vastaan, vaikkei hän ottanut kantaa suuntaan tai toiseen. Ennen kaikkea hyökkäät henkilöä vastaan etkä mielipiteitä.

Kirjoita aiheesta äläkä toisesta kirjoittajasta.

Mitä tulee tuohon luonnollisuuteen homoseksuaalisuudessa; se on luonnollista.  Homoseksuaalisuus on perinnöllistä ja homoseksuaalit ovat syntyjään homoseksuaaleja. Heidän vanhempansa eivät välttämättä ole ja homojen lapsetkaan eivät välttämättä ole.

Koko luonnollisuusargumentti on toistakin kautta pätemätön. Homot ovat homoja riippumatta siitä, mikä tapahtumaketju siihen on johtanut ja he ovat homoina tasavertaisia ihmisiä muiden kanssa. Homojen syrjintä Suomen laissa ei ole millään argumentilla perusteltavissa.

 


Vieras

#11396 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-25 12:46:29

#11385: vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Tarkoitat varmaan "teillä" homoseksuaaleja? Olen kuitenkin naimisissa oleva heteronainen ja kiinnostunut kuulemaan, miten uskonnolliset ihmiset itse katsovat tuon synnin julistamisen tarpeen. Kansalaisaloitetta saa yhtä vapaasti kommentoida millä tahansa keskustelupalstalla tai aloitteen omalla facebook-sivulla ja on sitä kommentoitukin. Nimellä kirjoittaminen tosin on pitänyt keskustelun enimmäkseen asiallisena ja käytöstavat sellaisina, mihin jokainen arkipäiväisessä elämässäänkin on ehkä tottunut. Mutta on sielläkin käynyt nimittelijöitä myös.

Tämä ylen juttu sai minut taas miettimään asioita (ei koske homohypetystä vaan vihaista puhetta sos. mediassa):

http://yle.fi/uutiset/hiljaisuus_on_paattynyt_-_suurinta_rohkeutta_katsokaa/6605378?origin=rss

Erityisesti tuo kohta, jossa on listattu sosiaalisen median "käytöstavat". Miksihän se toimiikin niin toisella tavalla kuitenkin kuin arkielämä, ihmettelen (siis ylipäätään, en tarkoita erityisesti tätä palstaa).