Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#7251 Re: Re: Re: Kysymyksiä

07.04.2013 11:43

#7247: - Re: Re: Kysymyksiä

"Samassa kommentissa 7079 kysyttiin myös: 'Miksi et ole tutustunut tuohon homoraamattuun, vaikka tunnut muuten olevan homoudesta perillä? (Tuossa edellä olikin muuten joku jo kirjoittanut kommentin #7071 tuosta homoraamatusta.)'”

Kaikki seksuaalivähemmistöihin kuuluvat ovat tietenkin selvillä jokaisesta maailmassa olevasta pienestä paperinpalastakin, joissa vain on jokin homoliityntä. No onneksi nyt kuitenkin tiedän tällaisestakin ihmeestä. Tarvinnee tänään antaa taas itsensä ilmi Ylimmälle Homotaholle ja tunnustaa syntinä, etten ollut kuuna kullanvalkeana kuullut koko homoraamatusta.

"Mikähän on vaikuttanut sen, että tämä avioliittoa puolustavan adressin ”tuoksu” on jostain kumman syystä vetänyt puoleensa myös tänne foorumille SETA-aktivisteja, jotka ovat täällä kovin aktiivisina yrittäneet ihmisiä sekoittaa ja manipuloida oman agendansa mukaisilla opeillaan ja teorioillaan?"

Voit toki jatkaa salaliittoteorioidesi kehittelyä ja nähdä kaikki tasa-arvoisen avioliittolain kannattajat "SETA-aktivisteina". Se on varmasti psykologisesti helpompaa kuin hyväksyä se, että monenlaiset ihmiset kannattavat lakialoitetta yhdistystaustaan tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta. Hesarissa tänään olleiden tilastotolppien mukaan 57 prosenttia suomalaisista määrittyy sinun mukaasi varmaankin noiksi "SETA-aktivisteiksi".

Se että adressi vetää puoleensa myös asianne kanssa eri mieltä olevia johtuu varmaankin monista syistä. Itselleni tämä on tällaista harmitonta hupia: on aina kovin tyydyttävää nähdä, miten uskovainen vastapuoli vajoaa jossakin kohtaa navanseudun alapuolelle ja menee henkilökohtaisuuksiin. Siitä tietää, että asiakommentit ovat loppuneet. Ja onhan sitä toisaalta hyvä pysyä selvillä myös vastapuolen mielenliikkeistä. Fundamentalistikristityt ovat myös sosiologisesti kiintoisa ryhmä.

"Sekoittamisella" ja "manipuloinnilla" viitanneet siihen tosiasiaan, ettei sinulla ole mitään järkiargumentteja, joilla kaataisit vastapuolen esittämät perusteet lainsäädännön nykytilan heikkoudelle.

P.S. Vastapuolen "tuoksu" toimii varmasti myös toiseen suuntaan. Miksikö muuten pride-paraatien liepeillä liehuu vuodesta toiseen sinnikäs pikku kristittyjen joukko, jotka heiluttelevat bannereitaan ja pelottelevat paikalla olevia lapsia siinä määrin, että eräänäkin vuonna paraatin loppupisteenä toimineesta Kaivopuistosta jouduttiin poliisivoimin poistamaan muutamakin kristillinen sankari.

 

Vastaukset


Vieras

#7260 Re: Re: Re: Re: Kysymyksiä

2013-04-07 12:11:54

#7251: - Re: Re: Re: Kysymyksiä 

 Ai nytkö vasta Olli heräsikin vastaamaan? :)

Kiitos vahvan "SETA-propagandantuoksuisesta" kommentistasi. Eihän pantteri koskaan täplistään pääse: Kerran SETA:lainen, aina SETA:lainen. Ja myllytys sen kun jatkuu...

Onneksi valtaosa suomalaisista on kuitenkin järki-ihmisiä, jotka ymmärtävät ja puolustavat naisen ja miehen välistä avioliittoa, jota ei jokin 0,5 % marginaali voi muuksi muuttaa.

P.S. En ole vielä tavannut yhtään "kristittyä homoa", koska kristityn "perustuslaki" on Raamattu (Jumalan Sana), jossa homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä. Jatkuvassa synnissä (esim. homosuhteessa) elävää ei voi kutsua kristityksi.

taku

#7312 Re: Re: Re: Re: Kysymyksiä

2013-04-07 13:38:31

#7251: - Re: Re: Re: Kysymyksiä

Mikä tämä homoraamattu oikein on vaikka olenkin asioista lukenut niin tuosta en ole kuullut mutta olisi mielenkiintoista utustua voisiko joku valottaa minulle mikä se on tai laittaa inkin jollekin sivulle että voiisin tutustua