Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Bögarnas fel

/ #39414 Homoja ei siis syrjitä Suomessakaan...

24.07.2014 14:33

#39407: Homoja ei siis syrjitä Suomessakaan. - Naisen ja miehen avioliitto. EI homoille.

....kunhan vain eivät saa niitä oikeuksia, mitä kaikissa  muissa, riippumattomammissa ja edistyksellisemmissä länsi-Euroopan maissa on .

Ai i,niin mutta Suomihan onkin henkistä itä-Eurooppaa... meinasi ihan unohtua..

Ihan ilman minkäänlaisia viemäreitä ei muuten  Suomessa voi olla, jo säädösten direktiivien ja asetustenkaan mukaan, yksikään huusholli. Viemärien on oltava siinä kunnossa ,ettei niistä leviä minkäänlaisia tauteja ympäristöön (kuten esim. Afrikassa)

Jos jotain sellaista vaaraa ilmenee ,siitä on täällä heti tiedotus radiossa, josta meneillään oleva ohjelmayhteys katkeaa tiedotuksen ajaksi. Oletteko pannut merkille?

Teidän ´puhtaassa ´mielikuvituksessanne viemärit taas lähinnä liittyvät analogisesti ihmisen anatomiaan ja anaali-toimintaan .

Kysyttekö esim. vaimoltanne :" Kultaseni ,vetääkö viemärisi tänään, vai onko se taas tukossa?"

Vaihdatteko lastenne ja vanhustenne "vuotavat viemäritiivisteet " säännöllisesti ? Hyi, eikö se olekin saastaisinta mitä maailmassa voi olla !!!!

Eikö siitä saa jo varman HIV-tartunnan!

Leivotteko ja laitatteko vielä paljain käsin sen jälkeen ruokaa vieraillenne? Hui kauheaa-kotinnehan on varsinainen AIDS:in  pesä !

Entä levittääkö koko perheenne paikkakunnallanne AIDS:ia?

Ettekö tiedä ,että avioliitto on nimenomaan AIDS:in  vähentämistä eikä lisäämistä varten ?

Tehän ette syrji meitä ,te vain puhutte meistä tällä tavalla kivasti ,niinkuin tietysti  itsestänne ja kaikista muistakin ihmisistä.Eihän se ole mitään syrjintää. Näinhän ihmisistä on tapana puhua....