Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#37951 Re: Re: Re: Mitä on homous/lesbous ?

06.07.2014 06:51

#37948: Homous on rappiotila. - Re: Re: Mitä on homous/lesbous ?

 

 

 

Kansainvälisesti homousbuumiin liittyy "pää pensaassa peiton alle-buumi,"   jossa korrektisuussyistä mennään laput silmillä seksitautien suhteen ja vaietaan ammatillisista tosiasioista.  Amerikassa nuorten sairastuneiden seksivälitteisiä tauteja kantavien tyttöjen määrä on lähtenyt valtavaan nousuun.  Suomessa on tarjolla rokotusvaihtoehto,  sikainfluenssa-rokotuksen riskien vielä ollessa hyvin muistissa kuitenkin pelätään tätä mahdollisuutta.: 

"Huonolla tiellä

Terveydenhoitajat ovat huolissaan tilanteesta. Yksi syyllinen varmastikin on H1Ni -rokote ja huonot kokemukset, mutta tässä tilanteessa vastuuta vieritetään vanhempien suuntaan.

- 14-15-vuotiaat tytöt, eiväthän he ajattele syöpätauteja tai tulehdustauteja. Kyllä heillä on muut ajatukset vielä mielessä tuossa iässä . Vanhemmat, joilta lupaa on kysytty, muistelevat varmasti possurokotusaikaa ja myös sitä, etteivät heidän nuorensa harrasta vielä seksiasioita. Siksi tätä ei nähdä niin tarpeelliseksi, miettii Jouppi.

Hänen mielestään nyt ollaan huonolla tiellä. Terveysneuvontapisteessä käyvien nuorten alle 25-vuotiaista naisten löydökset saavat huolestumaan, mikäli ennaltaehkäisevä rokote ei kelpaa.

- Näissä alle 25-vuotiaiden papa-kokeissa löytyy paljon tulehdustauteja ja solumuutoksia, joilta tämä rokote estää ja suojaa.


Siksi tarvitaan kristillisestä arvopohjasta nousevaa estoa oman fyysisen ja sitä kautta myös henkisen ja  hengellisen identiteettinsä liian varhaisesta  jakamisesta maailman markkinoilla!  Ja suojautumisesta vakavilta,  paljon kärsimystä tuottavilta,  kuolemaan johtavilta sairauksilta!

Tämä tosin on helpommin sanottu kuin tehty,  että sujuisi hyvässä  ilmapiirissä,  siitä huolimatta että nuori on kaikkien tuulten vietävissä,  jos kaveripiiri sattuu olemaan kaikkien tuulten vietävissä!  


Vieras

#37952 Re: Re: Re: Homoja kiinnostaa siis vain elukat ?

06.07.2014 06:56

#37926: - Re: Re: Homoja kiinnostaa siis vain elukat ?

 

 

Heippatirallaa!    En hei saanut vielä vastausta tähän:
minkälaisia
saavutuksia itse omalla kohdalla arvostat elämässäsi?


Vieras

#37953

06.07.2014 07:07

Päivän Sana

Niin Jeesus sanoi hänelle: "'Jos voit!' Kaikki on mahdollista sille, joka uskoo".

Mark. 9:23 (KR33/38)
http://raamattu.uskonkirjat.net/daily.html


Vieras

#37954 Re: Re: Re: Re: Re:

06.07.2014 07:14

#37935: - Re: Re: Re: Re:

Muotivaate  Pariisista!

4.7.2014 klo 7:27 | päivitetty 4.7.2014 klo 7:27

Naisten körttipuvun juuret löytyvät Pariisin huippumuodista

Seinäjokelainen tekstiilialan opettaja Riitta Linnola-Jokiranta havaitsi omistavansa ainutlaatuista tietoa naisten körttipuvun valmistuksesta, kun hän neljä vuotta sitten ilmoittautui osallistujaksi körttipuvun ompelukurssille.

http://img.yle.fi/uutiset/pohjanmaa/article7334492.ece/ALTERNATES/w580/k%C3%B6rt...

Juhla-asuksi muovautunut naisten körttipuku valmistetaan nykyään perinteisen mallin mukaisesti pitkähelmaisena. Kuva: Yle

Käsi- ja taideteollisuusalaa opiskellut Riitta Linnola-Jokiranta kohtasi 30 vuotta sitten yllättäviä vaikeuksia naisten körttipukua käsittelevän päättötyönsä kanssa.

Sen paremmin Herättäjä-yhdistyksestä kuin Museovirastostakaan ei löytynyt tietoa puvun kaavoituksesta.

Lopulta Lapualta löytyi miesten körttipuvun valmistuksen taitanut vaatturi Sulo Mäkinen, jonka asiakkaan Niilo Ikolan kautta järjestyi kontakti naisten körttipuvun salat hallinneeseen lapualaiseen ompelija Kerttu Saariseen.

Tuolloin 70-vuotiaan Saarisen puheilla selvisi, ettei puvun kaavoja ollut edes olemassa.

- Körttiläisyyden mukaan olisi ollut liian maallista tai muodikasta tehdä vaatteita erillisten kaavojen mukaan. Pukuun tarvittavat kangaskappaleet piirrettiin kunkin asiakkaan mittojen mukaan suoraan kankaalle ja leikattiin, Riitta Linnola-Jokiranta selvittää.

Hän taltioi vuoden 1984 opinnäytetyöhönsä Kerttu Saarisen opastaman tavan naisten körttipuvun valmistuksen vaiheista ja myös laati puvulle puuttuvat kaavat.

Ompelukurssilainen rekrytoitiinkin opettajaksi

Linnola-Jokirannan nuorena opiskelijana hankkima tieto-taito tuli vuosien jälkeen tarpeeseen vuonna 2010, kun körttipukuseminaarin yhteydessä järjestetylle pukuompelukurssille lupautunut opettajakaan ei ollut kuin joskus nähnyt körttipuvun.

Kurssia puuhannut lapualainen Heli Karhumäki kertoi, että Rovaniemellä asuvalla 100-vuotiaalla Kerttu Saarisella olisi kaivattu osaaminen, mutta häntä ei tohdittu enää korkean iän vuoksi vaivata asialla.

Kurssin opettajapulma ratkesi siinä paikassa, kun selvisi että tarvittava tietous oli kurssilaiseksi ilmoittautuneella Linnola-Jokirannalla tallessa.

Körttipuvussa on körtit

Naisten körttipuku soveltuu miesten pukua paremmin omatoimiompelijoille ohuemman kankaan ja yksinkertaisempien työvaiheiden ansiosta.

- Aloittelijakin selvinnee naisten puvun teosta 4-5 päivässä, Linnola-Jokiranta arvioi.

Alunperin käsikudotusta villakankaasta valmistettu puku tehdään nykyään villakrepistä ja viskoosisatiinista. Asuun kuuluu alushame, liivihame, yläosa eli röijy sekä siniraitainen hartiahuivi. Körteiksi puolestaan nimitetään puvun lantio-osassa olevia taitoksia.

http://yle.fi/uutiset/naisten_korttipuvun_juuret_loytyvat_pariisin_huippumuodista/7334454

 

Homous on rappiotila.

#37955 Homous ohjaa pedofiliaan

06.07.2014 07:28

Amerikan homoilla on havaittu myös,pedofilia taipumuksia kun entiset kemut ei riitä. Homoudelle ei riitä normaali elämä, vaan pitää sotkea viattomien elämäkin. Tällainen toiminta on myös Hollannissa mm. pedofilia puolueen kautta tullut julkisuuteen.
Suomessa voidaan estää tällainen kehitys kokonaan. Lakivaliokunta hylkäsi ja syksyllä Eduskunta tulee hylkäämään homoliitot ja adoptiot homoille sekä homohivin levittämisen vähentäminen THL joten nyt isät ja äidit on vaikuttamisen aika.
homoille on laitettava rajat.

#37956 Re: Re: Re: Re: Mitä on homous/lesbous ?

06.07.2014 07:35

#37951: - Re: Re: Re: Mitä on homous/lesbous ?

Vanhempien tulee päättää miten nuoren turvallisuus hoidetaan. Se vaatii joskus kovia ja kipeitä päätöksiä. Kaikki päätökset eivät tietenkään ole nuoren mieleen, mutta ymmärtävät sen myöhemmin.Homot ovat saaneet oikeeta eheytyshoitoo kun ovat eksyneet näille kulmille. Homous loppuu oikealla eheytys hoidolla hyvin äkkiä. Samana päivänä. Eikä oo senjälkeen ollu ongelmia. Nuoret pitävät ja haluavat selkeitä rajoja. Rajojen laittaminen on vanhempien tehtävä.


Vieras

#37957 Re: Re: Re: Re: Homoja kiinnostaa siis vain elukat ?

06.07.2014 07:55

#37952: - Re: Re: Re: Homoja kiinnostaa siis vain elukat ?

Tämä ei nyt ole mikään itsekehupalsta.

Jotain rajaa jeesuspersuillekin

#37958 Re: Homous ohjaa pedofiliaan

06.07.2014 08:05

#37955: Homous on rappiotila. - Homous ohjaa pedofiliaan

Homouden ja pedofilian rinnastaminen on rikoslain rangaistavaksi määärittelemä herjaus ja ihmisryhmään kohdistettuna vihapuhetta.

Seuraavasta vastaavanlaisesta ilmoitan suoraan nettipoliisille.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

06.07.2014 08:09


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

06.07.2014 08:11


Bögarnas fel

#37961 Re: Re: Re: Mitä on homous/lesbous ?

06.07.2014 08:39

#37950: Hiv ja aidsi tappaa. - Re: Re: Mitä on homous/lesbous ?

Kukahan tässä  ei ymmärrä lukemaansa tekstiä ?

Ethän sinä osaa muuta sanoa  kuin jankata samoja hölmöyksiäsi kommentista toiseen .

Oletko itse muuten  edes lukenut sitä THL:n tilastoa ,johon aina viittaat? Tiedoksi muuten :TUTKIMUS ei käsitteenä tarkoita ollenkaan  samaa kuin TILASTO

.Väitätkö muka  ,että olet pystynyt omatoimisesti  tutustumaan johonkin lääketieteen alan pro-gradu tutkimukseen tai lisensiaattityöhön?  Ethän sinä osaa muutaman lauseen viestissäsikään kirjoittaa edes äidinkielen yhdyssanoja oikein !

Ja jostain tutkimuksista vielä puhut!

Aivan naurettava väite.Tiedätkö niistä tilastoista kuinka monta ihmistä Suomessa on AIDS:iin kuollut ?

Freddy Mercury oli hieno mies ja valtavan arvostettu muusikko.Esim. hänen ´Band Aid´-konserttikeräyksensä tuotti suuret määrät ruoka-apua kehitysmaiden nälkäänäkeville ihmisille.

Jos muuten  menisit Lontoossa jossain väärässä paikassa laukomaan hänestä jotain tuollaista, mitä tuossa kommentissasi täällä   sepustelet ,niin voisi hyvinkin olla että kotimatkasi sujuisi ilman etuhampaita.

Homous syrjii tasa arvoa.

#37962 naisen ja miehen avioliitto ei syrji ketään.

06.07.2014 09:13

Eu ihmisoikeus tuomioistuin toteaa ettei naisen ja miehen avioliitto syrji ketään siis ei homojakaan. Homot valehtelee täällä jatkuvasti että heitä syrjii kaikki muut paitsi homot itse. Käytännössä homot syrjii itse itseään, koska eivät ymmärrä sitä että homous itsessään on ihmisyyttä syrjivä. Homous on yksi sukupuolista siis syrjii tasa arvoa räikeimällä tavalla mitä voi syrjiä.

Vieras

#37963

06.07.2014 09:44


SITTEN VIHREITTEN KANNANOTTOA:

"Ja pitää varoa, ettei oma avomielisyys lopu siinä pisteessä, kun oma kiinnostus, halu tai ymmärrys loppuu, vaan täytyy uskaltaa mennä välillä myös oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Tämä koskee erityisesti mm. insestilainsäädäntöä ja erilaisten fetissien (muk. lukien, kyllä, myös lajirajat ylittävän seksin) säätelemistä."

http://ottolehto.puheenvuoro.uusisuomi.fi/112677-vihre%C3%A4t-nuoret-vapaata-seksi%C3%A4-kaikille



Ornitologian harrastaja

#37964 Re: naisen ja miehen avioliitto ei syrji ketään....kops kops

06.07.2014 10:07

#37962: Homous syrjii tasa arvoa. - naisen ja miehen avioliitto ei syrji ketään.

Homot valehtelee, homot valehtelee, kops,kops nok,nok nok,Polly tahtoo keksin avioliitto ei syrji ketään kops,kops nok nok, toinen sukupuoli puuttuu kops kops ,toinen sukupuoli suuttu Polly tahtoo keksin   nok nok....

Homous on epätasa arvoa.

#37965 Re:

06.07.2014 10:08

#37963: -

Viherhomot menettää ääniä seuraavissa eduskuntavaaleissa.

Bögarnas fel

#37966 Onko sinulle kukaan kertonut ?

06.07.2014 10:20

#37962: Homous syrjii tasa arvoa. - naisen ja miehen avioliitto ei syrji ketään.

Ettei kommenteissasi ole päätä eikä häntää ja ettei niissä ole järjen hiventäkään.

Olet siis aika pöljä.    Otan osaa...

hiv ja aidsi tappaa.

#37967 hiv on homojen kansantauti

06.07.2014 10:38

hivi tulee kun rypee viemäreissä ja vielä vapaaehtoisesti.
Avioliittoa ei sotketa homohivi porukoihin.

Vieras

#37968 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

06.07.2014 10:40

#37954: - Re: Re: Re: Re: Re:

 

Se on saattanut olla aikanaan käyttökelpoinen arkivaate,  vai?   Ja taitoo on tarvittu,  että on suoraan kankaalle leikattu,  olis siinä meikäläisen taidoilla mennyt usiampi kangaspakka hukkaan.  Vanhoja asioita kuullessa tulee mieleen,  miten valtava taitomäärä esim naisihmisillä  on maatalouskulttuurissa ollut,  joka on siirtynyt polvelta toiselle.  
Eritoten huomasin luonnon tarkkailun,   erilaisten tekijöiden vaikutuksen  toisiinsa,  olleen erittäin  osuvaa omalla äidilläni myös.  Kiitos Äiti rakas!

No materiaali onneksi on tänä päinänä varmaan miellyttävämpää,  viskoosisatiinin ja villakrepin yhdistelmä.  Siunattuja äidit,  jotka saavat ymmärryksen opettaa lapsilleen taivaan tien!


Vieras

#37969 Re: Re: Re: Re: Re: Mitä on homous/lesbous ?

06.07.2014 10:45

#37956: homoille on laitettava rajat. - Re: Re: Re: Re: Mitä on homous/lesbous ?

 

 

Tuossa kohtaa kyllä olet toiminut varmaan viisaasti,  vaikka joku "nykyajattelija,"  voisi ruveta arvostelemaan liian autoritäärisestä kasvatuksesta.    Mutta kyllä täytyy sanoa,  että saatoit tempaista tulesta oman nuoresi.

Ajatteletko kuitenkin,  että nuoret myös ovat erilaisia,  ja kohtelisit jotain toista kenties eritavalla vastaavassa tilanteessa?


Vieras

#37970 Idiootti väite...

06.07.2014 10:46

#37967: hiv ja aidsi tappaa. - hiv on homojen kansantauti

...mutta toisaalta: idiootin kanssahan  on turha yrittää keskustella mistään....


Vieras

#37971 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mitä on homous/lesbous ?

06.07.2014 10:49

#37969: - Re: Re: Re: Re: Re: Mitä on homous/lesbous ?

 

 

Vieläköhän päästäis kuulemaan kenties parhaita Herättäjäjuhlilta:  Jos tuon sais tänään toimimaan suorana linkkinä:

PÄÄTÖSSEURAT ALKAVAT KLO 14
Herättäjäjuhlat 2014     Ei onnistu tänäänkään,  laitan  sivulle klipin,  niin siitä pääsee itse aukaisemaan kuunteluyhteyden:

http://www.h-y.fi/kuvat/herattaja-4013-3d3c392f8970096af4df2fc1507708fb.png?v=14...

Herättäjäjuhlat 2014                     http://www.h-y.fi/1627-korttiradio    Jos yhteys katkeaa syystä tai toisesta,  klikkaa uudelleen!



hiv on homojen kansantauti.

#37972 eu tukee naisen ja miehen avioliittoa.

06.07.2014 10:56

Homoudessa ei kannata aikaansa kuluttaa. Homuodessa ei ole tulevaisuutta.
hiv ja aidsi tappaa ja vielä vapaaehtoisesti.

Naisen ja miehen avioliitossa on tulevaisuus.

Vieras

#37973 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mitä on homous/lesbous ?

06.07.2014 11:02

#37971: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mitä on homous/lesbous ?

 

 

 

 

 

"EI SIELTÄ KOSKAAN KUIVIN SILMIN LÄHDE" 

LAPUAN   HERÄTTÄJÄJUHLIEN PÄÄTÖS-SEURAT,

 

päättyen yhteiseen polvirukoukseen ja Herraa Hyvää Kiittäkää virteen.

Körttiradio

Lapuan Herättäjäjuhlien lähetykset

Körttiradiota voi kuunnella netissä kaikkialla maailmassa 4.-7.7.2014. Nettiradiosta sekä pääkaupunkiseudun ja Sievin lähettimien kautta ohjelmaa tulee Herättäjäjuhlien aikaan ympäri vuorokauden.

 

Toistetaan

 

Sievi 87.8 MHz

Helsinki 105.8 MHz

Iskelmä Pohjanmaa

 

Pe 4.7. klo 15.45 – 20.00

La 5.7. klo 8.15 – 20.30

Su 6.7. klo 7.45 – 16.00

 

Lähettimet ja taajuudet:

  • Lapua 96.9 MHz
  • Kurikka 92.3 MHz
  • Alajärvi 104.3 MHz
  • Kokkola – Pietarsaari 105.9 MHz
  • Kristiinankaupunki 105.1 MHz
  • Ähtäri 97.8 MHz
  • Kaapeliverkoissa mm. Seinäjoki ja Vaasa 104.3 MHz

 

 



 

 


Vieras

#37974 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

06.07.2014 11:10

#37968: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

"Se on saattanut olla aikanaan käyttökelpoinen arkivaate"

Just, kyllä tuo Ylen juttu kertoo samaa:

"Naisten körttipuku oli alunperin 1600-luvun Pariisin muotihuoneista lähtöisin oleva vaate, joka saavutti suosiota muun muassa Pietarissa. Suomeen asu rantautui noin vuosisadan myöhemmin, jolloin se ei enää ollut muotivaate vaan rahvaan asu.

Herännäisyyden tunnusasuksi se muotoutui 1800-luvun loppupuolella, kun herännäisväki ei mielinyt omaksua säätyläisten koristeellisempaa pukeutumistyyliä.

Puvun käyttötapa on vuosien saatossa muuttunut moneen kertaan. Ennen vanhaan körttipuvun käyttöön siirtyneet pitivät sellaista aina. Tänä päivänä asusta on tullut perinteitä kunnioittava juhlapuku.

- 30 vuotta sitten kirjoitin päättötyöni loppuun uskovani, että perinteinen körttipuku herää vielä joskus uudelleen käyttöön. Sellaisen teosta innostuneita onkin nykyään monia, Riitta Linnola-Jokiranta iloitsee."



Vieras

#37975 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mitä on homous/lesbous ?

06.07.2014 11:12

#37973: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mitä on homous/lesbous ?

 

 

 

 

 

"Voisiko mikään muu olla niin voimakas todistus Kristuksesta  tänä toisen yläpuolelle asettumisen aikana,  kuin oman pienuuden tunto?

 

 

Pääjuhlan puheesta.