Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #37951 Re: Re: Re: Mitä on homous/lesbous ?

06.07.2014 06:51

#37948: Homous on rappiotila. - Re: Re: Mitä on homous/lesbous ?

 

 

 

Kansainvälisesti homousbuumiin liittyy "pää pensaassa peiton alle-buumi,"   jossa korrektisuussyistä mennään laput silmillä seksitautien suhteen ja vaietaan ammatillisista tosiasioista.  Amerikassa nuorten sairastuneiden seksivälitteisiä tauteja kantavien tyttöjen määrä on lähtenyt valtavaan nousuun.  Suomessa on tarjolla rokotusvaihtoehto,  sikainfluenssa-rokotuksen riskien vielä ollessa hyvin muistissa kuitenkin pelätään tätä mahdollisuutta.: 

"Huonolla tiellä

Terveydenhoitajat ovat huolissaan tilanteesta. Yksi syyllinen varmastikin on H1Ni -rokote ja huonot kokemukset, mutta tässä tilanteessa vastuuta vieritetään vanhempien suuntaan.

- 14-15-vuotiaat tytöt, eiväthän he ajattele syöpätauteja tai tulehdustauteja. Kyllä heillä on muut ajatukset vielä mielessä tuossa iässä . Vanhemmat, joilta lupaa on kysytty, muistelevat varmasti possurokotusaikaa ja myös sitä, etteivät heidän nuorensa harrasta vielä seksiasioita. Siksi tätä ei nähdä niin tarpeelliseksi, miettii Jouppi.

Hänen mielestään nyt ollaan huonolla tiellä. Terveysneuvontapisteessä käyvien nuorten alle 25-vuotiaista naisten löydökset saavat huolestumaan, mikäli ennaltaehkäisevä rokote ei kelpaa.

- Näissä alle 25-vuotiaiden papa-kokeissa löytyy paljon tulehdustauteja ja solumuutoksia, joilta tämä rokote estää ja suojaa.


Siksi tarvitaan kristillisestä arvopohjasta nousevaa estoa oman fyysisen ja sitä kautta myös henkisen ja  hengellisen identiteettinsä liian varhaisesta  jakamisesta maailman markkinoilla!  Ja suojautumisesta vakavilta,  paljon kärsimystä tuottavilta,  kuolemaan johtavilta sairauksilta!

Tämä tosin on helpommin sanottu kuin tehty,  että sujuisi hyvässä  ilmapiirissä,  siitä huolimatta että nuori on kaikkien tuulten vietävissä,  jos kaveripiiri sattuu olemaan kaikkien tuulten vietävissä!