KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Villipedon omistaja

#2754 Vanhan jäsenen kommentteja

26.11.2011 19:15

Totta on, että KKY:ssä on vuosien varrella ollut erilaisia epidemioita , mikä on aivan luonnollista.Mutta ennen niistä vain ei nostettu äläkkää. Henkilökemiat nähdäkseni on syynä siihen, että nyt nostettiin. Taisi käydä pj TK kunnian päälle, kun PP alkoi toimia liian aktiivisesti, pj TK kai pelkäsi menettävänsä puheenjohtajuuden hänelle ja siksi alkoi mustamaalaus.
Aikaisemmin , kun Heli K pyrki puheenjohtajaksi, niin silloinkin pj TK haukkui ehdokkaan ja sai aikaiseksi uudet vaalit, jossa TK sitten valittiin puheenjohtajaksi. Vaali, jossa Heli K valittiin puheenjohtajaksi onnistuttiin siis pj TK toimesta mitätöimään.
Pahalta tuntuu PP , Heli K ja monien muiden mustamaalattujen puolesta.
Me rivijäsenet emme todellakaan hyväksy hallituksen linjausta hylätä heikoimmassa asemassa olevat kissat !
Uusi, kenttätyötä arvostava puheenjohtaja todella tarvittaisiin KKY:en johtoon ennenkuin KKY:en maine täysin menee.
Rivijäsenet ei myöskään kannata palkallista taloudenhoitajaa. Lakimiehen palkkiotkin pitäisi pj TK itse maksaa omasta pussista, sillä pj TK tämän sodan aiheutti hylkäämällä heikoimmassa asemassa olevat kissaraukat.

Vastaukset


Vieras

#2755 Re: Vanhan jäsenen kommentteja

2011-11-26 19:34:49

#2754: Villipedon omistaja - Vanhan jäsenen kommentteja

Noinhan asia on MUTTA miksi vuosikokouksessa jyrää vain pj TK kannattajineen!? Miksei siellä ole teitä toisinajattelijoita!! Olisikohan viimeinkin aika teidän, joilla on järki päässä ja sydän paikallaan alkaa toimia?!?

Matti Toivonen

#2763 Re: Vanhan jäsenen kommentteja

2011-11-27 17:24:21

#2754: Villipedon omistaja - Vanhan jäsenen kommentteja 

Mielenkiintoista luettavaa ja kaikki totta vuodelta 2006. Varmistin väitteesi ja samassa yhteydessä IRTISANOUTUI KOKO HALLITUS yhtä lukuunottamatta, kun Kanervo valittiin uusintakokouksessa puheenjohtajaksi. Kokouksen yhteydessä KKY:stä IRTISANOUTUI 13 KESKEISINTÄ KKY:N TOIMIJAA. Syyksi he ilmoittivat Terttu Kanervon toiminnan! KOKO YHDISTYKSEN TOIMINTA KÄYTÄNNÖSSÄ PYSÄHTYI!

Nyt kun oli käräjäoikeudessa monta juttua Peltoniemien ja Fabritiuksen kantamina, niin oli kyllä NAURETTAVAA, kun KKY syytti T. Peltoniemeä siitä, kun hallituksen varajäsen Terhi Salo oli eronnut hallituksesta Peltoniemen painostuksen takia. SO WHAT? Viimeksi kun 13 tärkeintä toimijaa otti hatkat Kanervon takia, niin KKY:n Kanervoarmeija taputti käsiään. Ihme hommaa. Nyt ne itkee jonkun Salon perään. Ja se Marko Karikin todisti samaa väitettä. En kyllä usko koko juttua.

?

#2766 Re: Vanhan jäsenen kommentteja

2011-11-28 08:50:41

#2754: Villipedon omistaja - Vanhan jäsenen kommentteja 

 Mikä oli perusteena uuusillle vaaleille?