KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Meidän edustajajäsen
Vieras

#771 Re: Terttu Kanervo

02.02.2011 17:58

#751: Carmen - Terttu Kanervo 

 Mielenkiintoinen asenne sinulla Carmen tähän asiaan. Kukaan ei halua riidellä, mutta Terttu Kanervo ei anna muunkaanlaiseen toimintatapaan mahdollisuutta. Hän on ajanut koko yhdistyksen toiminnan alas nyt muutamassa kuukaudessa ja miksi? Sen tekijän pelossa, että hänet syrjäytetään puheenjohtajan pallilta, koska hän ei ole kykenevä enää siihen työhön. Pelko on kyllä täysin aiheellinen, mutta eikö Tertun olisi jo aika väistyä suosiolla ja jättää tehtävät häntä nuoremmille henkilöille, joilla on uutta puhtia toimen jatkamiseen. Terttu valittaa muutenkin työtehtävien määrää ja että ei jaksa tehdä niitä.

Me olemme tämän yhdistyksen jäseniä ja yhdistys kuuluu sen jäsenille eli MEILLE! Terttu Kanervo ei omista tätä yhdistystä millään tavalla. ME olemme lahjoittaneet yhdistykselle paljon rahaa ja myös paljon työvoimaamme ja haluamme jatkaa myös työtä KKY:n toiminnan parissa kissojen hyväksi. Mikä siinä on vaikea ymmärtää? KKY on siis minunkin yhdistykseni siinä kuin jonkun muun jäsenen. Terttu Kanervo on perustaja ja jäsen, mutta omaa sen enempää valtaa kuin kukaan muukaan yhdistyksessä.

Vastaukset

carmen
Vieras

#777 Re: Re: Terttu Kanervo

2011-02-02 18:31:34

#771: Meidän edustajajäsen - Re: Terttu Kanervo 

 Olet siinä aivan oikeassa, että KKY tarvitsee uutta verta johtoonsa, mutta onhan totta, että se on ollut hyvin vaikeeta  täyttää sitä  paikkaa pätevällä "nuorella " henkilöllä, koska paikka on tuulinen ja siihen ei ole ollut aikaisemmin halukkaitakaan, mutta nyt kummallinen into Peltoniemillä saada pj, paikka, vaikka eihän PP:k..n niin nuori ole. Tärkeintähän kuitenkin on, että henkilö on taitava, osaava ja ihmisten kanssa toimeentuleva, kissojen kanssahan kyllä aina tulee toimeen.