KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Jäsen vielä

#2265 Anteeksi, Timo !

24.09.2011 16:40

Luulin , että halusit puheenjohtajaksi. Kuitenkin se on totuus, että ne joita on ehdotettu tai , jotka itse ovat ilmaisseet halukkuutensa puheenjohtajiksi, niin he ovat aina olleet Tertun mielestä hankalia persoonia.

Kissafanissa 3/2011 s.68 KKY ry:n puheenjohtaja Terttu Kanervo sanoo, että ristiriidassa on luultavasti kyse vain rahasta ja vallasta.

Kenellähän se on vallanhimo???? Eiköhän se ole puheenjohtajalla itse, kun ei hyväksy muita puheenjohtajaksi ja Tertun entiset kannattajat taas eivät haluaa vanhaa ihmistä loukata ja kannattaa nuorempia.

Noin alas siis on menty KKY:ssä.

Kyse ei todellakaan ole vallanhimosta muilla kuin Tertulla, hallituksen päätöstä vastustavat haluavat vain auttaa hädänalaisimmassa asemassa olevia kissoja.

Loukuttaa voi yksityinen ihminenkin villejä/puolivillejä kissoja, mutta ennen loukutusta tulee kuitenkin ottaa yhteyttä viranomaisiin lähinnä virkaeläinlääkäriin ja sopia käytännöstä hänen kanssaan. Loukutettuja kissoja voi itsekin siis hoitaa, jos pystyy, mutta kissoista tulee aina ilmoittaa paikkakunnan löytöeläinhoitolaan.

Karanteenipaikka olisi hyvä asia ja itse kannattaisin Pirjon asuntoa karanteenipaikaksi, koska Pirjo pyytääkin kissoja. Valitettavasti vain Tertun klaani erotti aktiivisimman jäsenen, mitä enemmistö jäsenistöstä ei hyväksy.

Jäsenistön enemmistö haluaa, että rahoja käytetään kissojen hyväksi eikä taloudenhoitajan palkkaan. Laadukas ruoka, matolääkkeet, hiekka, eläinlääkäri jne maksaa , kukaanhaan ei ole halunnutkaan palkkaa . Mielestäni on myös oikein, että loukutusreissujen bensakulut korvataan, jos sama henkilö ajelee paljon. (Ei kilometrikorvauksia, vaan bensakulut.)

Vastaukset

Minäkin olen jäsen toistaiseksi

#2266 Re: Anteeksi, Timo !

2011-09-24 20:36:05

#2265: Jäsen vielä - Anteeksi, Timo ! 

Olen niin samaa mieltä asiasta! En olisi voinut paremmin kommentoida asiaa!

Yleensä ihmiset syyttävät toisia siitä, mihin tietävät itse syyllistyvänsä, mutta eivät pysty sitä itsessään kohtaamaan! On helpompaa kaataa loka toisen päälle!


Vieras

#2270 Re: Anteeksi, Timo !

2011-09-25 11:34:37

#2265: Jäsen vielä - Anteeksi, Timo !

"Karanteenipaikka olisi hyvä asia ja itse kannattaisin Pirjon asuntoa karanteenipaikaksi, koska Pirjo pyytääkin kissoja."

Eiköhän se Pirjon asunto ole myös KOTI. Pirjo ei menettänyt mitään irtautuessaan KKY,stä MUTTA todellakin KKY menetti työteliään ja arvokkaan vapaaehtoistoimijan!! Itseasiassa KKY toiminnallaan ja päätöksillään menetti keväällä PALJON!!

Karanteenipaikka on välttämätön tämänkaltaisessa toiminnassa MUTTA  että ehdottaa ja  kannattaa sitä että toisen kodista tehdään sellainen?!?

Olisitko itse valmis uhraamaan ja laittamaan oman kotisi kissojen karanteenipaikaksi?!?Tiedätkö mitä se käytännössä tarkoittaa?

Kenekään koti ei sovellu karanteenipaikaksi, koti on koti ellei sitten halua sitä muuttaa karanteenipaikaksi...silloin lähtee KAIKKI matot laittialta, KAIKKI kangaspäälliset huonekalut ja huonekalut yleensäkin minimiin ja tilalle helposti desinfioitavia ja puhdistettavia huonekaluja pöytiä ja tuoleja, häkkejä kissoille ja sulkutilojen takana olevia eristyshuoneita joissa juuri maastosta tulleet kissat ovat seurannassa riitävän ajan ja tämä karanteenipaikka on säännöllisesti desinfioitava kaikkineen...tässä muutamia seikkoja mainitakseni..ja tällaisen keskelläkö oletat jonkun asuvan!?

Muuten kommentistasi kuitenkin käy ilmi se että sinulla on järki, arvot ja sydän paikallaan ja olen muilta osin täysin samaa mieltä kanssasi.

Timo P.

#2271 Re: Anteeksi, Timo !

2011-09-25 12:40:04

#2265: Jäsen vielä - Anteeksi, Timo !

Anteeksipyyntösi hyväksytty.

Oletan, että väärinkäsityksenne on johtunut KKY:n omasta virheellisestä kirjoittelusta, josta aiemmassa viestissäni kerroin.

Minkään yhdistyksen taholta ei ole tullut virallista ehdotusta kotiosoitteessamme mahdollisesti toimivasta karanteenitilasta.

Jos sellainen tulee, niin siinä vaiheessa arvioimme tilanteen vaimoni Pirjon kanssa. Karanteenitiloja varten on tietysti investoitava (taas!) ja niitä rahoja emme enää ota omasta pussistamme.

"Häkit" ym. tarvittava meillä on jo valmiina. Ne löysin viime syksynä Oriveden hyötyjätekeskuksesta...