Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Signal

#23625 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Salajuoni" olikin vain jo aiemmin tutkittua julkista tietoa

31.10.2013 17:34

#23610: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Salajuoni" olikin vain jo aiemmin tutkittua julkista tietoa

Ei ollut, eikä tarvinnut, eikä myyntipöytiäkään, ne hän kaatoi temppelissä, koska ne eivät sinne kuulu. Sak.14:21 ... Eikä ole enää sinä päivänä yhtään kaupustelijaa Herran Sebaotin temppelissä.

Hän ei myöskään tarjoillut myrkyllistä viiniä, jonka johdosta ihmiset kaatuivat selälleen taaksepäin.

Jes.28:7-13 ”Ja nämäkin horjuvat viinistä ja hoipertelevat väkijuomasta. Väkijuomasta horjuu pappi ja profeetta; he ovat sekaisin viinistä, hoipertelevat väkijuomasta. He horjuvat näyissä, huojuvat tuomioissa. Jes.28:8 Sillä täynnä oksennusta ja saastaa ovat kaikki pöydät-ei puhdasta paikkaa! Jes.28:9 "Keitähän tuokin luulee taitoon neuvovansa, keitä saarnalla opettavansa? Olemmeko me vasta maidolta vieroitettuja, äidin rinnoilta otettuja?

Jes.28:11 ”Niin, sopertavin huulin ja vieraalla kielellä hän on puhuva tälle kansalle, Jes.28:12 hän, joka on sanonut heille: "Tässä on lepo; antakaa väsyneen levätä, tässä on levähdyspaikka". Mutta he eivät ole tahtoneet kuulla. Jes.28:13 Niinpä on Herran sana oleva heille: "Käsky käskyn päälle, käsky käskyn päälle, läksy läksyn päälle, läksy läksyn päälle, milloin siellä, milloin täällä", niin että he kulkiessaan ”kaatuvat selälleen” ja ruhjoutuvat, että heidät kiedotaan ja vangitaan.”

Vastaukset


Vieras

#23627 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Salajuoni" olikin vain jo aiemmin tutkittua julkista ti

2013-10-31 17:45:51

#23625: Signal - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Salajuoni" olikin vain jo aiemmin tutkittua julkista tietoa

Ja tapahtui, että kun papit tulivat ulos pyhästä paikasta, täytti pilvi Jehovan huoneen. Eivätkä papit voineet pilven tähden seistä palvelemassa, sillä Jehovan kirkkaus täytti Jehovan huoneen. Silloin Salomo sanoi: ”Jehova itse sanoi, että hänen oli määrä asua sankassa hämäryydessä. Olen menestyksellisesti rakentanut sinulle huoneen ylhäiseksi asuinsijaksi, pysyvän paikan asuaksesi siinä ajan hämärään asti.” Sitten kuningas käänsi kasvonsa ja alkoi siunata koko Israelin seurakuntaa koko Israelin seurakunnan seisoessa. Ja hän sanoi edelleen: ”Siunattu on Jehova, Israelin Jumala, joka omalla suullaan puhui isälleni Daavidille ja omalla kädellään on antanut täyttymyksen, hän kun sanoi: ’Siitä päivästä lähtien, jona toin kansani Israelin pois Egyptistä, en ole kaikista Israelin heimoista valinnut yhtään kaupunkia, jonne rakennettaisiin huone, jotta nimeni pysyisi siinä, mutta minä valitsen Daavidin tulemaan kansani Israelin johtoon.’ Ja isäni Daavidin sydämenasiaksi tuli huoneen rakentaminen Jehovan, Israelin Jumalan, nimelle. Mutta Jehova sanoi isälleni Daavidille: ’Koska huoneen rakentaminen nimelleni on osoittautunut sydämenasiaksesi, olet tehnyt hyvin, sillä se on osoittautunut sydämenasiaksesi. Et sinä kuitenkaan rakenna sitä huonetta, vaan poikasi, joka tulee kupeistasi, hän rakentaa sen huoneen nimelleni.’ Ja Jehova ryhtyi toteuttamaan sanaansa, jonka hän oli puhunut, että minä nousisin isäni Daavidin sijaan ja istuisin Israelin valtaistuimella, niin kuin Jehova oli puhunut, ja rakentaisin huoneen Jehovan, Israelin Jumalan, nimelle ja sijoittaisin sinne paikan arkkua varten, jossa on se Jehovan liitto, jonka hän teki esi-isiemme kanssa tuodessaan heitä pois Egyptin maasta.” Sitten Salomo asettui seisomaan Jehovan alttarin edustalle koko Israelin seurakunnan eteen ja levitti kätensä kohti taivaita ja sanoi: ”Oi Jehova, Israelin Jumala, ei ole ylhäällä taivaissa eikä alhaalla maan päällä sinun kaltaistasi Jumalaa, joka pidät liiton ja säilytät rakkaudellisen huomaavaisuuden palvelijoitasi kohtaan, jotka vaeltavat edessäsi kaikesta sydämestään, sinun joka olet pitänyt palvelijaasi Daavidia, isääni, kohtaan sen minkä hänelle lupasit, niin että annoit lupauksen omalla suullasi ja olet omalla kädelläsi saanut aikaan täyttymyksen, kuten tänä päivänä. Ja nyt, oi Jehova, Israelin Jumala, pidä palvelijaasi Daavidia, isääni, kohtaan se minkä hänelle lupasit sanoen: ’Sinun sukuasi olevaa miestä ei karsita pois edestäni, istumasta Israelin valtaistuimella, jos vain poikasi pitävät huolen tiestään vaeltamalla edessäni, niin kuin sinä olet edessäni vaeltanut.’ Ja nyt, oi Israelin Jumala, pyydän, osoittautukoon lupauksesi, jonka olet palvelijallesi Daavidille, isälleni, antanut, luotettavaksi. Mutta asuuko Jumala todellakin maan päällä? Katso! Taivaisiinkaan, niin, taivasten taivaaseen, sinä et voi mahtua, saati sitten tähän huoneeseen, jonka olen rakentanut!