Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#23488 Re: "Salajuoni" olikin vain jo aiemmin tutkittua julkista tietoa

30.10.2013 11:48

#23443: - "Salajuoni" olikin vain jo aiemmin tutkittua julkista tietoa Ahvion kirja ei siis ole mitään "uutta ja ennen tuntematonta tutkimustietoa tuottava tutkimus, vaan suomalaiseen asiayhteyteen sovellettu ajankohtainen aatehistoriallinen yhteenveto jo aiemmin sekä akateemisesti tutkitusta että marxistien ja homoliikkeen omista lähteistä esille tuodusta."

Kiitos tiedosta. Kannattaa kaikkien lukea, sekä kuunnella Kafe Raamattu ohjelmaa.

Vastaukset


Vieras

#23491 Re: Re: "Salajuoni" olikin vain jo aiemmin tutkittua julkista tietoa

2013-10-30 12:21:33

#23488: - Re: "Salajuoni" olikin vain jo aiemmin tutkittua julkista tietoa

Ahvion kirja ei siis ole mitään "uutta ja ennen tuntematonta tutkimustietoa tuottava tutkimus, vaan suomalaiseen asiayhteyteen sovellettu ajankohtainen aatehistoriallinen yhteenveto jo aiemmin sekä akateemisesti tutkitusta että marxistien ja homoliikkeen omista lähteistä esille tuodusta."

 

Tämä tarkoittaa sitä, että Ahvio on koostanut pamflettinsa kääntämällä suomeksi sopivia katkelmia Yhdysvaltain republikaanien teekutsuliikettä lähellä olevien "tutkimusinstituuttien" propagandajulkaisuista ja liittämällä ne yhteen. Ahvio on käyttänyt mm. Alan Searsin ja Craig Ostenin teosta The Homosexual Agenda: Exposing the Pricipal Threat to Religious Freedom Today, jonka on julkaissut  fundamentalistikritillinen B&H Books -kustantamo.

Samaa tekniikkaa hyödyntäen Ahvio koosti aiemman vihkosensa Sukpuolineutraali avioliitto - miksi ei? Molemmat vihkoset on kustantanut saarnaaja Leo Mellerin kustannusyhtiö Kuva ja Sana. Meller kuuluu ensimmäisiin liikemiehiin, jotka toivat Suomeen amerikkalaismallisen uskonnollisuuden myyntikeinot. Ahvion sepusten, jotka ovat itse asiassa käännettyjä referaatteja, saama minimaalinen julkisuus osoittaa, ettei Suomi ole Yhdysvallat. Suomalaisten yleinen koulutustaso on korkeampi kuin yhdysvaltalaisilla, eikä uskonnollisesti perusteltu huuhaa mene Suomessa läpi.