Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#23162 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliiton perimmäinen tarkoitus

27.10.2013 11:07

#23145: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliiton perimmäinen tarkoitus

"Minäkin toivon, että homojen annettaisiin elää ihan rauhassa omaa elämäänsä. Toivoisin myös heidän itsensä olevan tyytyväisiä tähän, sen sijaan että yrittäisivät vallata itselleen tilaa yhteiskunnasta, jota he eivät tarvitse tasa-arvon tai suvaitsevaisuuden saavuttamiseksi."

Näin on, onhan heilläkin keskenään tasa-arvoinen rekisteröity parisuhdelaki, niinkuin meilläkin heteroilla tasa-arvoinen naisen ja miehen välinen. Olkoot homot homoja sellaisia kuin ovat, mutta antakaa meidän heteroiden olla heteroja. Mehän annetaan ja annettaiskin elää niiden rauhassa rekisteröidyssä parisuhteessaan, mutta ne eivät itse sitä tahdo, eivät halua, eivätkä anna heteroiden olla rauhassa, vaan pyrkivät saamaan ja viemään seuraamuksillaan naisen ja miehen välisen suhteeseen kuuluvia oikeuksia sekä aiheuttaen vaikeuksia elämäämme, syyttelemällä, syyllistämällä, alistamalla, nimittelemällä harhaanjohtavilla alentavilla sanoilla, heikentämällä avioliittolakiamme.

Avioliitto/laki on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

Vastaukset


Vieras

#23164 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliiton perimmäinen tarkoitus

2013-10-27 11:26:38

#23162: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliiton perimmäinen tarkoitus

 

Myös esimerkiksi Yhdysvaltain etelävaltioissa oli vielä tässä taannoin eri bussit, koulut ja avioliitot valkoihoisille ja värillisille. Tuollainen erottelujärjestelmä näyttää olevan ihanteesi.

 

 

 

 


Vieras

#23166 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliiton perimmäinen tarkoitus

2013-10-27 12:04:47

#23162: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliiton perimmäinen tarkoitus

Juuri tästä on kysymys. Esimerkiksi meikämanni on juuri sitä vastaan, että avioliittolakiin pyritään tekemään muutoksia avioliittolain muutosaloitteella, siis kansalaisaloite laiksi niin sanotusta tasa-arvoisesta avioliitosta. Siinä kansalaisaloitteessa asiat ovat pielessä jo ihan otsikkotasolta alkaen: "tasa-arvoinen...". Kansalaisaloitteen kannattajat pyrkivät saamaan nykyiseen avioliittolakiin muutoksia. Pitemmällä aikavälillä jos avioliittolaki muuttuisi, myös kirkkoa vaaditaan lain ja yleisen mielipiteen nojalla tarjoamaan kaikille vihkimistä tai ainakin avioliiton siunaamista, siis pitemmällä aikavälillä. Siinä vaiheessa nykyinen avioliittolaki naisen ja miehen välisenä olisikin jo heitettynä romukoppaan.

Yleensäkin ihminen on jotenkin sokaistunut kaventamaan miehen ja naisen välistä rikkautta sukupuolineutraaliin suuntaan. Nämä ovat valitettavia kehityskulkuja.


Vieras

#23167 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliiton perimmäinen tarkoitus

2013-10-27 12:16:12

#23162: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliiton perimmäinen tarkoitus

"Olkoot homot homoja sellaisia kuin ovat, mutta antakaa meidän heteroiden olla heteroja. Mehän annetaan ja annettaiskin elää niiden rauhassa rekisteröidyssä parisuhteessaan..."

Hmm, tarkoitatko sitä, että homojen ja heteroiden eron tärkein pointti on, että heteroilla on oltava oikeuksia, joita homoille ei sallita. Niitä ovat tällä hetkellä mm. adoptio-oikeus ja oikeus olla tulematta syrjityksi diskriminoivan parisuhdestatuksen takia työhönotossa.

"aiheuttaen vaikeuksia elämäämme, syyttelemällä, syyllistämällä, alistamalla, nimittelemällä harhaanjohtavilla alentavilla sanoilla, ..."

Jos olette täällä väittäneet julkisen homouden johtavan homouden tarttumiseen, pedofiliaan ja muuhun turmioon ja yritätte estää perustavanlaatuisten ihmisoikeuksien toteutumista, ei liene ihme, jos joku teitä täällä syyttää diskriminoinnista. Alistaminen lienee jo merkki alttiudestasi marttyyriasemaan, homojen asema tässä maassa on kaukana heteroja dominoivasta. Alentavia nimityksiä lienee singonnut puolin ja toisin. Toinen asia on, että esittämänne täysin kestämättömät perustelut vaatimuksillenne aiheuttavat luonnollisesti hilpeyttä, jota on vaikea salata, kun teille vastaa. Ja kun asiayhteys ei ole kovin hilpeä, se saattaa kanavoitua agressioksikin.