Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

toinen tyyppi

#21877 Re: Re: Uskovat ja homot

03.10.2013 07:09

#21865: - Re: Uskovat ja homot

"Tekeekö homouttaan julkisesti julistava lopulta eri lailla kuin jumaluskoaan julistava"

Tekee eri tavalla sillä homo ei yritä saada toista kääntymään homoksi niin kuin uskikset tekevät. Iso ero!

Ja uskiksen kaltaiset ihmiset (sorry yleistys) suorastaan vaativat että homot julistaisivat. Jos kaikki keskittyisivät rauhassa omaan napaansa niin tällaista polemiikkia ei tarvittaisi millään saralla. Mutta ihminenpä on kummallinen otus. Sille ei riitä rauha vaan kaikessa tylsyydessään pitää keksiä härnäämiskohteita niin kuin pikkuveli-isoveli akselilla.

Vastaukset


Vieras

#21894 Re: Re: Re: Uskovat ja homot

2013-10-03 14:03:26

#21877: toinen tyyppi - Re: Re: Uskovat ja homot

Toki on iso ero siinä, että homot eivät käännytä muita henkilökohtaisesti homoiksi. Mutta ajatus on kuitenkin, että homot haluavat kaikkien suhtautuvan siihen samoin kuin homot itse suhtautuvat. Tavallaan siis kuitenkin käännyttävät. He levittävät aatettaan.

En näe näyttöä sille, että "uskiksen kaltaiset ihmiset suorastaan vaativat" että homot julistaisivat. Tämä tunne nousee todennäköisesti homoista itsestään. Ymmärrän, että homot haluavat oikeuden olla homoja, ja tekevät työtä sen eteen. Aivan oikein, että maailma olisi paljon rauhallisempi, jos kaikki vain olisivat keskenään, mitä ovat. Mutta se ei tunnu riittävän homoillekaan. He haluavat vallata uusia alueita, ja siksi kokevat luonnollista vastustusta.

Perimmäinen kysymys onkin, mitkä alueet kuuluvat oikeutetusti homoille. Siinä on vielä tekemistä, ehkei Suomessa niinkään, mutta muualla ainakin. Homoilla pitää olla oikeus olla sekä ihmisiä että homoja, eikä heitä sen vuoksi saa vainota, kiusata tai halveksia.

Tämän jälkeen alkaa jo se harmaa alue, jossa oikeuksista ja oikeutuksesta käydään kädenvääntöä.