Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#21677 Re: Re: Re: Huhheijaa ja rommia pullo!

29.09.2013 20:06

#21646: - Re: Re: Huhheijaa ja rommia pullo!



"Kriitti homoseksuaalisuutta kohtaan on samaa kuin että kritisoisi sinisilmäisiä tai vasenkätisiä, tummaihoisista nyt
puhumattakaan."



Ei ole. Sinisilmäisyys ja tumma iho ovat fyysisiä, synnynnäisiä ominaisuuksia, mitä homous ei ole. Vasenkätisyys on toki nykytietämyksen mukaan osittain synnynnäistä, osittain ympäristövaikutteista kuten ihmisen seksuaalisuuskin (vasenkätinen oppii sitä paitsi oikea- tai kaksikätiseksi, mutta "oppiiko" homo heteroksi?), ja vaikka kummankin perusta luodaankin hyvin varhain, niitä ei kuitenkaan voi suoraan verrata.

Mutta ei tässä olla homoseksuaalisuutta kritisoimassa, eikä homoseksuaalista ihmistä varsinkaan. Se, mistä on puhe, on onko homoseksuaalisuudelle pakko suoda julkisempi asema kuin mitä sillä jo on. Jos asialle löytyy perusteluita puolesta tai vastaan, ne löytyvät homoseksuaalisuuden olemuksesta, ja siksi homoseksualismista täytyy puhua.

Homoseksuaalisuus on kuitenkin ihmiselle omakohtaisempi ja intiimimpi asia kuin vasenkätisyys, ja ymmärrettävästi siksi on altis herättämään vahvoja tunnemieltymiä siitä puhuttaessa. Tämä täytyy osapuolten ymmärtää, jotta keskustelun voisi pitää asiatasolla.

"Tämä kaikenlainen persujen harjoittama "kritiikki", kuten maahanmuuttokritiikki tai pakkoruotsikritiikki, on vain sanakikkailun taakse piilotettua vihaa ja syrjintää. Siitä et pääse mihinkään."

Voi se olla sitäkin. Se ilmenee tavasta, jolla "kritiikki" tuodaan esille. Mutta kuten homoutta, myös maahanmuuttoa ja pakkoruotsia on voitava kritisoida ilman, että negatiivisen kritiikki automaattisesti leimattaisiin syrjimiseksi ja vihapuheeksi.

Vastaukset


Vieras

#21679 Re: Re: Re: Re: Huhheijaa ja rommia pullo!

2013-09-29 20:15:10

#21677: - Re: Re: Re: Huhheijaa ja rommia pullo!

 

Sepä se,  meillä on suvaitsevaisuuden   totalitaristinen armoton komento Suomenmaassa ja muuallakin:  Älä ihmisparka aukaise suutasi jos ajattelet toisella tapaa kuin suvaitsen!

Höh - perustetaanko kuulkaa" takaisin vapauden onnelaan-liike? "  Voisin olla sihteerikkö tai ensimmäinen rekisteröity jäsen!


Vieras

#21689 Re: Re: Re: Re: Huhheijaa ja rommia pullo!

2013-09-29 22:01:46

#21677: - Re: Re: Re: Huhheijaa ja rommia pullo!

 

Tuossa ilmeisesti sanoit analyysin keskeisen paranemisperiaatteen:  yksinkertainen itsensä tunteminen.  Se on vaan kallis ja aikaavievä hoitokeino.  Eikä ihan jokaisen pinna taida soveltua sen vaateisiin.  Toivottavasti nukut hyvin vaikka tulikin tuulta,  tai hurrigaania paremminkin sisään ovesta.    Siunausta! ja ihan kiva olis  kuulla lisää aatoksiasi asian tiimoilta,  muista pysyä langalla!   Jos kestät tätä kalapaliikkia.   Todella kivaa vaihtelua meille vakisakille!   :)



Vieras

#21698 Re: Re: Re: Re: Huhheijaa ja rommia pullo!

2013-09-30 05:56:17

#21677: - Re: Re: Re: Huhheijaa ja rommia pullo!

"...onko homoseksuaalisuudelle pakko suoda julkisempi asema kuin mitä sillä jo on.

Homoseksuaalisuus on kuitenkin ihmiselle omakohtaisempi ja intiimimpi asia kuin vasenkätisyys, ja ymmärrettävästi siksi on altis herättämään vahvoja tunnemieltymiä siitä puhuttaessa. Tämä täytyy osapuolten ymmärtää, ..."

Tarkoittanee Suomeksi, että meidän on saatava olla rauhassa asenteellisia ja diskriminoivia ääliöitä, koska homoseksuaalisuus nostattaa meidän likaisen mielikuvituksemme inspiroimana niin voimakkaita tunnereaktioita!!! Aika erikoinen kysymyksenasettelu ihmisoikeuksien näkökulmasta.

Syrjimispuheet tulevat eräiltä niin sutjakkaasti, ettei itse sitä edes huomaa!

Vasenkätisyydestä todella aikanaan pakko-opetettiin pois. Usein tuloksena oli paljon psyykkisiä vaurioita, joita vasta myöhemmin ymmärrettiin edes huomata. Homoudesta poispakottamisyrityksissä psyykkiset vauriot ovat paljon todennäköisempiä.