Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#19650 Re: Re: Re: Re: Re: Dosentti yrittää naamioida propagandaa tieteeksi

29.08.2013 16:44

#19633: Ah, ma nauran! - Re: Re: Re: Re: Dosentti yrittää naamioida propagandaa tieteeksi 

 "On erikoista väittää, etteikö Patmoksen toiminta ole suurimmaksi osaksi silkkaa äärikristillistä propagandaa."

Ja mitähän tuo sinun "äärikristillinen propagandasi" mahtaa pitää sisällään?

Onko esimerkiksi sen raamatullisen kannan esilläpitäminen, että samaa sukupuolta olevien parisuhteista puuttuu niiden hyväksyntä Jumalan taholta (eli ovat Jumalan tahdon vastaisia), mielestäsi "äärikristillistä propagandaa"?

  

Vastaukset

Ah, ma nauran!

#19653 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dosentti yrittää naamioida propagandaa tieteeksi

2013-08-29 17:32:37

#19650: - Re: Re: Re: Re: Re: Dosentti yrittää naamioida propagandaa tieteeksi

 

 

Oletkos kyselyiässä vai muutenko vain lapsettaa? Mellerin liikeyritysten levittämä kristillinen propaganda on voittopuolisesti valheellista, yksipuolista tietoa, joka tarkastelee asiaa kuin asiaa ainoastaan tuottajansa hyödyllisellä tavalla. Kuvan ja sanan suomalaista propagandatuotantoa edustavat mainiosti Juha Ahvion kirjaset Sukupuolineutraali avioliitto - miksi ei? ja Miten tähän on tultu?, Vilho Hartosen Mitä pian tapahtuu? sekä Pekka Reinikaisen Noituuden paluu lääketieteeseen. Ulkomaista – yleensä yhdysvaltalaista - vastaavantasoista tuotantoa Melleri on julkaissut melkoisen jätekasallisen.

Kirjasissaan Ahvio ei tyydy tiirustamaan raamatunlauseita fundamentalismille sopivalla tavalla, vaan ymppää niihin Yhdysvaltain kristillisen oikeiston ja republikaanien Teekutsuliikkeen tuottamia perusteettomia väitteitä ja suoranaisia valheita. Kauniiksi lopuksi Kuvan ja sana pyrkii mahdollisuuksien mukaan markkinoimaan näitä tekeleitä tieteellisinä tutkimuksina.

Mitä tulee tasa-arvoisen avioliittolain vastustamiseen raamatunlauseilla, niin se on täysin irrelevanttia. Eduskunnan lainsäädäntötyö ei perustu Raamattuun eikä muihinkaan uskonnollisiin opuksiin.