KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

sukankutoja
Vieras

#1742 Re: Re: Re: neuvotteluasetelma

31.03.2011 02:37

#1705: - Re: Re: neuvotteluasetelma 

 Voi herranjestas sentään! Siis täh? Mitä ihmeen faktoja muka? Haloo, saisiko sinun päähäsi valoo? Keltaisen läpyskän kaksi ensimmäistä sivua oli täynnä vääristeltyä tietoa, valheellista mustamaalausta eikä mitään muuta. Lisänä oli opposition yksittäisen kokouksen muistio, jonka sisältöä on varmasti vaikea hahmottaa kokonaisuudessaan, jos ei ole ollut mukana kokouksessa. Siitäkin oli revitty muutamia sanoja irti ja tehty aivan omia johtopäätöksiä; kuten jäsenien ostaminen ja psykologinen sodankäynti! Niille on ihan järkevät selitykset, joissa ei sen kummempaa ihmeellisyyttä ole. Hallituksella on vain erittäin likainen mielikuvitus! Se taas kertoo heistä itsestään paljon...

Onko teillä todisteita näistä läpyskän ja jäsenlehden väittämistänne? Ei ole! Meilläpä on todisteet kaikkiin asioihin, joita olemme julkisuudessa tuoneet oppositiossa esille!

Ai puheenjohtajan valinta on luottamuksen osoitus? No niin varmaan, mutta ei tässä Kanervon tapauksessa. Nimittäin, jos estetään jäsenien pääsy kokoukseen ja annetaan tahallisesti valheellista tietoa, niin kyllähän siinä jo joidenkin jäsenien pää menee sekaisin! Valheella on aina lyhyet jäljet ja vielä tulee se päivä, kun ne purevat valehtelijoiden omiin nilkkoihin ja lujaa!

Ai miten loukuttaja erottaa maastossa puolivillin ja villin kissan toisistaan? No ei välttämättä millään tavalla, eikä edes arasta kotikissasta. Jokainen katti on yksilö, ja käyttäytyy persoonansa mukaisesti. Siinäpä se ydinkysymys onkin eli millä erotat kissan todellisen luonteen maastossa tai loukussakaan. Se selviää parhaiten vasta sitten, kun kissa on päässyt suljetussa olosuhteissa "vapaaksi" ja rauhoittunut. Sitä ennen VOIDAAN VAIN ARVAILLA, millainen kissa on! ;D

Vastaukset


Vieras

#1748 Re: Re: Re: Re: neuvotteluasetelma

2011-03-31 10:16:42

#1742: sukankutoja - Re: Re: Re: neuvotteluasetelma

"Ai miten loukuttaja erottaa maastossa puolivillin ja villin kissan toisistaan? No ei välttämättä millään tavalla, eikä edes arasta kotikissasta. Jokainen katti on yksilö, ja käyttäytyy persoonansa mukaisesti. Siinäpä se ydinkysymys onkin eli millä erotat kissan todellisen luonteen maastossa tai loukussakaan. Se selviää parhaiten vasta sitten, kun kissa on päässyt suljetussa olosuhteissa "vapaaksi" ja rauhoittunut. Sitä ennen VOIDAAN VAIN ARVAILLA, millainen kissa on! ;D"

Asia on juuri näin mutta näitten kaikenlaisten vääntämisten ja "asiantuntijalausuntojen" jälkeen ei muuta voi kuin todeta että hatarat on tiedot ja kokemus niillä jotka yrittävät viisastella muuta kuten "villiintynyt kotikissa ei kesyynny, piikille"


Vieras

#1752 Re: Re: Re: Re: neuvotteluasetelma

2011-03-31 11:30:54

#1742: sukankutoja - Re: Re: Re: neuvotteluasetelma 

 Oli aika herjaava väite tuo äänten ostaminen! Ei ole kovinkaan todennäköistä - ei puolin eikä toisin - että kenenkään rahavarat riitäisi ostamiseen tai lahjomiseen, kyse on lähinnä siitä kuinka harhaanjohdettuja pj:n kannatusryhmä oli ja millä mandaatilla he siellä olivat. Itse omalla kohdallani en ole hyötynyt rahallisesti oppositiossa olostani mitään, päinvastoin juristin palkkaan on mennyt aika mukava summa. Mielestäni se on kuitenkin sen väärti, jos kissoille ja heidän puolustajilleen saadaan tässä oikeutta. Minua ei kiinnosta KKY:n varat saati niiden hyödyntäminen, itselläni on sen verran varoja että pärjään mainiosti. Ei tätä hommaa viitsi rahan takia tehdä!!  Minulle on vain ja ainoastaan tärkeää, että kissat saavat ansaitusti osansa näistä varoista. Jos varoja aletaan keräämään ihmisiä/säätiötä varten, niin silloin yhdistyksen nimi on muutettava sen toimintaa paremmin kuvaavaksi. Kokouksessa pj:n kannattajat tuntuivat kääntävän puheet aina rahaan, vaikka opposition jäsenet yrittävät keskustella esim. yhdistyksen toimintaperiaatteista. Tämä rahan ympärillä vellova keskustelu paljastaa kyllä pj:n kannattajien arvomaailman ja toimintaperiaatteet.