Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#11185 Re: Re: Re: Re: Re:

24.04.2013 05:46

#11180: - Re: Re: Re: Re:

Nuorten avomielisyyteen vaikuttaa yksinkertaisesti se, että he tuntevat ja tietävät homoja ja lesboja omasta lähipiiristään, tuttavistaan ja suvustaan. Nykyään ei tarvitse enää etenkään suuremmissa kaupungeissa piilotella kaapissa, kuten ennen vanhaan. Jenkkien mielipidekyselyissä ikäryhmässä 1980--> yli 70 prosenttia kannattaa seksuaalivähemmistöjen tasa-arvoisia oikeuksia. Suurin syy mielenmuutokseen on kyselyiden mukaan se, että henkilö tuntee itse jonkun homoseksuaalin.

Simple as that.

Vastaukset


Vieras

#11188 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-24 06:01:03

#11185: - Re: Re: Re: Re: Re:

Täydennän vielä sen verran, että ikäjakauman näkee tässäkin adressissa. Allekirjoittajien enemmistönä ovat juhanit, pirkot, erkit ja kaijat. Nuoret eivät enää elä menneisyydessä. On vain ajan kysymys, milloin Suomikin antaa samat oikeudet nais- ja miespareille; mitä enemmän aikaa kuluu, sitä suuremmaksi tasa-arvoisen avioliiton kannatus nousee.

Kommentti

#11236 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-24 09:28:46

#11185: - Re: Re: Re: Re: Re:  

"Nuorten avomielisyyteen vaikuttaa yksinkertaisesti se, että he tuntevat ja tietävät homoja ja lesboja omasta lähipiiristään, tuttavistaan ja suvustaan."

Ettei vain olisi kyse siitä että nuoria on helpompi manipuloida homomyönteisiksi kuin ("aikuisväestöä") +35 vuotiaita?!!

Kun mediakin on täällä valjastettu rummuttamaan homoliittojen puolesta, ovat nuoremmat usein paljon alttiimpia kaikenlaiselle aivopesulle omassa nuoruuden innostuksessaan, kuin tervejärkisesti, viisaasti ja arvostelukykyisesti ajatteleva aikuisväestö.

Mietityttää vain sekin että, miksi etenkin juuri nuoret naiset ovat kovin kiihkomielisiä homo/lesboliittojen puolestapuhujia?? Jostain syystä tulee väistämättä mieleen kettutyttöjen (eläinaktivistien) äärikiihkoilu. Samaa fanaattisuutta on mielestäni paljolti havaittavissa näiden kahden ilmiön välillä.