Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#10954

21.04.2013 16:10

miehen ja naisen välisestä liitosta elämä syntyy, samaa sukupuolta olevien keskuudesta kylvetään
vain kuolemaa. Ei pellolla kasvavalle hukkakaurallekaan voi antaa samaa arvoa kuin kauralle josta syötävää satoa saadaan. Jos hukkakaura annetaan rauhassa kasvaa sadon kanssa,
pian se valtaa koko pellon ja sen sadon, sitäkö
samanlaista tulosta eräät haluavat homo-ja lesbo-liittojen kautta. Mistä tämä vihapuhe ja toiminta nyt on tulvahtanut elämän syntymisen liittoa vastaan. Miksi kaikkea yhteiskunnassa vallitsevaa järjestystä kumotaan ja sille tukea annetaan.
Ei ole mitään syytä tasapäistää tai vaihtaa vallitsevaa käytäntöä tuohon saastaiseen, elämää aikaansaamattomaan liittoon.

Vastaukset


Vieras

#10955 Re:

2013-04-21 16:13:45

#10954: -

... ja siitähän ne homot heti rupeavat lisääntymään, kun lisääntymiskyvyttömät homoliitot kielletään...? Voi elämän kevät tätä järjen korkeaa lentoa!!!

Virgo 92

#10968 Sanan selittäjille...

2013-04-21 17:35:35

#10954: -  

 Tuo "hukkakaura"-tapaus on jo kaiken huippu ! Joka lause täyttä potaskaa etten paremmin sano! Huom . kasvatetaanko ihmisiäkin sitten leivän raaka-aineeksi ja mitä "peltoa" tässä kukaan muka olisi valtaamassa?!! Mitä jos unohdettaisiin tuo pelkillä vertauksilla puhuminen ja pysyttäisiin vaihteeksi asiassa.Täällä jaksetaan  väitellä sivutolkulla  jostain viikunapuista, Roomalaiskirjeiden tulkinnoista , jumallisista ilmoituksista, maanjäristysten kartoista ja vaikka mistä uskonnollisten kysymysten detaljeista... Sanokaapa mitä tekemistä niillä on esim. sen kanssa ,ettäLauriina ja Kirsi haluaisivat nyt mennä naimisiin ? Eihän se estäisi teitä jatkamasta tätä uskonnollisten kysymysten pohtimistanne täällä vaikka maailman tappiin saakka. Satojentuhansien tai  miljoonien sivujen verran...