Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

twitter.com/TimoHolappa
Vieras

#3560 EI, sukupuolineutraalille avioliittolakiehdotukselle !

27.03.2013 14:25


En ymmärrä miten on mahdollista, että pieni kansan vähemmistö, miehuuden/naiseuden keskenkasvua poteva ihmisryhmä (homot ja lesbot), voi päästä vaatimuksissaan näin pitkälle, että heidän pyynnöstään ollaan laatimassa lakiehdotusta joka mahdollistaa sukupuolineutraalin avioliiton.

Läpimennessään tämä laki loisi lapselle kasvuympäristön, jossa hänen sukupuoli-identtiteettinsä häiriintyisi. Aikakausien myötä sukupuoli-identiteetin häiriö tulisi taatusti eskaloitumaan ja sen patologia tulisi pahenemaan. Yhteiskunta tulisi sairastumaan tavalla, jota emme nyt edes käsitä. Tätäkö me tahdomme? Tätäkö te lesbot ja homot TODELLA haluatte?

Lapselle terve kasvuympäristö perustuu perinteisen avioliiton suomaan, naiseuden ja mieuhuuden polariteetin muodostamaan "kotiin". Tässä "kodissa" on Jumala tarkoittanut lasten kasvavan. Tämä on AINOA TERVE kasvuympäristö lapselle.

Homojen ja lesbojen muodostaman ihmisryhmän ainoa motivaatio on saada heidän potemastaan sairaudesta (miehuuden/naiseuden keskenkasvu) luotua terveys. Terveydeksi se, heidän mielestään tulisi, mikäli he pääsisivät yhteiskunnallisesti tasa-arvoiseen asemaan. Tasa-arvoisia he mielestään olisivat, jos yhteiskunnan päättävät tahot luopuisivat järjestään, ja murtaisivat perinteisen avioliittolain ja korvaisisivat sen sairaalla sukupuolineutraalin avioliiton sallivalla lailla. Mediaa hyväksi käyttämällä he etenevät tässä järjettömyyttä hipovassa missiossaan. Yhteiskunnan päämedioissa on ilmeisesti niin mittava määrä homoja ja lesboja, sillä niin laajasti niiden resurssit käytössä ovat  tämän pienvähemmistön manifestaation jakelussa...

Omalta osaltani vastustan EHDOTTOMASTI sukupuolineutraalia avioliittoa. Omaan riittävän terveen "kaukonäön" tajutakseni millaiseen yhteiskuntaan tällainen lakipäätös tulisi meidät kaikki viemään. Vetoan kaikkiin teihin ytimeltänne terveesti ajatteleviin kanssaihmisiini, että vastustaisitte omalta osaltanne tämän yhteiskuntamme pienyhteisön (homot ja lesbot) typerää kansalaisaloitetta. Nämä ihmiset eivät ymmärrä, eivätkä ilmeisesti haluakaan ymmärtää millaiseen tilaan yhteiskuntamme ajautuisi, mikäli heidän missionsa - "sairaus terveydeksi: homo- ja lesbo-liitot tasa-arvoiseksi perinteisen avioliiton kanssa sukupuolineutraalilla avioliittolailla" - toteutuisi. Siksi meidän yhteiskuntamme tulevaisuudesta huolta kantavien ihmisten tulee pysäyttää lyhytkatseisen ihmisryhmän kansalaisaloitteen eteneminen laiksi.

Nimittäin, jos tämä pienyhteisön kansalaisaloite päätyisi laiksi, niin käytännössä meillä ei tule enää olemaan lain suomaa oikeutta vaatia omien lastemme opetettavan kasvatusnäkemyksessä, jossa mainitaan perinteinen miehen ja naisen välinen avioliitto ainoana oikeana avioliittomuotona. Tällainen kasvatushan sotisi lain kirjainta vastaan! Jokainen kansalainenhan on velvoitettu noudattamaan maansa lakia, on se sitten kuinka kansalaisen oman näkemyksen vastainen! Jo tämä toisiasia sinällään on erittäin tärkeä syy vastustaa tätä uutta lakiehdotusta.

Nyt on aika unohtaa passiivisuus ja tulla ulos kaappeista - meidän muidenkin kuin homojen ja lesbojen - ja alkaa aktiivisesti ilmaisemaan, että emme halua lisää sairaalloisuutta yhteiskuntaamme!

Timo Holappa
Fasaanintie 6 B6
13600 Hämeenlinna
timo.holappa@mbnet.fi

Vastaukset


Vieras

#3565 Re:

2013-03-27 14:35:17

#3560: -

Hyvä kirjoitus!

Heikki

#3570 Re:

2013-03-27 14:46:21

#3560: -  

 

Aamen! Täysin samaa mieltä Timon kanssa.
isaäiti10lasta

#3579 Re:

2013-03-27 15:04:00

#3560: -

HIENOA TIMO. VOITKO LAITTAA KIRJOITUKSESI TOISTUVASTI ADRESSILLE.

KIRJOITUS ON TODELLA TERVETTÄ JA HYVÄÄ OPETUSTA MYÖS PÄÄTTÄJILLE.